Bender83 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει βεβαια και η αλλη ερμηνεια στα δεδομενα..Οταν αποτελει τον #1 τιτλο σε πωλησεις στην Αγγλια, παροτι ειναι πεσμενες οι πωλησεις του συγκριτικα με τα προηγουμενα, αυτο καλλιστα μπορει να αποδοθει σε πτωση γενικοτερη στις πωλησεις παιχνιδιων για τον μηνα. Αλλιως θα ειχε καταποντιστει σε σχεση με αλλους τιτλους και βλεπω και τιτλους πηχιαιους μεσα οχι της πλακας να πεις ειναι #1 γιατι δεν εχει καλα παιχνιδια η λιστα.. Εγω εχω πει το παιχνιδι θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι μην γελιεστε.. Και θα συνεχισει να πουλαει αν δεν κανει κατι πολυ στραβο η Ubisoft οπως το περισυνο με το Unity.. Αλλο τι λεμε στα φορα και αλλο τι γινεται στην αγορα .. Φαντασου τωρα να εβγενε το PES εδω με θεμα ΕURO 2004 με την γαλανολευκη απ εξω. Λογικο δεν ειναι, ειδικα σε αυτη την σεζον, να ειναι στην αγγλια το νουμερο ενα σε πωλησεις 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Φαντασου τωρα να εβγενε το PES εδω με θεμα ΕURO 2004 με την γαλανολευκη απ εξω. Λογικο δεν ειναι, ειδικα σε αυτη την σεζον, να ειναι στην αγγλια το νουμερο ενα σε πωλησεις Xmm δεν θα ελεγα οτι καταλαβαινω ιδιαιτερα το παραδειγμα σου. Καταρχην η Αγγλια σαν αγορα δεν συγκρινεται με την Ελλαδα.. Αρα βγαζεις πιο σαφη συμπερασματα σε μια πολυπολιτισμικη κοινωνια οπως αυτη. Δευτερον σε νουμερα πωλησεων τα 10+ εκατομμυρια που πουλησε το Unity ακομη και ενα δημοφιλες ποδοσφαιρακι σαν το PES δεν τα φτανουν πλεον..Καποτε ισως οχι πλεον.. Το fifa υπο συνθηκες απο μια ματια σε annual sales κοντραρεται στα ισια και φαντασου ειναι ποδοσφαιρακι.. Και ας σου αφησω εγω στην ακρη το GTAV π.χ απο την λιστα, που εχει κυκλοφορησει λιγο καιρο και ειναι αδικο να το συγκρινουμε.. Εδω περναει το fifa που σκιζεται σε πωλησεις πλεον (ξεχνα το pes εχει χασει πολυ εδαφος πλεον), το MGS V που εχει κυκλοφορησει προσφατα,την συλλογη του Uncharted και παιχνιδια οπως το Forza.. Οποτε οχι δεν ειναι λογικο να ειναι #1 σε πωλησεις, ποσο μαλλον απο το παραδειγμα που μου εφερες λογω εντοπιοτητας (λες και δεν ηταν #1 τιτλος οταν εβγαινε παντα σχεδον παντου) και με παιχνιδια αρκετα καλα στην αγορα να επενδυσεις. Εγω αυτο που βλεπω απο τη λιστα ειναι πεσμενες γενικοτερα πωλησεις οπως ειπα, που εξηγειται λογω περιοδου εν μερει λογω υποχρεωσεων παγκοσμιως και θα εκτιναχθουν τις γιορτες, αλλα παρολαυτα αναλογικα το AC παλι να πουλαει σαν τρελλο για τα δεδομενα της αγορας. Το ξαναλεω.. Μην κοιτατε τι γραφονται στα fora.. Το AC ειναι το παιχνιδι που λατρευεις να μισεις.. Αλλα σχεδον ολος ο κοσμος θα το δοκιμασει και θα το παιξει ή θα ασχοληθει μαζι του. Κατι σαν πασπαρτου το παιζουν ολοι.. Και στο λεω εγω που οκ δεν τρελαινομαι και ιδιαιτερα για αυτο.. Ισως για αυτο να μην εχω και τρελλες απαιτησεις απο αυτο εν τελει και δεν απογοητευομαι.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Φαντασου τωρα να εβγενε το PES εδω με θεμα ΕURO 2004 με την γαλανολευκη απ εξω. γω πάντως δε θα το έπαιρνα,και πολλοί άλλοι οπότε.. άστοχο και ο λόγος είναι το πως είναι το παιχνίδι τώρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Assassin’s Creed: Syndicate – Official PC Requirements Revealed, NVIDIA Exclusive Features Unveiled MINIMUM Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10(64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 6350 @ 3.9 GHz RAM: 6GB or more for Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 Video Card: NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0) DirectX: DirectX June 2010 Redistributable Sound: DirectX compatible sound card with latest drivers RECOMMENDED Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only) Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz RAM: 8GB Video Card: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB) or the newer GTX 970 (4GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB) or better DirectX: DirectX June 2010 Redistributable Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers Hard Drive: 50 GB available space
Mitsos_The_Great Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τα RECOMMENDED είναι για 60fps ή για κινηματογραφικά; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Κλασικά ότι να 'ναι απαιτήσεις, μην δίνετε σημασία. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τσίου τσίου, μήπως να σταματήσουμε να post τα reqs psycho? Έχει καταντήσει γελοίο.
Spartan117 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως το τσίμπησα στα 30, ελπίζω να μου αρέσει όσο μου άρεσε το Unity. Είναι καλο σημάδι που δώσανε extra χρόνο στο PC port, ελπίζω να τον αξιοποίησαν σωστά. Επίσης μια προειδοποίηση για αυτούς που θα γκρινιάζουν για performance. Το MSAA/TXAA γονατίζει τις επιδόσεις σε deferred rendering engines που χρησιμοποιούν τα τωρινά παιχνίδια. Μην τρέχετε MSAA x2/4/8 και TXAA και γκρινιάζετε που δεν τρέχει καλά το παιχνίδι. Η Ubi αναγκάζεται να το βάλει σαν option λόγο Nvidia και το πως δουλεύει το TXAA (συνδυασμός MSAA και PPAA). just saiyan 1
BigBOSS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν πιστεύω και να ασχοληθούν πολλοί στο pc ιδιαιτερα μετά απο έναν αριθμο πολύ κακών μεταφορών απο την Ubisoft, κατι το οποιο της έκανε ζημιά, και φυσικά επειδή πολύς κόσμος θα παιζει Fallout 4. Eπιπλέον ένας άλλος λογος είναι ότι η σειρά έχει κορεστεί σε μεγάλο βαθμο. και το κερασάκι στην τούρτα "The recommended system requirements will target 1080p and 30 FPS" 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δώρο με το gpu, το πουλάς και παίρνεις fallout 1
Alex21121988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Nα αρχίσω από τώρα να κράζω ή είναι ακόμα πολύ νωρίς; Να το αφήσω για αργότερα ή μπα; Πολλά τα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό μου. Nα θυμίσω αυτό το trailer της ubi/nvidia; Όπου βρείτε το ψέμα πείτε το. Εγώ ακόμα το περιμένω στο Unity(προφανώς και αστειεύομαι) Πέρα από την πλάκα ελπίζω να έβαλαν μυαλό εκεί στην Ubi, όχι τίποτα άλλο για αυτούς που ακόμα πληρώνουν τα games τους. Μην παρεξηγηθώ, έχω εκφράσει τον θαυμασμό μου για το team της Ubi, όσο αφορά art design και παρουσίαση κτλ, αλλά στις μλκιες τους δεν πρόκειται ποτέ να με βρουν σύμμαχο και φυσικά με τίποτα beta tester ή donator τους. *Ένα Unity είναι και το Syndicate, ίδιο engine,(Anvil Engine=a pile of crap)απλά με κάποιο downgrade στο population density για να τρέχει πιο σταθερά για όλους. Οκ θα το παίξω το game αλλά είπαμε..
labrosviz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ειναι πανεμορφο...το πηρα στο Ps4 και μαλλον θα το μετανιωσω...το unity ηταν πραγματικα απιστευτο στον τεχνικο τομέα στο PC...υπάρχει ομως μια μικρη πτωση στην ποιοτητα των γραφικων σε σχεση με το Unity η είναι η εντύπωση μου?...θα δουμε....στο Ps4 παντως το Syndicate σε σχεση με το unity στο PC (GTX 970) ειναι πολυ μεγαλη η διαφορά στο τεχνικο τομέα...παντα υπερ του unity... σαν gameplay φυσικα δεν το συζηταμε το syndicate πολυ ανωτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα