xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 μιλάμε για ΑΓΓΛΙΑ.....και δεν υπάρχουν ΑΓΓΛΙΚΕΣ προφορές! τί φάση με αυτή την θαμπάδα που χει το ps4?...τι φάση με το γρήγορο κομπατ;και τα πολλά χτυπήματα; άντε θα ξεκινήσουν τα patches με το καλημέρα..
Alastor192 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Dead franchise is dead.Σταματηστε να το αγοραζετε μπας και το αφησουν να πεθανει με ψηλα το κεφαλι η τουλαχιστον το κανουν ενα σωστο reboot. Και αν θελω τουριστικο simulation σιγουρα δεν κοστιζει 70 ευρω 1
La_MoRt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το Unity για μένα ήταν αίσχος με έκανε να βαρεθώ το παιχνίδι σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους που έιχε βγάλει. Μπορώ να πω ότι η κάτω βόλτα άρχισε να επέρχεται από το Black Sea και μετά. Ας ελπίσουμε ότι το καινούριο θα είναι καλύτερο.
GjokerR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το Unity για μένα ήταν αίσχος με έκανε να βαρεθώ το παιχνίδι σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους που έιχε βγάλει. Μπορώ να πω ότι η κάτω βόλτα άρχισε να επέρχεται από το Black Sea και μετά. Ας ελπίσουμε ότι το καινούριο θα είναι καλύτερο. Black sea δεν έχει πάει ακόμα το franchise αν και τους έχω ικανούς να πάνε και εκεί
seithan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Black sea δεν έχει πάει ακόμα το franchise αν και τους έχω ικανούς να πάνε και εκεί κρύβε λόγια!
babisflou7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 παντως σε καθε εχθρο 80 χιτς μιλαμε δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!
BigBOSS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Tbh άμα εξαιρέσεις το πολύ γρήγορο combat, τον χαζό διάλογο σε animus view και ότι τα πτώματα ακόμα δεν έχουν collision well...το stealth μου θύμισε λίγο splinter/hitman, άμα όντως έχουν fixed το stealth και σου δίνετε η δυνατότητα συχνά well it might be ok σαν game. απο το βιντεο, μέτρια γραφικά, σαν να φαινεται να τρέχει sub 1080p, επισης η μάχη δεν μου άρεσε (οι εχθροι τι ειναι ρομποκοπ και αντέχουν τόσο; ), γενικά μια απο τα ίδια, τιποτα το νέο, μεγάλο βήμα μπροστά για την σειρά (πχ οπως σε Witcher 3, MGSV). πάλι προσφέρουν το ετήσιο αναμασημένο πράμα. τρέλο κράξιμο, κάνει συγκριση μεταξύ της τελειότητας του αποτελέσματος στο MGSV με τις μισοτελειωμένες δουλειας στο Syndicate, έτσι χώστα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Βασικά συγκινεί συγκεκριμένα πράγματα όπως AI που το βρίσκω άστοχο γιατί το mgs είχε πάντα "καλο" AI ενώ το AC δεν είχε ποτε. Στην τελική σοβαρά τι περιμένει κάποιος να κάνουν μέσα σε ένα χρόνο?!
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τιγκα στις μπαγκιες ειναι κι αυτο: χαχαχαχα τρομερός σχολιασμός
spartan29gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Βασικά συγκινεί συγκεκριμένα πράγματα όπως AI που το βρίσκω άστοχο γιατί το mgs είχε πάντα "καλο" AI ενώ το AC δεν είχε ποτε. Στην τελική σοβαρά τι περιμένει κάποιος να κάνουν μέσα σε ένα χρόνο?! Αμα πατωσει το συγκεκριμενο σε πωλησεις,θα σου πω εγω μετα αν η φολο-ubisoft ξαναβγαλει AC καθε χρονο.
La_MoRt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Όταν ένα παιχνίδι δε κάνει καμία διαφορά και βγάζει συνέχεια τα ίδια κάποια στιγμη το βαριέσαι κιόλας, ας μη συζητήσουμε για τα συνεχή bug του παιχνιδιου. Υπόψιν σου μιλάει ένας πολύ πορωμένος με το τίτλο, τους έχω όλους αυθεντικούς και όσα βγήκαν σε συλλεκτικές εκδόσεις τα πήρα. Το unity όμως το έχω εγκατεστημένο στο pc και δε μου κάνει η καρδιά να παίξω τα έχω βαρεθεί... Πιστεύω και εγώ ότι δε θα πάει καλά το syndicate. Τουλάχιστον δε πηδάνε λίγο πιο γρήγορα τις εποχές και να εξελίχθει το game στη σημερινή εποχή.
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν περιμενω προσωπικα τα γραφικα του Unity το ειχα φανταστει οτι θα γινει τετοιου ειδους downgrade με την κακιστη αποδοση στα περισσοτερα συστηματα.. Δεν γινεται ενα open world με τοσους NPCs, τετοιο interactive environment και τετοιο level of detail σε αρκετα σημεια να παιζει καλα στην συντριπτικη πλειοψηφια των συστηματων με τετοια γραφικα. Ειναι πραγματα ευνοητα.. Αν εχουν διορθωσει οντως και texture pop in και εχει βελτιωθει και εχει γινει και καλυτερο optimization σε πραγματα που εξ αρχης δεν επρεπε να γινουν και ηταν περιττα τοτε απο αποδοση οντως θα ειναι καλυτερο. Μετα βεβαια θα ξεκινησει αλλο bitching περαν των κλασσικων.. Εφτιαξε η αποδοση, αλλα μας χαλασατε τα γραφικα.. Ειναι απο τα παιχνιδια που αγαπας να κραζεις επιασε το CoD σε bitching level
BigBOSS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει διορθωθει το texture pop up, συμφωνα με το βιντεο που παρέθεσα. Το unity ειχε απλο static lighting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα