kritsman Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 δεν ξερουν τι τους γινετε πουθενα ουτε οτε ουτε φορθνετ.. ημουν στον οτε.εληξε το συμβολαιο μου.οτετβ και ιντερνετ. ηθελα να διακοψω.μου κοψανε κατευθειαν το οτετβ και μου αφησαν μονο το ιντερνετ,εκανα αιτηση στη φορθνετ για νεα γραμμη με το ιδιο νουμερο.θα πληρωνα τελος ενεργοποιησης 35 ευρω.με ξαναπηρανε απο τον οτε με νεα προσφορα.με πεισανε και αποφασισα την αλλη μερα να μεινω εκει.η φορθνετ τωρα μου λεει οτι πρεπει να πληρωσω 72.9 πεναλτυ λογο διακοπης.ο οτε μου λεει οτι δν θα πληρωσω τιποτα και οτι μου λενε ψεματα.εχω μιλησει χωρις καμια υπερβολη με 7 ατομα απο τον οτε απο χθες το απογευμα και ενα απο φορθνετ..δεν ξερω τι να κανω.2/5 εκανα αιτημα ακυρωσης και προφανως εγινε μετα στις 4/5 στον οτε.και την ιδια μερα πηγα στη φορτηνετ σε καταστημα και εκανα αιτημα για μεταφορα της γραμμης σε αυτους 4/5 το απογευμα.τι κανω? ο καθενας που μιλαω μου λεει κατι διαφορετικο.τι να πιστεψω και ποιον?γιατι τοση ''αναρχια''?δεν τους ελεγχει κανεις? ευχαριστω και καλησπερα σας...
Athens44 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ησουν στον οτε λες κα ιεκανα αιτηση για νεα γραμμη φορνετ αρα τι πεναλτυ και τετοια απο φορνετ? ή εγω δε καταλαβαινω τι γραφεις ή εσυ τα γραφεις μπερδεμενα! και συμφωνα με το τιτλο του ποστ σου, οντως ειναι ολο μπερδεμενο το.... θεμα!.
kritsman Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ησουν στον οτε λες κα ιεκανα αιτηση για νεα γραμμη φορνετ αρα τι πεναλτυ και τετοια απο φορνετ? ή εγω δε καταλαβαινω τι γραφεις ή εσυ τα γραφεις μπερδεμενα! και συμφωνα με το τιτλο του ποστ σου, οντως ειναι ολο μπερδεμενο το.... θεμα!. ειπα αποφασισα να μεινω στον οτε..αρα αποφασισα να ακυρωσω το αιτημα της νεας γραμμης στη φορθνετ..επειδη περασανε 3 εργασιμες θελουν να πληρωσω πεναλτυ 72.9.....
GBorb Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως 7 μέρες μετά την αίτηση το ακύρωσα στην Forthnet και κανένα πρόβλημα. Μέχρι 14 μέρες είσαι καλυμμένος.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 οσο ξερω οταν ζητησεις να γυρισεις σε νεο παροχο εχεις ενα χ χρονικο διαστημα που μπορει να ακυρωθει η αιτηση χωρις να πληρωσεις τελος διακοπης.και δεν ειναι 14 μερες.στις 14 θα εχεις ενεργοποιηθει σιγουρα. τωρα αν δεν πρεπει να πληρωσεις το τελος διακοπης μεχρι 14 μερες δεν ξερω.αλλα νομιζω ειναι 3-4 μερες μετα την καταχώρηση της αιτησης που μπορεις να ακυρωσεις χωρις να χρεωθεις κατι.αυτο με το 14 μερες το εχω ακουσει οτι μπορεις να κανεις πισω αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.
manzana Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το δικαιωμα της υπαναχωρησης ισχυει για 14 ημερολογιακες ημερες απο την υπογραφη της αιτησης.Απο την στιγμη ομως της ενεργοποιησης της γραμμης παυει να ισχυει το δικαιωμα της υπαναχωρησης, ακομα κι αν δεν εχει παρελθει το 14ημερο.Σε αυτη την περιπτωση αν διακοψει/παει σε αλλο παροχο χρεωνεται κανονικα τα τελη προωρης αποσυνδεσης.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το δικαιωμα της υπαναχωρησης ισχυει για 14 ημερολογιακες ημερες απο την υπογραφη της αιτησης.Απο την στιγμη ομως της ενεργοποιησης της γραμμης παυει να ισχυει το δικαιωμα της υπαναχωρησης, ακομα κι αν δεν εχει παρελθει το 14ημερο.Σε αυτη την περιπτωση αν διακοψει/παει σε αλλο παροχο χρεωνεται κανονικα τα τελη προωρης αποσυνδεσης. αρα σωστα θυμαμαι οτι το 14 ημερο δεν πολυ ισχυει.για τους ενεργους βρογχους ειδικα που ανηκουμε εμεις που αλλαζουμε παροχους το τελος διακοπης το χρεωνεσαι ακομα και αν δεν εχει φτασει η ημερομηνια ενεργοποιησης.δηλαδη αν η γραμμη ειναι πχ να γυρισει απο Hol σε wind και ο οτε εχει πει πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης στις 28 μαρτιου δεν μπορεις στις 27 να πεις stop.πρεπει να εχει γινει πιο πριν.
manzana Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ^Σωστα, σε ενεργο βροχο προλαβαινεις να ακυρωσεις μεχρι 2 εργασιμες πριν την πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης, απο κει και περα δεν προλαβαινεις (ο παροχος δεκτης δλδ δεν προλαβαινει).
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ^Σωστα, σε ενεργο βροχο προλαβαινεις να ακυρωσεις μεχρι 2 εργασιμες πριν την πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης, απο κει και περα δεν προλαβαινεις (ο παροχος δεκτης δλδ δεν προλαβαινει). και εφοσον ο οτε δεν σου κανει καμια πατατια να αλλαξει την ημερομηνια ενεργοποιησης προς τα πισω.εχω δει να ενεργοποιει μερικες φορες πιο γρηγορα απο την αρχικη ημερομηνια ενεργοποιησης αλλα εχω δει και πιο μετα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα