MSSB Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πέρα από τη γκρίνια σας που διαβάζω εδώ και κάποια ποστ, για την PC έκδοση είπαν ότι θα έχει τίποτα καλύτερο ή μπα; (Σαν το -λέμε τώρα- tessellation ή τίποτε άλλο.)
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πέρα από τη γκρίνια σας που διαβάζω εδώ και κάποια ποστ, για την PC έκδοση είπαν ότι θα έχει τίποτα καλύτερο ή μπα; (Σαν το -λέμε τώρα- tessellation ή τίποτε άλλο.) Εδω βγαζουν πραγματα κανοντας downgrade , γιατι το bitching παει και ερχεται για το ποσο βαρυ ηταν το Unity και εσυ θες και tessellation ή extra features; Not gonna happen Απο οτι εχω καταλαβει απο τα videakia θα πανε στην γνωστη δοκιμασμενη λυση του Dead Kings που ειχε φαει το downgrade του και ετρεχε εμφανως καλυτερα απο το main game.. Βοηθαει και η θολουρα του Λονδινου για καλυτερα αποτελεσματα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πέρα από τη γκρίνια σας που διαβάζω εδώ και κάποια ποστ, για την PC έκδοση είπαν ότι θα έχει τίποτα καλύτερο ή μπα; (Σαν το -λέμε τώρα- tessellation ή τίποτε άλλο.) Ναι, περισσότερα και πιο fun micro transactions Επίσης στα video φαίνεται να έχει πολύ λιγότερα NPCS, το είχαν παρακάνει στο unity βασικά.
johnmayson Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 καποιος που να γνωριζει σε αυτα που ρωτησα ποιο πανω;; Sent from my iPhone using Insomnia
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 καποιος που να γνωριζει σε αυτα που ρωτησα ποιο πανω;; Sent from my iPhone using Insomnia Οση μνημη εχεις την χρησιμοποιει το παιχνιδι, καλο θα κανει.. Δεν ξερω αν θα κανει την διαφορα για την 960 για να ανεβασεις καποια setting, αλλα θα βοηθησει σιγουρα σε stuttering issues που ειναι memory related..
Bigi444444 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εδω βγαζουν πραγματα κανοντας downgrade , γιατι το bitching παει και ερχεται για το ποσο βαρυ ηταν το Unity και εσυ θες και tessellation ή extra features; Not gonna happen Απο οτι εχω καταλαβει απο τα videakia θα πανε στην γνωστη δοκιμασμενη λυση του Dead Kings που ειχε φαει το downgrade του και ετρεχε εμφανως καλυτερα απο το main game.. Βοηθαει και η θολουρα του Λονδινου για καλυτερα αποτελεσματα.. Είναι που ο μέσος gamer και ως μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι τα γραφικά είναι μαθηματικά.Σου λέει θέλω καλύτερα γραφικά απ' ότι βλέπω τώρα, που είναι οριακά εφικτά, και να βγαίνουν και άνετα.Δεν καταλαβαίνει ότι για να προσθέσεις κάτι πρέπει να έχεις αέρα για να το προσθέσεις.Ακούνε ένα optimisation και νομίζουν ότι είναι το μαγικό ραβδί.Θα βγάλεις από ένα σύστημα με Α επεξεργαστική ισχύ γραφικά που απαιτούν 3Α αντίστοιχης ισχύος...Τι να πεις, εκεί απλώς σιωπάς. Δεν το λέω για τον mssb, απλά αφορμή πήρα από το σχόλιό του γιατί βλέπω τρελή κλάψα για την κλάψα ώρες ώρες που κουράζει.Και εντάξει, να πεις εμείς οι εγχώριοι, έχουμε αποκτήσει τα τελαυταία χρόνια άλλη αντίληψη περί μαθηματικών και του κατά πόσο εύπλαστα είναι, αλλά κι εκείνοι οι αλλοδαποί πια;Τα ίδια και τρεις χειρότερα! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Είναι που ο μέσος gamer και ως μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι τα γραφικά είναι μαθηματικά.Σου λέει θέλω καλύτερα γραφικά απ' ότι βλέπω τώρα, που είναι οριακά εφικτά, και να βγαίνουν και άνετα.Δεν καταλαβαίνει ότι για να προσθέσεις κάτι πρέπει να έχεις αέρα για να το προσθέσεις.Ακούνε ένα optimisation και νομίζουν ότι είναι το μαγικό ραβδί.Θα βγάλεις από ένα σύστημα με Α επεξεργαστική ισχύ γραφικά που απαιτούν 3Α αντίστοιχης ισχύος...Τι να πεις, εκεί απλώς σιωπάς. Δεν το λέω για τον mssb, απλά αφορμή πήρα από το σχόλιό του γιατί βλέπω τρελή κλάψα για την κλάψα ώρες ώρες που κουράζει.Και εντάξει, να πεις εμείς οι εγχώριοι, έχουμε αποκτήσει τα τελαυταία χρόνια άλλη αντίληψη περί μαθηματικών και του κατά πόσο εύπλαστα είναι, αλλά κι εκείνοι οι αλλοδαποί πια;Τα ίδια και τρεις χειρότερα! Οι εγχωριοι της Αντζελας ή οι κανονικοι; lol Ετσι ειναι μωρε απλα καμια φορα ακουω κατι ευτραπελα και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι παροτι 40αριζω.. Σαφως και δεν αναφερομαι και εγω συγκεκριμενα στον MSSB σε καμια περιπτωση, που ειχε μια απλη ευλογη απορια που απλα την αρπαξα για να το παω λιγο παραπερα..
Oroku Saki Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-26-assassins-creed-syndicate-is-the-uks-number-one-game Χαμηλοτερες οι πωλησεις του Syndicate μεχρι τωρα σε συγκριση με τα προηγουμενα παιχνιδια . Φαινεται πως ο κοσμος δεν εμπιστευεται την ubisoft μετα απο οτι εγινε με το Unity περσι.
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-26-assassins-creed-syndicate-is-the-uks-number-one-game Χαμηλοτερες οι πωλησεις του Syndicate μεχρι τωρα σε συγκριση με τα προηγουμενα παιχνιδια . Φαινεται πως ο κοσμος δεν εμπιστευεται την ubisoft μετα απο οτι εγινε με το Unity περσι. Υπαρχει βεβαια και η αλλη ερμηνεια στα δεδομενα..Οταν αποτελει τον #1 τιτλο σε πωλησεις στην Αγγλια, παροτι ειναι πεσμενες οι πωλησεις του συγκριτικα με τα προηγουμενα, αυτο καλλιστα μπορει να αποδοθει σε πτωση γενικοτερη στις πωλησεις παιχνιδιων για τον μηνα. Αλλιως θα ειχε καταποντιστει σε σχεση με αλλους τιτλους και βλεπω και τιτλους πηχιαιους μεσα οχι της πλακας να πεις ειναι #1 γιατι δεν εχει καλα παιχνιδια η λιστα.. Εγω εχω πει το παιχνιδι θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι μην γελιεστε.. Και θα συνεχισει να πουλαει αν δεν κανει κατι πολυ στραβο η Ubisoft οπως το περισυνο με το Unity.. Αλλο τι λεμε στα φορα και αλλο τι γινεται στην αγορα .. 1
BigBOSS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-26-assassins-creed-syndicate-is-the-uks-number-one-game Χαμηλοτερες οι πωλησεις του Syndicate μεχρι τωρα σε συγκριση με τα προηγουμενα παιχνιδια . Φαινεται πως ο κοσμος δεν εμπιστευεται την ubisoft μετα απο οτι εγινε με το Unity περσι. Oλοι περιμένουν Fallout 4, λογικο.
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Είναι που ο μέσος gamer και ως μέσος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι τα γραφικά είναι μαθηματικά.Σου λέει θέλω καλύτερα γραφικά απ' ότι βλέπω τώρα, που είναι οριακά εφικτά, και να βγαίνουν και άνετα.Δεν καταλαβαίνει ότι για να προσθέσεις κάτι πρέπει να έχεις αέρα για να το προσθέσεις.Ακούνε ένα optimisation και νομίζουν ότι είναι το μαγικό ραβδί.Θα βγάλεις από ένα σύστημα με Α επεξεργαστική ισχύ γραφικά που απαιτούν 3Α αντίστοιχης ισχύος...Τι να πεις, εκεί απλώς σιωπάς. Δεν το λέω για τον mssb, απλά αφορμή πήρα από το σχόλιό του γιατί βλέπω τρελή κλάψα για την κλάψα ώρες ώρες που κουράζει.Και εντάξει, να πεις εμείς οι εγχώριοι, έχουμε αποκτήσει τα τελαυταία χρόνια άλλη αντίληψη περί μαθηματικών και του κατά πόσο εύπλαστα είναι, αλλά κι εκείνοι οι αλλοδαποί πια;Τα ίδια και τρεις χειρότερα! Μπαα, καθόλου bitching από εμένα. Καρφάκι δεν μου καίγεται για το franchise του AC ποια. Ρώτησα γιατί καθυστέρησε η PC έκδοση και είπα μπας και (σαν το GTA) κάνουν τίποτα καλύτερο για το PC. Η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να κλαίγομαι για γραφικά εδώ και αρκετό καιρό, γιατί έχω πάρει χαμπάρι ότι οι εταιρίες που δίνουν βαρύτητα σε PC (πραγματική βαρύτητα) είναι απειροελάχιστες και απλά δεν με νοιάζει πλέον. Τον τίτλο έτσι και αλλιώς, δεν θα τον τιμήσω. Το Unity το είχα κάνει ένα playthrough μόνο για την ιστορία και ακόμα κλαίω τα 35€ μου. Το AC αδιάφορο πλέον για εμένα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικα ειχα μεινει αφωνος με τα γραφικα του Unity ειδικα σε καποιες σκηνες για open world, μακαρι να εβγαιναν και αλλα παιχνιδια με τοσο καλα γραφικα αλλα μετα θα ειχαμε κλαμματα για την αποδοση του στα περισσοτερα συστηματα... Ειναι μαγικο σε μια 4k TV οποιος εχει την ευκαιρια ας το δει και θα καταλαβει τι εννοω, απλα βαριδι πραγματικο.. Και οκ δεν εδρεψε ποτε δαφνες καταπληκτικου παιχνιδιου για εμενα κανενα απο την σειρα.. Tο επαιξα και αυτο οπως και τα προηγουμενα. Ενας ευχαριστος τιτλος ηταν παντα για να περνας την ωρα σου αν δεν προκυπτουν βεβαια προβληματα οπως τα περισυνα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 (έχει και άλλα παιχνίδια κλασσικά, το Highlight Reel) 1
Bigi444444 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μπαα, καθόλου bitching από εμένα. Καρφάκι δεν μου καίγεται για το franchise του AC ποια. Ρώτησα γιατί καθυστέρησε η PC έκδοση και είπα μπας και (σαν το GTA) κάνουν τίποτα καλύτερο για το PC. Η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να κλαίγομαι για γραφικά εδώ και αρκετό καιρό, γιατί έχω πάρει χαμπάρι ότι οι εταιρίες που δίνουν βαρύτητα σε PC (πραγματική βαρύτητα) είναι απειροελάχιστες και απλά δεν με νοιάζει πλέον. Τον τίτλο έτσι και αλλιώς, δεν θα τον τιμήσω. Το Unity το είχα κάνει ένα playthrough μόνο για την ιστορία και ακόμα κλαίω τα 35€ μου. Το AC αδιάφορο πλέον για εμένα. Που να μη σου λεγα ότι απλά πήρα αφορμή από το σχόλιό σου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα