naruto14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τέλος μετά από περίπου 28 ώρες. Ελευθέρωσα σχεδόν όλες τις περιοχές (μου έμειναν 2 ή 3 missions για να φύγουν όλα τα κόκκινα) και όλα τα side missions. Χωρίς να αποτελεί κάτι ιδιαίτερο το σενάριο, το παιχνίδι είχε όλους τους μηχανισμούς που χρειάζεται για να παίξεις full stealth και γενικά ήταν εξαιρετικό σε κάθε τομέα του gameplay. Και με 2 πάρα πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Οι πιο ενδιαφέροντες μετά τον Ezio. Το μόνο που με χάλασε ότι το skill tree. τερματίζει πολύ νωρίς αφού κάνοντας όλα τα liberation missions πήρα όλα τα skills γύρω στο 7ο sequence και μετά απλά έπαιζα για το τίποτα. Άντε τώρα να αποφασίσει η Ubisoft μπας και μας πάει σε καμιά εποχή με samurai μπας και δούμε κάτι διαφορετικό...
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τα 20€ τα αξίζει ή μπα; ήταν καλό το gameplay? είχε άμεση σχέση με την βιομηχανική επανάσταση ή @@ όπως το unity που δεν είχε καν κάτι από την γαλλική επανάσταση..
Oroku Saki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εχει το ιδιο gameplay με τα προγουμενα αλλα ηταν καλο. Οχι δεν εχει σχεση με τη βιομηχανικη επανασταση. Προσπαθεις να ελευθερωσεις το Λονδινο απο μια συμμορια κακοποιων . Αυτους πολεμας σε ολο το παιχνιδι. Συναντας και καποιες σημαντικες προσωπικοτητες της Αγγλιας οπως ο Charles Dickens. Γενικα ναι πιστευω πως αξιζει να το παιξεις το παιχνιδι ειδικα αν σου αρεσαν και τα προηγουμενα.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) πως δεν έχει σχέση;αφού στην βιομηχανική επανάσταση εξελίσεται.. εγώ ρωτώ ,γίνεσαι ένα με την ιστορία.. ή απλώς όλο εξελίσετε στο background και συ απλώς ασχολήσε με άλλα. ^ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από xtrmsnpr
Elven_King Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 H Γαλλική Επανάσταση ήταν στιγμιαίο γεγονός, η Βιομηχανική Επανάσταση σαν όρος χρησιμοποιήθηκε αργότερα και αφορά μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Δεν είναι όρος κυριολεκτικός, αφορά ένα σύνολο δράσεων και εξελίξεων στη βιομηχανική μαζική παραγωγή που όταν τις δούμε συνολικά καταλαβαίνουμε ότι τότε συνετελέσθη μία αλλαγή. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα το ένα με το άλλο, το πρώτο είναι γεγονός ενώ το δεύτερο είναι έννοια που αποδόθηκε εκ των υστέρων για να περιγράψει μία εποχή. Από wikipedia: Η Bιομηχανική Επανάσταση ήταν μια ιστορική περίοδος και ένα ιδιαίτερα σύνθετο σύστημα ραγδαίων μεταβολών και ανακατατάξεων - τεχνικών, οικονομικών, κοινωνικών και πνευματικών - οι οποίες οδήγησαν για πρώτη φορά στην εμφάνιση της "εκβιομηχανισμένης" (αγγλ.:industrialized) κοινωνίας στη Μεγάλη Βρετανία μεταξύ των ετών 1760 - 1860.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 H Γαλλική Επανάσταση ήταν στιγμιαίο γεγονός, η Βιομηχανική Επανάσταση σαν όρος χρησιμοποιήθηκε αργότερα και αφορά μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Δεν είναι όρος κυριολεκτικός, αφορά ένα σύνολο δράσεων και εξελίξεων στη βιομηχανική μαζική παραγωγή που όταν τις δούμε συνολικά καταλαβαίνουμε ότι τότε συνετελέσθη μία αλλαγή. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα το ένα με το άλλο, το πρώτο είναι γεγονός ενώ το δεύτερο είναι έννοια που αποδόθηκε εκ των υστέρων για να περιγράψει μία εποχή. Από wikipedia: ναι το ξέρω παιδιά,ΔΕΝ ΛΕΩ αυτό. Γιατί δε το καταλαβαίνετε; Παίρνω μέρος στην ιστορία; ή απλώς όλο είναι background που δεν μας επιρρεάζει.. Έχουμε απλώς τοποθετηθεί τότε; Ίσως να μη το εξηγώ καλά τί θέλω να πω και να χουμε μπερδευτεί (αξίζει να δώσω τα 20€? )
naruto14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 πως δεν έχει σχέση;αφού στην βιομηχανική επανάσταση εξελίσεται.. εγώ ρωτώ ,γίνεσαι ένα με την ιστορία.. ή απλώς όλο εξελίσετε στο background και συ απλώς ασχολήσε με άλλα. ^ Αυτό ακριβώς. Το σενάριο είναι αρκετά ρηχό και δεν έχει κάποια άμεση σχέση με την βιομηχανική επανάσταση. Τουλάχιστον όχι στον βαθμό που ήθελα εγώ. Το Λονδίνο πάντως είναι φοβερό, αρκετά καλύτερο από το Παρίσι και μαζί με το αναβαθμισμένο σύστημα stealth και parkour με grappling hook σου δίνουν ένα πολύ ομαλό gameplay που το ευχαριστιέσαι. Εγώ είχα παίξει ελάχιστα το Unity οπότε ίσως για αυτό το λόγο να μου άρεσε περισσότερο αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι σαν AC Unity 2, μιας και τα παιχνίδια μοιάζουν πολύ σε όλους τους τομείς.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 κατάλαβα..απλώς να χουμε να λέμε σε ποια εποχή αναφέρετε,πάλι όλο στο background που εμάς δε μας ακουμπά καθόλου.. Δε θα μάθουν ποτέ..ίσως να το κάνουν για να μη επιρεάσουν την ιστορία;Αλλά και πάλι scripted πράματα γίνονται..Τέσπα,για 20€ το προτίμησα,,όχι σα πέρσι που πήρα retail το unity και το μετάνιωσα γιατί άλλα περίμενα από το story.. ο χειρισμός ελπίζω να χει φτιάξει σε σχέση με το unity.
fever25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 κατάλαβα..απλώς να χουμε να λέμε σε ποια εποχή αναφέρετε,πάλι όλο στο background που εμάς δε μας ακουμπά καθόλου.. Δε θα μάθουν ποτέ..ίσως να το κάνουν για να μη επιρεάσουν την ιστορία;Αλλά και πάλι scripted πράματα γίνονται..Τέσπα,για 20€ το προτίμησα,,όχι σα πέρσι που πήρα retail το unity και το μετάνιωσα γιατί άλλα περίμενα από το story.. ο χειρισμός ελπίζω να χει φτιάξει σε σχέση με το unity. Για να σε δω να το παίζεις τώρα...
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για να σε δω να το παίζεις τώρα... στο uplay το χω εκεί θα με δείς μόνο!
fever25 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 στο uplay το χω εκεί θα με δείς μόνο! Ένα θα σου πω! Να προσέχεις τις σκιές πίσω σου.. Εκεί θα κρύβομαι και θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή , για να...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ένα θα σου πω! Να προσέχεις τις σκιές πίσω σου.. Εκεί θα κρύβομαι και θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή , για να... στο δωμάτιο μου δεν έχει σκιές,ειδικά πίσω μου με τον πράσινο τοίχο.. μη νομίζεις ότι είσαι ο sam fisher που απλώς δε φωτίζεσαι και γω είμαι low AI και δε σε παίρνω χαμπάρι
fever25 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 στο δωμάτιο μου δεν έχει σκιές,ειδικά πίσω μου με τον πράσινο τοίχο.. μη νομίζεις ότι είσαι ο sam fisher που απλώς δε φωτίζεσαι και γω είμαι low AI και δε σε παίρνω χαμπάρι Σε ενημερώνω απλά ότι έχω λάβει εκπαίδευση από τους G.I. Joe και δουλεύω άψογα το αλυσοπρίονο https://www.youtube.com/watch?v=czvf8fB_4S4 !! 3
Liquidsnake Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Περίεργο, μετά απο το τόσο μικρό χρονικό διάστημα και έχει ήδη 40% sale! http://store.steampowered.com/app/368500/
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Περίεργο, μετά απο το τόσο μικρό χρονικό διάστημα και έχει ήδη 40% sale! http://store.steampowered.com/app/368500/ με εκπλήσει και εμένα!Στο cod είχαν δώσει έτσι σχεδόν με το καλημέρα..Δε τα συνίθιζε αυτά το steam,πόσο μάλλον αυτοί οι publishers,εαν θυμάμαι καλά! Να μη μας αρμέξαν καλά όλους όσους ήθελαν; Το site με τους initiates το ξέρετε; http://acinitiates.com/#!/home ήταν αρκετά χρήσιμο πέρσι με το unity,που σου ξεκλείδωνε στολές και άλλα μαραφέτια.. Και σου δείχνει τί είδος (χ)ασασίνος είσαι και τί έχεις ξεκλειδώσει σε κάθε παιχνίδι. Εμένα έκανε ρεσετ προφανώς 18/7/15...και μου δείχνει μόνο το black flag στα παιχνίδια μου. Τους έστειλα ένα ticket και περιμένω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα