newtech Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους. Εχω σε ενα laptop ενα δισκο που θελω να βγαλω αλλα εχουν φαγοθουν τα πασα της βιδας. Τι μπορω να κανω για να την βγαλω? (και ας αχριστεψω το κομματι αυτο)
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Βγάλε μια φωτογραφία και ανέβασε την να το δούμε καλύτερα.
newtech Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Βγάλε μια φωτογραφία και ανέβασε την να το δούμε καλύτερα. Τωρα δεν το εχω εγω το λαπτοπ... Καπως ετσι ειναι
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εχω κανει και εγω ετσι μια βιδα, το wifi που ηθελα να βγαλω ακομα εκει ειναι.. κλασικα, λαθος επιλογη κατσαβιδιου.. θα ηθελα και εγω να ξερω τι κανεις σε τετοια περίπτωση 1
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Η βίδα αν προεξέχει λίγο με μια πένσα η ένα μυτοτσίμπιδο μπορείς να την πιάσεις από πάνω και να την γυρίσεις προσεκτικά! η με τον παρακάτω τρόπο Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από mafiozoskotsos
newtech Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Η βίδα αν προεξέχει λίγο με μια πένσα η ένα μυτοτσίμπιδο μπορείς να την πιάσεις από πάνω και να την γυρίσεις προσεκτικά! η με τον παρακάτω τρόπο Δεν προεξεχει.. ειναι κολλημενη στο σιδηρο που εχει Η βίδα αν προεξέχει λίγο με μια πένσα η ένα μυτοτσίμπιδο μπορείς να την πιάσεις από πάνω και να την γυρίσεις προσεκτικά! η με τον παρακάτω τρόπο ΑΑΑΑ θα το δω αυριο
nikοs Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Πάρε ενα βιδολόγο βάλε πάνω ένα τρυπανάκι και φάε το κεφάλι της βίδας,2 λεπτά δουλειά το πολύ.Αν είσαι Θεσσαλονίκη και δεν μπορείς να το κάνεις μόνος ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα