Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το unity ειχε απλο static lighting.

Υπαρχουν pre baked φωτισμοι οπως και σε πολλα παιχνιδια, αν αναλογιστεις τι interactive περιβαλλον εχεις και ποσους NPCs και objects/materials υπαρχουν.Αλλα μια τετοια δηλωση ειναι περα για περα γενικευμενη και αστοχη.. 

Το Unity εχει ισως τον καλυτερο real time φωτισμο που εχω δει με εξαιρεση ισως το Οrder 1886. 

Το physically based shading του ειναι απλα κορυφαιο. Μην λεμε οτι θελουμε παιδια..

Υπαρχουν σημεια μεσα σε ναους ή οταν κρατας την δαδα στους υπονομους ή σε στενα σοκακια με multiple light sources που βαζουν σε shame οτιδηποτε σχεδον εκει εξω.. 

Δημοσ.

77% μέχρι στιγμής στο metacritic (ps4 έκδοση)

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/assassins-creed-syndicate

και user 7/10

απ'οτι φαινεται η σειρά ειναι "vεκρή" οποτε ποιος νοιάζεται για φοβερους φωτισμους οταν το παιχνιδι ειναι μια μετριοτητα.

Δημοσ.

Οσο περνει 83% απο reviews το Call of Booty υπαρχει ελπιδα για ολους.. Αν πουλουσαν τα games αναλογα με τα reviews και τις βαθμολογιες στο metacritic (που διαβαζεις απο κατω εβαλα 0 γιατι βλεπω πολλα 10αρια), καλα θα ηταν για ολους μας. Αλλα ολως περιεργως δεν ειμαστε εμεις η πλειονοτητα οσο και αν το πιστευουμε, και οι πωλησεις μια χαρα θα πανε σε αυτες τις σειρες ως συνηθως..   ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το Unity πάτωσε στο pc ουτε 250k πωλήσεις :-D 

με διαφορα τις λιγοτερες απο κάθε αλλο μεγαλο τιτλο της σειράς (δεν μιλω για κατι liberation, rogue κτλ)

Δημοσ.

Δεν εχω κατσει να τσεκαρω πωλησεις ξεχωριστα για το PC και για τις κονσολες γιατι δεν με ενδιαφερει κιολας να σου πω την αληθεια, εγω αν μου αρεσει θα το παιξω και θα το προτιμησω αν οχι θα παω παρακατω, δεν ειμαι οικονομικος αναλυτης, ουτε κριτης των παντων.Ενα απλο παιχνιδι ειναι..Αν θες το περνεις αν οχι πας παρακατω.

Η σειρα αν παει καλα σε συνολικες πωλησεις αυτο μετραει για αυτους παντως και αν εσυ και εγω το θεωρουμε καταντια ποσως τους ενδιαφερει.. 

Και η σειρα μαζι με το Watch Dogs εχουν ξεπερασει τα 10 εκατομυρια πωλησεις εκαστες ..

edit

Παντως το PC πουλαει καλα για την Ubi γενικοτερα ακομη και με "χαλια" πωλησεις στο Unity αυτο λενε τα νουμερα εδω απο οτι βλεπω.. :D

http://www.pcgamer.com/the-pc-accounts-for-nearly-a-quarter-of-ubisofts-first-quarter-sales/

Δημοσ.

Δε νομιζω να ασχοληθικαν πολύ περισσοτεροι άλλωστε το παιχνιδι έτρεχε σωστά σε 3-4 καρτες.

250k πωλησεις απλά σημαινουν πως βγάλαν για pc μια προχειροτητα η και οτι κοσμος δεν ενδιαφέρεται για AC.

Απο την άλλη σε άλλα games σαν το GTAV τις πρώτες μέρες στο steam έβλεπα κατι 200k να το παιζουν ταυτοχρονα.

Αν δεν αγοράζουν τα παιχνιδια σου δεν σημαινει οτι ολοι ειναι πειρατές, γιατι άλλοι οπως βλέπεις κάνουν 4πλασιες και 5πλασιες πωλήσεις των παιχνιδιών τους στο pc σε σχέση με την Ubisot οπως η Valve, Rockstar, Blizzard, Βethesda, CD Projekt κτλ

σχετικά με το Link που εβαλες

σχολιο απο κάτω

"No way....I thought we are all pirating their games according to them"

επισης

The PC accounted for 23 percent of Ubisoft's sales this quarter, an amount only (and only slightly) surpassed by the PlayStation 4, which totaled 27 percent of sales. Xbox One sales made up just 11 percent of Ubisoft's sales for the quarter, as did the Xbox 360 and PlayStation 3. The Wii U came in a distant last with three percent, and "other"—mobile and ancillaries—grabbed the remaining 14 percent. The PC's 23 percent share also represents a dramatic increase over the 14 percent of total sales last it achieved last year.

ειδες λοιπον οτι ολοι ειναι περατες ειναι φθηνη δικαιολογια για κακο port;

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειδες το λινκ προφανως και το ειπα σαρκαστικα.. 

All very nice. But what's interesting to us is the way those revenues break down by platform. The PC accounted for 23 percent of Ubisoft's sales this quarter, an amount only (and only slightly) surpassed by the PlayStation 4, which totaled 27 percent of sales. Xbox One sales made up just 11 percent of Ubisoft's sales for the quarter, as did the Xbox 360 and PlayStation 3. The Wii U came in a distant last with three percent, and "other"—mobile and ancillaries—grabbed the remaining 14 percent. The PC's 23 percent share also represents a dramatic increase over the 14 percent of total sales last it achieved last year.

Επισης.. 

The strong performance, Ubisoft said, was driven largely by continuing strong sales of Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4, The Crew, and Watch Dogs. Digital sales are also way up, totaling €54.1 million/$59.8 million and representing 56 percent of total sales, compared to just 23.2 percent last year.

Και αυτα ειναι επισημα νουμερα αν δεις το λινκ που παραθετει το PC Gamer απο sales report του Q1 2015 που εδωσε στην δημοσιοτητα επισημα η Ubisoft.. Oποτε μαλλον ενδιαφερεται ο κοσμος και τα νουμερα σου ειναι λαθος ..

Στο ειπα και στο αλλο thread. Δεν καταλαβαινω τι point προσπαθεις να περασεις. Ειπαμε δεν σου αρεσει το παιχνιδι το καταλαβαμε, αυτο ειναι απολυτα θεμιτο και σεβαστο. Αλλα βλεπω μια συστηματικη ταση να μηδενιζεις οτιδηποτε δεν σου αρεσει και να προσπαθεις να το μειωσεις με καθε τροπο. Υπαρχει και η αντιθετη αποψη φιλος και δεν βλεπω να την λαμβανεις σοβαρα υπ'οψιν ακομη και οταν αυτη αποτελει την πλειοψηφια με βαση τις πωλησεις.

edit

Tελος αν διαβασεις καλα τι σου ειχα γραψει σου ειχα πει οτι προφανως και μιλανε με υπερβολες για μαρκετινγκ πωλησεις πριν το launch date οταν τα δηλωνουν αυτα και μην τα περνεις στα σοβαρα..Εγραψα επισης οτι υπαρχει αυξηση οπως αλλωστε δειχνουν και τα νουμερα απο περισυ και αυτο οφειλεται κυριως στην περαιτερω ανθηση και ευαισθητοποιηση της PC community που αγοραζει ολοενα και περισσοτερα παιχνιδια, και για αυτο αλλωστε δινουν και μεγαλυτερη βαρυτητα στην PC πλατφορμα απο οτι τα τελευταια 2 χρονια. Αν διαβασεις καλα τα αναφερω ολα αυτα..

Το σημαντικο ειναι οτι ΚΑΜΙΑ πλατφορμα δεν μπορει να σταθει απο μονη της για να βγουν τα νουμερα για ενα μεγαλο AAA τιτλο και να βγουν και καλα λεφτα.. Αυτο ειναι το ζουμι.. Οσα exclusive AAA βγαινουν στις κονσολες ειναι με την ευγενικη χορηγια των κηδεμονων MS,SONY απλα και μονο για να αυξησουν πωλησεις στις κονσολες και να ενδυναμωσουν την κοινοτητα τους. Με τα χρηματα που δινουν στους dev για αποκλειστικοτητα και για περαιτερω development δεν νομιζω οτι ακομη και τρομεροι τιτλοι βγαζουν χρηματα απιστευτα για να δικαιολογουν την επενδυση περαν του ευνοητου, δηλαδη της αγορας της κονσολας.

Δημοσ.

καλημερα παιδια θα αλλαξω καρτα και σκεφτομαι τη gtx 960 msi στα 4 η 2gb.στο unity θα εχω medioum η high?στο syndicate;;ειναι ταβανι η gtx 960 παραπανω δε μπορω να παω.στα 4 gb θα δω διαφορα και στα 2 παιχνιδια;;θεωρητικα το unity εχει φτοιαξει τωρα σε σχεση με τα προβληματα που ειχε στις αρχες;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλημερα παιδια θα αλλαξω καρτα και σκεφτομαι τη gtx 960 msi στα 4 η 2gb.στο unity θα εχω medioum η high?στο syndicate;;ειναι ταβανι η gtx 960 παραπανω δε μπορω να παω.στα 4 gb θα δω διαφορα και στα 2 παιχνιδια;;θεωρητικα το unity εχει φτοιαξει τωρα σε σχεση με τα προβληματα που ειχε στις αρχες;;

Αν και είναι λίγο ανούσιο να πάρεις gpu με memory interface width στα 128 και 4Gb vram, εγώ θα σου έλεγα για τα games που την ζητάνε την παράπανω vram να πας για την 960 με τα 4. Aν και στα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις μπορείς να πας στην R9 290, που είναι και καλύτερη συγκριτικά και αξιοποιεί πλήρως τα 4Gb vram της. Οκ, και εγώ έχω την προτίμηση μου στις πράσινες, αλλά εδώ δεν ξέρω αν σε συμφέρει να πας για την 960 στην τιμή που την δίνουν στην Ελλάδα..

Δημοσ.

καλα στο unity μη περιμένεις και τρελά πράγματα,δεν είναι γραμμένο σωστά το παιχνίδι..Θα παίξεις με τα φίλτρα λίγο ;) .

Αλλά εννοείται ότι μια κάρτα από μόνη της δε κάνει τίποτα σχετικά,αν δεν υπάρχει ram/cpu..

Αν και είναι λίγο ανούσιο να πάρεις gpu με memory interface width στα 128 και 4Gb vram, εγώ θα σου έλεγα για τα games που την ζητάνε την παράπανω vram να πας για την 960 με τα 4. Aν και στα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις μπορείς να πας στην R9 290, που είναι και καλύτερη συγκριτικά και αξιοποιεί πλήρως τα 4Gb vram της. Οκ, και εγώ έχω την προτίμηση μου στις πράσινες, αλλά εδώ δεν ξέρω αν σε συμφέρει να πας για την 960 στην τιμή που την δίνουν στην Ελλάδα..

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48507&cat=5

καλά είναι πιστεύω για τα λεφτά της...και ας είναι 128bit ..Είναι μια καλή κάρτα ακόμα,και μια χαρά θα κάνει δουλειά,για κάποιον που δε σκέφτεται την 280x..

και για να λέει ότι είναι ταβάνι εκεί,εννοείται πως δε γίνεται να του προτείνεις μια κάρτα που έχει +100€ από αυτά που σκέφτεται,νομίζω η διαφορά είναι μεγάλη,δε μιλάμε για 20€..(σταματήστε να το κάνετε αυτό πια βρε παιδιά)..Βέβαια για bit το λες,αλλά και πάλι η διαφορά είναι μεγάλη.

Δημοσ.

καλα στο unity μη περιμένεις και τρελά πράγματα,δεν είναι γραμμένο σωστά το παιχνίδι..Θα παίξεις με τα φίλτρα λίγο ;) .

Αλλά εννοείται ότι μια κάρτα από μόνη της δε κάνει τίποτα σχετικά,αν δεν υπάρχει ram/cpu..

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48507&cat=5

καλά είναι πιστεύω για τα λεφτά της...και ας είναι 128bit ..Είναι μια καλή κάρτα ακόμα,και μια χαρά θα κάνει δουλειά,για κάποιον που δε σκέφτεται την 280x..

και για να λέει ότι είναι ταβάνι εκεί,εννοείται πως δε γίνεται να του προτείνεις μια κάρτα που έχει +100€ από αυτά που σκέφτεται,νομίζω η διαφορά είναι μεγάλη,δε μιλάμε για 20€..(σταματήστε να το κάνετε αυτό πια βρε παιδιά)..Βέβαια για bit το λες,αλλά και πάλι η διαφορά είναι μεγάλη.

Εγώ πάντα προτείνω κάτι ακριβότερο για να μην το μετανιώσει έπειτα. Πες το κακή συνήθεια, αλλά πάντα το προτείνω και στους φίλους μου αυτό. Πληρώνεις κάτι καλά μια φορά, το ευχαριστιέσαι στο έπακρο και το έχεις για περισσότερο. Είναι 100 ευρώ παραπάνω αλλά πρόκειται για πολύ καλύτερη περίπτωση. Θα του πρότεινα δηλαδή να κάνει υπομονή και να τα μαζέψει. Αλλιώς ας πάει για την 960 με τα 4 αλλά το limitation θα έρθει πολύ γρηγορότερα από άλλες ακριβότερες επιλογές.

*Ναι, πρέπει να μας πει και το υπόλοιπο σύστημα ο φίλος γιατί αν είναι να την βάλει πχ σε κανένα διπύρηνο cpu, εκεί ίσως πρέπει να κοιτάξει και άλλες αλλαγές ή πιο φτηνή gpu.

** Αν κάνει επίσης υπομονή θα το πάρει και σε κουπόνι το game σύντομα αν δεν το δίνουν ήδη. (αν προτιμήσει πράσινη)

Δημοσ.

Στο ειπα και στο αλλο thread. Δεν καταλαβαινω τι point προσπαθεις να περασεις. Ειπαμε δεν σου αρεσει το παιχνιδι το καταλαβαμε, αυτο ειναι απολυτα θεμιτο και σεβαστο. Αλλα βλεπω μια συστηματικη ταση να μηδενιζεις οτιδηποτε δεν σου αρεσει και να προσπαθεις να το μειωσεις με καθε τροπο. Υπαρχει και η αντιθετη αποψη φιλος και δεν βλεπω να την λαμβανεις σοβαρα υπ'οψιν ακομη και οταν αυτη αποτελει την πλειοψηφια με βαση τις πωλησεις.

μπα δε μηδενιζω τιποτα την αποψη μου απλώς λέω, την μετριοτητα θα την πω μετριοτητα, το αριστουργημα αριστουργημα, την πατάτα πατάτα.

επισης η πλειοψηφεια πολλές φορές δεν έχει δικιο, οποτε η πλειοψηφεια που λες δεν μου λεει απολυτως τίποτα.

Δημοσ.

εχω ι5 και 8 gb μνημη ειμαι ok σε αυτα.μονο νvidia θα βαλω και την gtx 960 4gb τη βρισκω 260 περιπου.αυτο που ρωταω ειναι σε σχεση με τα 2 gb στο unity θα δω διαφορα;;στο syndicate να υποθεσω οτι θα ναι καλυτερα τα 4 gb η δεν εχουν διευκρινισει ακομα;;;

Δημοσ.

μπα δε μηδενιζω τιποτα την αποψη μου απλώς λέω, την μετριοτητα θα την πω μετριοτητα, το αριστουργημα αριστουργημα, την πατάτα πατάτα.

επισης η πλειοψηφεια πολλές φορές δεν έχει δικιο, οποτε η πλειοψηφεια που λες δεν μου λεει απολυτως τίποτα.

Ναι. Οκ καταλαβα.. Παμε παρακατω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...