Προς το περιεχόμενο

Μέχρι το 2017, η Nintendo θα διαθέσει πέντε παιχνίδια για smartphones

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσχετο, αλλά επαιξε κανεις απο δω splatoon online 2 με 3;;; Το παιχνίδι τα σπαει πραγματικά και εχει ξανα online 10 με 11 το βράδυ.

Άλλη μια κίνηση της Nintendo που μου άρεσε 20 μερες πριν βγει το παιχνιδι επίσημα. Εμενα παντως με επεισε και θα το αγοράσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης

.Ακόμα και για την εποχή του όταν το πρωτοείδα μου φαινόντουσαν μέτρια.

FF VII... Το πρωτο παιχνιδι στο περιοδικο games που στην συνολικη βαθμολογια αλλα και στον τομεα "γραφικα" πηρε 100/100

Εγω παντως οταν το ειχα δει τελη 97/αρχες 98 μου ειχε πεσει η μασελα

Kingdom Hearts δεν μου άρεσε,μόνο το 1 στο PS2 το βρήκα τέλειο.

Ναι ρε φιλε...! Τι παιχνιδαρα!

FF VII... Το πρωτο παιχνιδι στο περιοδικο games που στην συνολικη βαθμολογια αλλα και στον τομεα "γραφικα" πηρε 100/100

Εγω παντως οταν το ειχα δει τελη 97/αρχες 98 μου ειχε πεσει η μασελα

Ναι ρε φιλε...! Τι παιχνιδαρα!

δεν θυμάμαι για games αλλά νομίζω στο game pro που έπερνα εκείνη την εποχή γραφικά έπερνε 6 ή 7.Τα γραφικά δεν ήταν τόσο καλά πέραν των ακίνητων γραφικών στα περιβάλοντα.Τι να πω εγώ είχα απογοητευτεί προσωπικά.Πάντος μου θύμησες άλλες εποχές με games,game pro και playstation magazine με τα demo(τα οποία χρειαζόμασταν μέχρι να βρούμε το ΄΄τσιπάκι΄΄)

Όσο για το KH 1 τι να πω.Παρόλο που το PS2 είχε πολύ δυνατά παιχνίδια απο την αρχή έπρεπε να δω αυτό για να το αγοράσω.Το 2 το βρήκα πολύ προχειροδουλειά και με οπλύ λιγότερη ελευθερία.Πολύ γραμμικό,μάχη και μετά βίντεο αυτό όλο και όλο.

off topic αλλά μιας και το θυμηθήκαμε,έχουμε thread για αυτά τα περιοδικά πιο πάνω.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...