Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Syndicate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νοσταλγία ή οχι, καλύτερος χαρακτήρας απο τον main antagonist στο 2 δεν υπάρχει στην σειρά. Θυμάμαι το ζούσα. Είχε φοβερό voice acting.

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα λίγο boogie που το έπαιζε σήμερα. Not impressed. Ωραία εποχή, ωραίο art design ως συνήθως, αλλά μια από τα ίδια.

Unity με άλλο περιτύλιγμα είναι. Το μόνο που μου αρέσει είναι ότι από ότι φαίνεται θα έχεις εναλλαγές με τους άλλους assassins και μπορεί αυτό να το κάνει λιγότερο μονότονο, αν αυτό γίνεται..

Πχ ο κάθε assassin να έχει τα δικά του abilities/skills ανάλογα και με την αποστολή.

Θα το παίξω εννοείται,(δεν το πληρώνω υπόψιν) για το story, που όλο και κάτι θα λέει, αλλά η σειρά είναι κάθε πέρυσι και καλύτερα, δυστυχώς... Καμιά καινούρια ιδέα μπας και βρει ξανά τον δρόμο του το ac.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως εαν δεν υπηρχαν τα προβληματα και τα microtransactions μια χαρα το απολαυσα ακομη και τo Unity,οποτε αν ολα πανε καλα και δεν εχουμε θεματατακια ή θεματαρες θα το τιμησω..Καλο το γεγονος οτι ηρθε λιγο πισω η pc εκδοση, ετσι ωστε οτι χοντροκοπια εχει συμβει να κανουν και μια φορα τους beta testers οι κονσολες.

Ειμαι και λιγο gfx whore οποτε δεν θελω και πολυ λολ :D

Δημοσ.

Tbh άμα εξαιρέσεις το πολύ γρήγορο combat, τον χαζό διάλογο σε animus view και ότι τα πτώματα ακόμα δεν έχουν collision well...το stealth μου θύμισε λίγο splinter/hitman, άμα όντως έχουν fixed το stealth και σου δίνετε η δυνατότητα συχνά well it might be ok σαν game.

Δημοσ.

Το γρήγορο combat και το πολλά hits δεν πρόκειται να τα αλλάξουν. Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι "έτοιμο" για κυκλοφορία δε θα αλλάξει τίποτα.

Δημοσ.

Καλά ναι, δεν το είπα και καλά για να τα αλλάξουν απλά επειδή δεν μου αρέσει. Θα του δώσω μια ευκαιρία επειδή μου αρέσει πολύ η βικτωριανή εποχή και γενικά η όλη ατμόσφαιρα. Έχω να τερματίσω AC από το Revelations.

Δημοσ.

Το γρήγορο combat και το πολλά hits δεν πρόκειται να τα αλλάξουν. Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι "έτοιμο" για κυκλοφορία δε θα αλλάξει τίποτα.

Γι'αυτό και εγώ θα το πάρω σε εκπτώσεις.

Δημοσ.

απαισιο το combat . παιζει να ειναι το χειροτερο της σειρας. τωρα μενει να εχει και κανα στορυ αντιστοιχο του union και θα μιλαμε για το χειροτερο AC μακραν 

Δημοσ.

Το στόρυ χωρίς να ξέρω καν περί τίνος πρόκειται λογικά θα είναι δράμα όπως όλα τα προηγούμενα.

Το witcher βέβαια, ανέβασε ψηλά τον πήχη στην ερμηνεία συναισθήματος και έκφρασης των χαρακτήρων. Όχι τέλεια, αλλά σε καλό επίπεδο, ώστε ίσως να μην με ικανοποιήσει το Syndicate.

Δημοσ.

καλα ειναι η μερα με την νυχτα σεναριο διαλογοι κτλπ witcher με Αc. To σεναριο του δευτερου δεν φτανει το χειροτερο side quest του πρωτου 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα μου φανηκε και αυτο το gameplay video..

Το combat με χαλασε και εμενα ομως τοσο γρηγορο που ειναι, batmanιζει λιγο ή μου φαινεται αν συνυπολογισεις και το grapple/hook;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...