Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα τα λέω ότι καλά έκανα και πήγα 16gb..κάποιοι με πειράζουν..ξεχάστε τα 8gb..

πλέον η κακογραψιά πάει σύννεφο και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν..

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακλαφτο το Unity σε πωλησεις στο PC; Καποιος δεν εχει κοιταξει πωλησεις.. 

Ενδιαφερον που τα παραπανω ειναι με 16gb ram και Windows 10.Οσο για την 980ti το ειχαμε πει και πιο παλια οτι αυτη η καρτα περισσοτερο για 1440p ειναι παρα για 4κ.

Μια χαρα τα παει σε 4k στα περισσοτερα παιχνιδια η 980Ti.. Τωρα αν πιστευουμε οτι μπορει να υπαρξει μονη καρτα σημερα που θα εχει ακατεβατα 60αρια σε μια αναλυση 4 φορες τα 1080p, δεν φταιει η καρτα αλλα οι απαιτησεις μας..

Aκομη και το Unity που μαζι με το Witcher ειναι τα πιο βαρια παιχνιδια που εχω παιξει σε 4k με γραφικα που εχουν και νοημα να το προκαλουν, η καρτα ειναι κτηνος και με o/c τα παει μια χαρα.. 

Σε 1440p η καρτα ειναι σχεδον παντα πανω απο 60fps και πολλες φορες παιζει στα 80-90 για πλακα, ακουμπωντας και 100+ σε αρκετα..

Ας περιμενουμε να το δουμε και στο PC, εγω παντως θα το παιξω 100%, παροτι δεν ειναι και απο τα παιχνιδια που περιμενα εναγωνιως ποτε τα Assassin's Creed

Δημοσ.

Ακλαφτο το Unity σε πωλησεις στο PC; Καποιος δεν εχει κοιταξει πωλησεις.. 

Μια χαρα τα παει σε 4k στα περισσοτερα παιχνιδια η 980Ti.. Τωρα αν πιστευουμε οτι μπορει να υπαρξει μονη καρτα σημερα που θα εχει ακατεβατα 60αρια σε μια αναλυση 4 φορες τα 1080p, δεν φταιει η καρτα αλλα οι απαιτησεις μας..

Aκομη και το Unity που μαζι με το Witcher ειναι τα πιο βαρια παιχνιδια που εχω παιξει σε 4k με γραφικα που εχουν και νοημα να το προκαλουν, η καρτα ειναι κτηνος και με o/c τα παει μια χαρα.. 

Σε 1440p η καρτα ειναι σχεδον παντα πανω απο 60fps και πολλες φορες παιζει στα 80-90 για πλακα, ακουμπωντας και 100+ σε αρκετα..

Ας περιμενουμε να το δουμε και στο PC, εγω παντως θα το παιξω 100%, παροτι δεν ειναι και απο τα παιχνιδια που περιμενα εναγωνιως ποτε τα Assassin's Creed

Εγω το γνωριζω αγαπητε γιαυτο και ειμαι και κατα του 4κ gaming αν δεν υπαρχουν τα φραγκα για σωστο Sli/crossifre.

Δημοσ.

Εγω το γνωριζω αγαπητε γιαυτο και ειμαι και κατα του 4κ gaming αν δεν υπαρχουν τα φραγκα για σωστο Sli/crossifre.

Μα εννοειται οτι το 4k gaming ειναι και θα ειναι ονειρο απατηλο χωρις SLi για πολυ καιρο ακομη σε πολλα απο τα συγχρονα παιχνιδια που θα βγαινουν. 

Δεν ειναι αλλωστε και μια λυση που απασχολει πολυ κοσμο που καλα καλα δεν βλεπει το 1440p σαν λυση ακομη και στα PC.. Οι κονσολες πασχιζουν για 1080p αληθινα που ειναι και η νορμα σημερα.. 

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη δεν μπορουμε να το παιξουμε πρεπει να ειμαστε κατα του 4k..

Παραδειγματος χαριν και εγω θελω μια M5 ας πουμε, αλλα δεν εχω τα φραγκα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι εναντιον της BMW..

Νομιζω παντως οτι καταλαβαινω πως το λες..

Απλα δεν θεωρω οτι εμποδιζει κανενα να υπαρχει σαν λυση.. PC ειμαστε.. ;)

Δημοσ.

ολα ultra με ΑΑ-fxaa εχω 45 με 50 φραμες με αναλυση 1440p,μεχρι εκει που το εχω φτασει.αν βαλω μσαα τχαα κτλ ζηταει πανω απο 4 γιγα vram

Αλλα δεν εχω τους τελευταιους driverς ακομα :P

Δημοσ.

Εκπλήσσομαι που δεν το 'χει δοκιμάσει κανείς σας ακόμη :P

προφανως έχει πέσει κατά πολύ το ενδιαφέρον για αυτη τη σειρά 

Δημοσ.

ολα ultra με ΑΑ-fxaa εχω 45 με 50 φραμες με αναλυση 1440p,μεχρι εκει που το εχω φτασει.αν βαλω μσαα τχαα κτλ ζηταει πανω απο 4 γιγα vram

Όπως το Unity παίζει δηλαδή, απλά με MSAA/TXAA θες πάνω από 4GB, τι έκπληξη..Το FXAA είναι όσο καλό ήταν στο προηγούμενο ; Αν ναι, στα @@ μας για τα άλλα AA modes.

Δημοσ.

Να πως θα σε πεισουν να παρεις 980ti :P Ε ρε ξεφτιλες παλι.

Δημοσ.

καλα βγηκα εξω σε μια περιοχη και τα frames μου επεσαν σε 20.κατεβασα το shadows σε high απο pcss ultra που το ειχα,επισης το enviroment το εβαλα high απο ultra που το ειχα και εχω παλι τα ιδια frames.το fxaa μου φαινεται ιδιο με unity

post-158153-0-95840500-1447847045_thumb.png

post-158153-0-17656000-1447847082_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα για remake του 2 με τα expansions του με τη μηχανή γραφικών που έχουν τώρα...  :ph34r:

Άντε κι αν το επόμενο βγει σε καμιά ιαπωνία/αρχαία αίγυπτο.Αλλιώς ας το αφήσουν να αναπαυθεί στις δάφνες του σα σειρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...