ChimairaX Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αν είναι δυνατόν.. Ξεχάσατε το σωστό comment.. ΑΠΑΤΟ Το έκανα εγώ αλλά μου το σβήσαν τα παιδιά του insomnia δυστυχώς 1
galistaboy Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σε όποιο κινητό και αν παρουσιαστεί θα υπάρξει και ένας να γράψει την κλασσική ατάκα ΑΠΑΤΟ….!!! Θα ήθελα να δω μια πρόταση για συσκευή στα ίδια χρήματα (και λογικά με καλύτερα χαρακτηρίστηκα) με “αυτή” που κάθε φορά κράζετε
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Βαρεθηκα να διαβαζω το "απατο θα παει" Ας κανω λοιπον την διαφορα: It will go apato.
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 χαχα, γαμάτο! με ποια εφαρμογή το έκανες αν επιτρέπεται;
NeraRosa Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 20 ποστ,και τα μισά είναι "Μην διαβάσω πως θα πάει άπατο". Φόβος και τρόμος έγινε..
atropa Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 χαχα, γαμάτο! με ποια εφαρμογή το έκανες αν επιτρέπεται; με το google search..
ZaNobey Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το έκανα εγώ αλλά μου το σβήσαν τα παιδιά του insomnia δυστυχώς lol, γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα