Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα ειναι playable μετα απο 3-4 patch που κλασικα θα βγουν μεσα στο πρωτο 20ημερο

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tωρα το εγκαθιστω και εγω. Λεω αντι για 1440p να το βαλω 1080p με ολα ultra και fxaa. Με τα αυτα settings αλλα 1440p DSR ειχα παιξει το unity μετα απο πολλους μηνες και κολλαγε σε καποια σημεια. Τωρα ομως επειδη αυτο θα το παιξω απο σημερα κιολας λεω για να εχω τη μεγιστη αποδοση να το βαλω 1080p.

Δημοσ.

Tωρα το εγκαθιστω και εγω. Λεω αντι για 1440p να το βαλω 1080p με ολα ultra και fxaa. Με τα αυτα settings αλλα 1440p DSR ειχα παιξει το unity μετα απο πολλους μηνες και κολλαγε σε καποια σημεια. Τωρα ομως επειδη αυτο θα το παιξω απο σημερα κιολας λεω για να εχω τη μεγιστη αποδοση να το βαλω 1080p.

Να χαμηλώσεις κάτι άλλο, όχι την ανάλυση.

Δημοσ.

Βασικα το ACU απο οτι θυμαμαι οτι του εδινες το χρησιμοποιουσε ειδικα στις μεγαλυτερες αναλυσεις ηταν memory hog..

Το εχουν ξεχεσει με την vram εστω και αν ειναι 1440p και με MSAA

Δημοσ.

Exω παιξει 1 ωρα μεχρι τωρα. Απο αποδοση με ολα φουλ 1080p παει καλα ομως εχει bugs στα γραφικα. Στην πρωτη πιστα οταν πηδουσα απο ενα σημειο σε αλλο φαινοταν σαν να περπαταερι ο ηρωας στον αερα! Και τωρα που το εφτασα εκει με το τρενο εξαφανιζονται και εμφανιζοντα κομματια της εικονας σε τετοιο βαθμο που το σταματησα. Τι να πειραξω στις ρυθμισεις των γραφικων για να μην συμβαινει αυτο?

Δημοσ.

Εκει που το black flag, επαιζε νερακι ακομα και σε αδυναμα συστηματα, με αξιοπρεπεστατα γραφικα τωρα θελουν πυρηνικο αντιδραστηρα.Δεν πειραζει, δεν αγορασα το unity και δεν αγοραζω και αυτο.

• Like 4
Δημοσ.

Η Nvidia είπε ότι αύριο θα βγει Game-Ready driver, οπότε stay tuned.

Καλά δεν προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο ο Game-Ready driver αυτές τις μέρες, πλην εξαιρετικά σπάνιων περιπτώσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...