Dare-Devil Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλή φάση αυτό που προτείνεις. Όντος έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω αλλά και 16000€ για μεταχειρισμένο........... Καλά πολλά δεν μου φαίνονται απο την άποψη ότι θες suv . Καινούριο πάνω απο 20000 θα το παιρνες . Δες εναλλακτικά σε qasqai αλλά έχουν αδύναμο κινητήρα κατά την άποψη μου. Εκτός αν θες τίποτα με 2000 cc γιατι το1600 hyundai φοράει τον GDI με τα 136 hp και είναι ατμοσφαιρικός και τραβάει πολυ καλά . Ο GDI αυτός όταν βγήκε πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά ήταν ότι καλύτερο σε ροπη και ιπποδύναμη σε 1.6 λτ ατμοσφαιρικό και νομίζω παραμένει ακόμα στην κορυφή της κατηγορίας του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmjyiannis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Γεια χαρά σε όλους!Αφήνοντας στην άκρη το τι γίνεται αυτή την περίοδο γενικά, θα ήθελα και εγώ να ρωτήσε κάτι σχετικά με αγορά νέου αυτοκινήτου. Μετά από αναζήτηση κατέληξα σε 2 μοντέλα που το ένα με το άλλο διαφέρει σε κατηγορία αλλά δεν είναι αυτό που με προβληματίζει. Είναι το Yaris 1.4D-4D και το Focus Business 1.0 ecoboost 125. Αυτό που με προβληματίζει είναι καθαρά το αν ο κινητήρας του ecoboost θα έχει τη διάρκεια ζωής που θα ήθελα ή θα βγάλει προβλήματα. Από έρευνα που έκανα, οι μηχανικοί γενικά δεν έχουν σαφή εικόνα διότι είναι ακόμη αρκετά νέος για να τον αξιολογήσουν (μόλις 3 ετών που όταν ξεκίνησε τον διέθεταν σε ελάχιστα μοντέλα, άρα πρακτικά είναι ακόμη πιο νέος). Αντιθέτως ο diesel του yaris είναι δοκιμασμένος και σίγουρος (εξαιρώντας βέβαια τα ρίσκα του νοθευμένου καυσίμου). Τα υπολογιζόμενα χιλιόμετρα πιστεύω οτι θα είναι περίπου 14-17.000 (νούμερο που δε "φωνάζει" και πολύ για πετρέλαιο). Μήπως κάποιος έχει κάποια γνώση σχετικά με τον ecoboost και πιθανά του προβλήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γεια χαρά σε όλους! Αφήνοντας στην άκρη το τι γίνεται αυτή την περίοδο γενικά, θα ήθελα και εγώ να ρωτήσε κάτι σχετικά με αγορά νέου αυτοκινήτου. Μετά από αναζήτηση κατέληξα σε 2 μοντέλα που το ένα με το άλλο διαφέρει σε κατηγορία αλλά δεν είναι αυτό που με προβληματίζει. Είναι το Yaris 1.4D-4D και το Focus Business 1.0 ecoboost 125. Αυτό που με προβληματίζει είναι καθαρά το αν ο κινητήρας του ecoboost θα έχει τη διάρκεια ζωής που θα ήθελα ή θα βγάλει προβλήματα. Από έρευνα που έκανα, οι μηχανικοί γενικά δεν έχουν σαφή εικόνα διότι είναι ακόμη αρκετά νέος για να τον αξιολογήσουν (μόλις 3 ετών που όταν ξεκίνησε τον διέθεταν σε ελάχιστα μοντέλα, άρα πρακτικά είναι ακόμη πιο νέος). Αντιθέτως ο diesel του yaris είναι δοκιμασμένος και σίγουρος (εξαιρώντας βέβαια τα ρίσκα του νοθευμένου καυσίμου). Τα υπολογιζόμενα χιλιόμετρα πιστεύω οτι θα είναι περίπου 14-17.000 (νούμερο που δε "φωνάζει" και πολύ για πετρέλαιο). Μήπως κάποιος έχει κάποια γνώση σχετικά με τον ecoboost και πιθανά του προβλήματα; Εδώ είσαι . Απο τα λίγα που καταλαβα δεν ξέρω αν είναι ο 125 ή ο 100 αλλά ήταν σε άριστη κατάσταση . Επίσης ίσως σε ενδιαφέρει και αυτό : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 πάντως από άποψη κατανάλωσης ο ντίζελ είναι πολύ πιο χαμηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα