bilya Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 άλλαξα πάστα και μετά οταν άνοιξα το πσ μου το εμφάνισε παρόλο που η ψήκτρα λειτουργεί κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=LIDrJ0uZq2U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά συνέχεια ; εάν ναι κάνε ένα clear cmos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά συνέχεια ; εάν ναι κάνε ένα clear cmos ναι ασταματητα an tou κάνω reset απλα θα defaultaro τις ρυθμισεις του bios σωστα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μπας και δε το έβαλες στο CPU Header αλλά σε κανά CPU_OPT ή κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ναι ασταματητα an tou κάνω reset απλα θα defaultaro τις ρυθμισεις του bios σωστα???Σωστά.Δες και αυτό που λέει το παιδί από πάνω. Μου έχει.τύχει να έχω βάλει σε λάθος pin το cpu fan και δεν ανέβαζε στροφές όταν έπιανε ζέστη στη cpu και είχα για κάποιον λόγο που δεν μπορούσα να καταλάβω 80 βαθμούς :Ρ Αν η μητρική είναι ρυθμισμένη σωστά από το BIOS, θα σου βγάζει error και για αυτόν το λόγο. Τσέκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Σωστα την έχω συνδέσει, απλα την έβγαλανα αλλάξω πάστα κ μετα ξεκίνησε να βγάζει error θερμοκρασία γύρω στους 40 σταθερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δοκίμασε το clear cmos μπας και στρώσει αφού τα εχεις συνδέσει ολα σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα