Προς το περιεχόμενο

Μέχρι το 2017, η Nintendo θα διαθέσει πέντε παιχνίδια για smartphones

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Μεγαλωσα με gameboy και nintendo 64. Έπειτα αγόρασα playstasion 3 και xbox 360 τα οποία βαρέθηκα σχεδον απ την αρχή. Περα απο car/football/splatter games δεν θυμάμαι καποιον αλλον τίτλο που να μου χε τραβήξει το ενδιαφέρον. 

Uncharted, Elder Scrolls 4/5, Silent Hill (s), MGS, Shadow of the Colossus, Ico, Journey, Brothers, Dead Space, Alien Isolation, Final Fantasies, Portal, Tekkens, Crysis, Last of Us, Diablo 3, Gears of War, Fable, Halo, Manhunt, Heavy Rain, Beyond 2 Souls, κλπ κλπ κλπ

και καμια 300αρια ακομη τιτλοι πρωτης γραμμης που δεν γινεται να παιξεις σε κονσολα της Nintendo

υγ: Aγαπω Nintendo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Uncharted, Elder Scrolls 4/5, Silent Hill (s), MGS, Shadow of the Colossus, Ico, Journey, Brothers, Dead Space, Alien Isolation, Final Fantasies, Portal, Tekkens, Crysis, Last of Us, Diablo 3, Gears of War, Fable, Halo, Manhunt, Heavy Rain, Beyond 2 Souls, κλπ κλπ κλπ

και καμια 300αρια ακομη τιτλοι πρωτης γραμμης που δεν γινεται να παιξεις σε κονσολα της Nintendo

υγ: Aγαπω Nintendo.

Μα δεν διαφωνώ σ αυτο βρε συ, οπως και ολα τα exclusive της Nintendo δεν μπορεις να τα παιξεις αλλού. Η λύση ποια είναι;;;; Να χεις 2-3 κονσόλες; Δε συμφέρει. Διαλέγεις τι σε ευχαριστεί περισσότερο και ανάλογα προχωρας σε αγορά.

Πάντως οπως γράφει και κάποιος πιο πάνω, ειναι αστείο να συγκρίνουμε μια κονσόλα με smartphone / tablet. Δεν συγκρίνονται με τίποτα.

Δε γίνεται να θες παιχνιδαρα τσάμπα ή με 5-6€ στο smartphone.

Μεγαλωσα με gameboy και nintendo 64. Έπειτα αγόρασα playstasion 3 και xbox 360 τα οποία βαρέθηκα σχεδον απ την αρχή. Περα απο car/football/splatter games δεν θυμάμαι καποιον αλλον τίτλο που να μου χε τραβήξει το ενδιαφέρον.

Μα καλά, από το nintendo 64 μέχρι το PS3 τι έκανε; Τόσα υπέροχα παιχνίδια της δεκαετίας του 90 που δεν ήταν splatter/racing/sports δεν τα έχεις δει καν; Spyro, Crash Bandicoot, Final Fantasy, Metal Gear Solid, Dune, Starcraft, Command & Conquer, τόσα adventure/puzzle, Medievil, Tekken, Elder Scrolls κλπ. Δηλαδή τι έπαιζες μεγαλώνοντας; μόνο Quake, Doom, Need for Speed, Colin McRay και FIFA; μου φαίνεται πολύ κουλό να συμβαίνει αυτό.

Μα καλά, από το nintendo 64 μέχρι το PS3 τι έκανε; Τόσα υπέροχα παιχνίδια της δεκαετίας του 90 που δεν ήταν splatter/racing/sports δεν τα έχεις δει καν; Spyro, Crash Bandicoot, Final Fantasy, Metal Gear Solid, Dune, Starcraft, Command & Conquer, τόσα adventure/puzzle, Medievil, Tekken, Elder Scrolls κλπ. Δηλαδή τι έπαιζες μεγαλώνοντας; μόνο Quake, Doom, Need for Speed, Colin McRay και FIFA; μου φαίνεται πολύ κουλό να συμβαίνει αυτό.

Εννοειται εχω παίξει τα περισσότερα και ειδικά το crash Bandicoot το λάτρευα. Σε ποια κονσόλα ηταν αυτα;; Δεν ανέφερα και το ps2. Δεν θυμάμαι να ειχα κάτι άλλο, μονο κατι που κολλουσες το κεφαλι σου το κεφαλι σου μεσα και νομιζω επαιζες sonic, αλλα δε θυμάμαι, ηταν κονσόλα; εξάρτημα;

Εννοειται εχω παίξει τα περισσότερα και ειδικά το crash Bandicoot το λάτρευα. Σε ποια κονσόλα ηταν αυτα;; Δεν ανέφερα και το ps2. Δεν θυμάμαι να ειχα κάτι άλλο, μονο κατι που κολλουσες το κεφαλι σου το κεφαλι σου μεσα και νομιζω επαιζες sonic, αλλα δε θυμάμαι, ηταν κονσόλα; εξάρτημα;

Αυτά κατά κύριο λόγο ήταν PS1/2 και PC. Αν λες αυτό εδώ ήταν της Nintendo αλλά ήταν απαίσιο :P. Άρα λοιπόν δεν μεγάλωσες με splatter, sports και αγωνιστικά, μεγάλωσες με τα ωραία παιχνίδια της εποχής. Και σήμερα υπάρχουν αρκετά τέτοια απλά πρέπει να τα ψάξεις λίγο για να τα βρεις.

καμια σχεση τα κουτσουρεμενα παιχνιδια των κινητων με παιχνιδια με πλοκη και υποθεση ,απλα καμια ,χαρακτηριστικα το ps vita που σκιζει απο χαρακτηριστικα ειναι πισω απο το μετριο 3ds

Το ίδιο θα έλεγα και γω για τα DS/Portable/Vita.Πέραν μερικών παιχνιδιών που κυκλοφωρούν και σε επιτραπαιζιες κονσόλες(όπου δεν έχει νόημα να τα παίξεις σε handheld) τα υπόλοιπα είναι σαν mini games.Kάτοχος ήμουν και  Ds και PSP και είμαι απογοητευμένος και απο τα δύο.Τα παιχνίδια πολύ μικρά και όπου δεν ήταν μικρά σε διάρκεια ήταν πετσοκομένα,του στυλ αντί για open world σου έβαζε missions σε μικρές τοποθεσίες,καμία ελευθερία,locked κάμερα όχι 3d κλπ κλπ κλπ..θυμάμαι η ξενέρα μου ξεκίνησε ΄όταν έπαιξα π΄ρωτη φορά το spirit tracks που άκουγα τόσα στο DS και το Metal Gear Solid στο psp.Ήταν λες και έπαιζα demo stages των κανονικών.

Αυτά κατά κύριο λόγο ήταν PS1/2 και PC. Αν λες αυτό εδώ ήταν της Nintendo αλλά ήταν απαίσιο :P. Άρα λοιπόν δεν μεγάλωσες με splatter, sports και αγωνιστικά, μεγάλωσες με τα ωραία παιχνίδια της εποχής. Και σήμερα υπάρχουν αρκετά τέτοια απλά πρέπει να τα ψάξεις λίγο για να τα βρεις.

Δεν θυμαμαι καθόλου, παίζει να ηταν καποια κονσολα της sega.

Το ίδιο θα έλεγα και γω για τα DS/Portable/Vita.Πέραν μερικών παιχνιδιών που κυκλοφωρούν και σε επιτραπαιζιες κονσόλες(όπου δεν έχει νόημα να τα παίξεις σε handheld) τα υπόλοιπα είναι σαν mini games.Kάτοχος ήμουν και  Ds και PSP και είμαι απογοητευμένος και απο τα δύο.Τα παιχνίδια πολύ μικρά και όπου δεν ήταν μικρά σε διάρκεια ήταν πετσοκομένα,του στυλ αντί για open world σου έβαζε missions σε μικρές τοποθεσίες,καμία ελευθερία,locked κάμερα όχι 3d κλπ κλπ κλπ..θυμάμαι η ξενέρα μου ξεκίνησε ΄όταν έπαιξα π΄ρωτη φορά το spirit tracks που άκουγα τόσα στο DS και το Metal Gear Solid στο psp.Ήταν λες και έπαιζα demo stages των κανονικών.

ψαχνεις να βρεις γραφικα εσυ προφανος. Στο psp οπως και στο psvita τα παιχνιδια ειναι αρκετα μικρα σε αυτο το κομματι συμφωνω.

Σε ds υπαρχουν παιχνιδαρες απλα.

ψαχνεις να βρεις γραφικα εσυ προφανος. Στο psp οπως και στο psvita τα παιχνιδια ειναι αρκετα μικρα σε αυτο το κομματι συμφωνω.

Σε ds υπαρχουν παιχνιδαρες απλα.

όχι αδελφέ ούτε καν.Τα γραφικά ποτέ δεν με ενδιέφεραν.Τα >all time αγαπημένα μου παιχνίδια είναι ένα το προφανές FFVII και το Ocarina Of Time,που ειδικά το FF δεν λες πως έχει γραφικά.Ακόμα και για την εποχή του όταν το πρωτοείδα μου φαινόντουσαν μέτρια.

Παίζουν και τα γούστα βασικά όμως,εμένα δεν με τράβηξαν πολλά,κυρίως κάτι Castlevania με κρατούσαν συντροφιά.

Απο την άλλη ίσως φταίω και γω που έχω απαιτήσεις βαριού παιχνιδιού σε handheld,ενώ είναι περισσότερο για casual gaming .

Επι της ευκαιρίας όμως μιας και το είπαμε,το DS και ειδικά το PSP/Vita έχουν καλές δυνατότητες για γραφικά.

Kingdom Hearts, Bravely Default, Ace Attorney

Kingdom Hearts, Bravely Default, Ace Attorney

Kingdom Hearts δεν μου άρεσε,μόνο το 1 στο PS2 το βρήκα τέλειο.Το Ace Attorney κομπλέ.¨οσο για bravely default και γενικά rpg ιδίως απο squaresoft πάω πάσσο ήταν το δυνατό χαρτί της κονσόλας παρόλο που για μένα θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά τα περισσότερα γιατί το DS είχε δυνατότητες.Τις οποίες είδαμε με το FFIV που έκαναν που είχε βελτιωμένα γραφικα π.χ Τεσπα όπως είπα μάλλον τα δικά μου κριτίρια είναι λίγο παραπάνω απόσο θα έπρεπε.

Τεσπα όπως είπα μάλλον τα δικά μου κριτίρια είναι λίγο παραπάνω απόσο θα έπρεπε.

Απλά θέλω να πω ότι υπάρχουν παιχνιδάρες πέρα από τα pokemon και 2-3 άλλα κλασσικά και στο λέω εγώ που δεν είχα ποτέ καμία handheld κονσόλα. Πέρα από αυτό και στις μεγάλες κονσόλες να δεις, οι καλοί τίτλοι είναι επίσης ελάχιστοι.

Πάντως μερικοί από τους μεγαλύτερους τίτλους όλων των εποχών (Super Marioland, Warioland) βγήκαν αποκλειστικά για handheld κονσόλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...