xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 άμα τα λέω ότι καλά έκανα και πήγα 16gb..κάποιοι με πειράζουν..ξεχάστε τα 8gb.. πλέον η κακογραψιά πάει σύννεφο και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν..
Oroku Saki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ακομα δεν βγηκε ας μην ξεκιναμε το κραξιμο απο τωρα. Περιμενετε να δειτε πως τρεχει πρωτα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ακλαφτο το Unity σε πωλησεις στο PC; Καποιος δεν εχει κοιταξει πωλησεις.. Ενδιαφερον που τα παραπανω ειναι με 16gb ram και Windows 10.Οσο για την 980ti το ειχαμε πει και πιο παλια οτι αυτη η καρτα περισσοτερο για 1440p ειναι παρα για 4κ. Μια χαρα τα παει σε 4k στα περισσοτερα παιχνιδια η 980Ti.. Τωρα αν πιστευουμε οτι μπορει να υπαρξει μονη καρτα σημερα που θα εχει ακατεβατα 60αρια σε μια αναλυση 4 φορες τα 1080p, δεν φταιει η καρτα αλλα οι απαιτησεις μας.. Aκομη και το Unity που μαζι με το Witcher ειναι τα πιο βαρια παιχνιδια που εχω παιξει σε 4k με γραφικα που εχουν και νοημα να το προκαλουν, η καρτα ειναι κτηνος και με o/c τα παει μια χαρα.. Σε 1440p η καρτα ειναι σχεδον παντα πανω απο 60fps και πολλες φορες παιζει στα 80-90 για πλακα, ακουμπωντας και 100+ σε αρκετα.. Ας περιμενουμε να το δουμε και στο PC, εγω παντως θα το παιξω 100%, παροτι δεν ειναι και απο τα παιχνιδια που περιμενα εναγωνιως ποτε τα Assassin's Creed
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ακλαφτο το Unity σε πωλησεις στο PC; Καποιος δεν εχει κοιταξει πωλησεις.. Μια χαρα τα παει σε 4k στα περισσοτερα παιχνιδια η 980Ti.. Τωρα αν πιστευουμε οτι μπορει να υπαρξει μονη καρτα σημερα που θα εχει ακατεβατα 60αρια σε μια αναλυση 4 φορες τα 1080p, δεν φταιει η καρτα αλλα οι απαιτησεις μας.. Aκομη και το Unity που μαζι με το Witcher ειναι τα πιο βαρια παιχνιδια που εχω παιξει σε 4k με γραφικα που εχουν και νοημα να το προκαλουν, η καρτα ειναι κτηνος και με o/c τα παει μια χαρα.. Σε 1440p η καρτα ειναι σχεδον παντα πανω απο 60fps και πολλες φορες παιζει στα 80-90 για πλακα, ακουμπωντας και 100+ σε αρκετα.. Ας περιμενουμε να το δουμε και στο PC, εγω παντως θα το παιξω 100%, παροτι δεν ειναι και απο τα παιχνιδια που περιμενα εναγωνιως ποτε τα Assassin's Creed Εγω το γνωριζω αγαπητε γιαυτο και ειμαι και κατα του 4κ gaming αν δεν υπαρχουν τα φραγκα για σωστο Sli/crossifre.
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγω το γνωριζω αγαπητε γιαυτο και ειμαι και κατα του 4κ gaming αν δεν υπαρχουν τα φραγκα για σωστο Sli/crossifre. Μα εννοειται οτι το 4k gaming ειναι και θα ειναι ονειρο απατηλο χωρις SLi για πολυ καιρο ακομη σε πολλα απο τα συγχρονα παιχνιδια που θα βγαινουν. Δεν ειναι αλλωστε και μια λυση που απασχολει πολυ κοσμο που καλα καλα δεν βλεπει το 1440p σαν λυση ακομη και στα PC.. Οι κονσολες πασχιζουν για 1080p αληθινα που ειναι και η νορμα σημερα.. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη δεν μπορουμε να το παιξουμε πρεπει να ειμαστε κατα του 4k.. Παραδειγματος χαριν και εγω θελω μια M5 ας πουμε, αλλα δεν εχω τα φραγκα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι εναντιον της BMW.. Νομιζω παντως οτι καταλαβαινω πως το λες.. Απλα δεν θεωρω οτι εμποδιζει κανενα να υπαρχει σαν λυση.. PC ειμαστε..
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εκπλήσσομαι που δεν το 'χει δοκιμάσει κανείς σας ακόμη
Alex21121988 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ε θα το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή, δεν το βιαζόμαστε.
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εμενα δεν μου εχει ερθει ακόμη το κλειδι ειχα την εντυπωση οτι αυριο βγαινει.. Ηρθε θειο;
aekoupoli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ολα ultra με ΑΑ-fxaa εχω 45 με 50 φραμες με αναλυση 1440p,μεχρι εκει που το εχω φτασει.αν βαλω μσαα τχαα κτλ ζηταει πανω απο 4 γιγα vram Αλλα δεν εχω τους τελευταιους driverς ακομα
BigBOSS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εκπλήσσομαι που δεν το 'χει δοκιμάσει κανείς σας ακόμη προφανως έχει πέσει κατά πολύ το ενδιαφέρον για αυτη τη σειρά
RPDrummer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ούτε εμένα με καίει να το παίξω. Θα το κάνω το ψυχικό μόλις πατσαριστεί κάργα κι αυτό 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ολα ultra με ΑΑ-fxaa εχω 45 με 50 φραμες με αναλυση 1440p,μεχρι εκει που το εχω φτασει.αν βαλω μσαα τχαα κτλ ζηταει πανω απο 4 γιγα vram Αλλα δεν εχω τους τελευταιους driverς ακομα Όπως το Unity παίζει δηλαδή, απλά με MSAA/TXAA θες πάνω από 4GB, τι έκπληξη..Το FXAA είναι όσο καλό ήταν στο προηγούμενο ; Αν ναι, στα @@ μας για τα άλλα AA modes.
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ολα ultra με ΑΑ-fxaa εχω 45 με 50 φραμες με αναλυση 1440p,μεχρι εκει που το εχω φτασει.αν βαλω μσαα τχαα κτλ ζηταει πανω απο 4 γιγα vram Αλλα δεν εχω τους τελευταιους driverς ακομα Να πως θα σε πεισουν να παρεις 980ti Ε ρε ξεφτιλες παλι.
aekoupoli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλα βγηκα εξω σε μια περιοχη και τα frames μου επεσαν σε 20.κατεβασα το shadows σε high απο pcss ultra που το ειχα,επισης το enviroment το εβαλα high απο ultra που το ειχα και εχω παλι τα ιδια frames.το fxaa μου φαινεται ιδιο με unity 1
Bigi444444 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα για remake του 2 με τα expansions του με τη μηχανή γραφικών που έχουν τώρα... Άντε κι αν το επόμενο βγει σε καμιά ιαπωνία/αρχαία αίγυπτο.Αλλιώς ας το αφήσουν να αναπαυθεί στις δάφνες του σα σειρά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα