zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 πηγα τα ειδα τα φιατακια....το παντα μου αρεσε πολυ ειναι πολυ καλη περιπτωση και μεσα στα λεφτα μου....το 500 ειναι μικρο για μενα αλλα πολυ ομορφο...μηπως να αφησω τα ευρωπαικα και να κοιταξω τιποτα απο ιαπωνες? Όλα να τα τσεκάρεις και να διαλέξεις κάποιο που εκτός των άλλων να το γουστάρεις κιόλας! Θα το βλέπεις και θα το χρησιμοποιείς κάθε μέρα, παίζει ρόλο! Εγώ είμαι ιταλόφιλος πχ οπότε θα πήγαινα μάλλον σε κάποιο από αυτά που έβαλα
tonypulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ ολους για τα σχολια σας εκλεισα το Fiesta Trend 3D 1,0L 80PS στο δεκαρικο.... 1
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ ολους για τα σχολια σας εκλεισα το Fiesta Trend 3D 1,0L 80PS στο δεκαρικο.... Καλοτάξιδο! 1
tonypulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλοτάξιδο! Ευχαριστω πολυ φιλε μου zio10 να σαι καλα.... 1
NickTG Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλοταξιδο. Πως και δεν επέλεξες το ecoboost με τα 100 άλογα? Νομίζω είναι πολύ κοντά σε τιμή. 3
kostakiss Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια θελω να παρω μεταχειρισμενο εως 9000 με ολα μεσα. Δεν κανω πολλα χλμ, παρα μονο το καλοκαιρι. Αλλα θελω να πληρωνω γενικα λιγα για το αμαξι ετησιος, μιας και με το 500αρακι 1.4 που ειχα εφευγαν αρκετα (συνολικα) ετησιως. (Αν μπορει να αλλαξαι ο τιτλος μιας που ο συμφορουμιτης βρηκε την ακρη)
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια θελω να παρω μεταχειρισμενο εως 9000 με ολα μεσα. Δεν κανω πολλα χλμ, παρα μονο το καλοκαιρι. Αλλα θελω να πληρωνω γενικα λιγα για το αμαξι ετησιος, μιας και με το 500αρακι 1.4 που ειχα εφευγαν αρκετα (συνολικα) ετησιως. (Αν μπορει να αλλαξαι ο τιτλος μιας που ο συμφορουμιτης βρηκε την ακρη) Το 500 το έδωσες; Αν ναι πόσο; Σε τι δεν ήταν οικονομικό;
mobile_32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και εγώ ψάχνω για αμάξι, ο μόνος περιορισμός που έχω είναι οτι θέλω να έχω ψιλή θέση οδήγησης....και σε αυτό το θέμα πάμε σε suv ή τύπου suv που η τιμές ξεφεύγουν..........καμία καλή ιδέα??
Dare-Devil Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αξιόλογη λύση και αφού δεν θες να ξεφεύγει στην τιμή του τότε κοιτάς σε μεταχειρισμένο http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=153&model=3209&variant=&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale 1
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αξιόλογη λύση και αφού δεν θες να ξεφεύγει στην τιμή του τότε κοιτάς σε μεταχειρισμένο http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=153&model=3209&variant=&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το αμάξι!
Dare-Devil Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το αμάξι! Πούλησε λίγο στην Ελλάδα και σταμάτησε να εισάγεται . Στο εξωτερικό έχει πουλήσει πολύ . Είναι o αντικαταστάτης του tuscon και είναι η τωρινή γενιά . Γενικά αν δεις τι ΔΕΝ εισάγει ο εισαγωγέας εδώ στην Ελλάδα θα σου τρέχουν τα σάλια . Για παράδειγμα η ναυαρχίδα της hyundai europe που ανταγωνίζεται mercedes και bmw http://www.hyundai.com/eu/en/Showroom/Cars/Genesis/PIP/index.html# το οποίο σύμφωνα με διάφορα reviews το θεωρούν αξιο ανταγωνιστή των κορυφαίων προτάσεων της bmw και mercedes .Τσέκαρε τί μοντέλα πωλούνται στην υπόλοιπη Ευρώπη και τί στην Αμερική . Στην Ελλάδα, hyundai μοντέλα με το σταγονόμετρο και αυτά όχι Full extra και με μικρή γκάμα κινητήρων κάποια. Edit: έχει βγει καινούριο tuscon Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από Dare-Devil 1
mobile_32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αξιόλογη λύση και αφού δεν θες να ξεφεύγει στην τιμή του τότε κοιτάς σε μεταχειρισμένο http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=153&model=3209&variant=&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale Καλή φάση αυτό που προτείνεις. Όντος έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω αλλά και 16000€ για μεταχειρισμένο...........
kontrakultura Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δώσε καμιά πληροφορία...τι αυτοκίνητο; καινούριο; μεταχειρισμένο; μικρό; μεγάλο; σπορ; αγροτικό; για πόλη; για ταξίδια; για βουνό; πόσα χρήματα δίνεις; Μόνο "ψήλη θέση οδήγησης" έγραψες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα