Προς το περιεχόμενο

Μέχρι το 2017, η Nintendo θα διαθέσει πέντε παιχνίδια για smartphones

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον περασμένο Μάρτιο, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την ανάπτυξη παιχνιδιών για smartphones, και μόλις πρόσφατα η Nintendo αποκάλυψε ότι έχει στόχο να κυκλοφορήσει πέντε τέτοιου είδους τίτλους έως στο 2017, με τον πρώτο να έρχεται πριν το τέλος της χρονιάς.“Ενδεχομένως να σκέφτεστε ότι είναι μικρός ο αριθμός” δήλωσε ο CEO και Πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata “αλλά από την ώρα που έχουμε στόχο να καταστήσουμε κάθε τίτλο επιτυχημένο, και επειδή θέλουμε να λειτουργήσουμε κάθε ένα από αυτά για ένα σημαντικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του, δεν είναι καθόλου μικρός αριθμός και επιδεικνύει την σοβαρή δέσμευση μας στην επιχείρηση για τις έξυπνες συσκευές” συμπλήρωσε.

O Satoru Iwata επίσης τόνισε ότι δεν πρόκειται να μεταφέρουν –να κάνουν “port”- κανένα από τα υπάρχοντα παιχνίδια στα smartphones. “Ακόμα και με μία ιδιαίτερα δημοφιλή IP, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλές αν οι καταναλωτές δεν μπορούν να εκτιμήσουν την ποιότητα του παιχνιδιού” είπε. “Επίσης, αν απλώς “κάναμε port” λογισμικό που έχει ήδη ιστορικό σε ένα ειδικό σύστημα για παιχνίδια, δεν θα ταίριαζε με τα στυλ των έξυπνων συσκευών καθώς τα κατάλληλα επιχειρηματικά μοντέλα είναι διαφορετικά μεταξύ των δύο, οπότε και δεν θα περιμέναμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Η Nintendo βεβαίως θα συνεχίζει να κατασκευάζει τις δικές της παιχνιδομηχανές μελλοντικά, και ήδη μία κονσόλα με την κωδική ονομασία NX βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: The Verge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Wow! 5 ολόκληρα παιχνίδια για smartphones; σε 2 χρόνια από τώρα; και δεν θα είναι port από υπάρχοντες τίτλους; Με έχει αφήσει πραγματικά άφωνο η Nintendo τώρα.

• Like 1

Καταστροφή...ρε μια κονσόλα νέας γενιάς χρειάζεται. Super nintendo HD και όλα τα κλασσικά σε remastered. Θα κολυμπάνε στο χρήμα μετά..

• Like 9

Έτσι και αλλιώς αν όχι αυτή τη στιγμή με το Galaxy s6, αλλα σε κανένα χρόνο το πολύ, τα κινητά θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη απο τις αστείες κονσόλες της

• Like 4

Έτσι και αλλιώς αν όχι αυτή τη στιγμή με το Galaxy s6, αλλα σε κανένα χρόνο το πολύ, τα κινητά θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη απο τις αστείες κονσόλες της

Ναι αλλά η Nintendo είναι η Apple των video games. Θέλει τα πάντα να τα κάνει στη δικιά της πλατφόρμα αποκλειστικά. Οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν η επόμενη handheld της Nintendo είναι smartphone ή σε στυλ smartphone.

• Like 1

καμια σχεση τα κουτσουρεμενα παιχνιδια των κινητων με παιχνιδια με πλοκη και υποθεση ,απλα καμια ,χαρακτηριστικα το ps vita που σκιζει απο χαρακτηριστικα ειναι πισω απο το μετριο 3ds

• Like 3

Καταστροφή...ρε μια κονσόλα νέας γενιάς χρειάζεται. Super nintendo HD και όλα τα κλασσικά σε remastered. Θα κολυμπάνε στο χρήμα μετά..

16bitο σε full HD μαζι σου :)

• Like 1

Επεστρεψα σχετικά προσφατα στην Nintendo και συγκεκριμένα στο Wii U το οποίο μ εχει κατενθουσιασει.

Για οσους μεγαλώσαμε και σιχαθηκαμε τα splatter, τα ζόμπι και τα τέρατα, η Nintendo μας δίνει ωρες χαλαρωσης και ευχαριστου παιχνιδιού.

Ομως το να μεταφέρεις ενα mario, donkey kong, kirby, yoshi ή οποιονδηποτε αλλον exclusive τιτλο σε smartphone/tablet είναι το λιγότερο αποτυχία εαν σ ενδιαφέρει το gameplay.

Απο οικονομικής απόψεως, κάτι τέτοιο θα ηταν χρυσορυχειο αλλά χαίρομαι που δεν ξεφτυλιζει τους τιτλους της για το χρήμα.

• Like 2

Επεστρεψα σχετικά προσφατα στην Nintendo και συγκεκριμένα στο Wii U το οποίο μ εχει κατενθουσιασει. Για οσους μεγαλώσαμε και σιχαθηκαμε τα splatter, τα ζόμπι και τα τέρατα, η Nintendo μας δίνει ωρες χαλαρωσης και ευχαριστου παιχνιδιού. Ομως το να μεταφέρεις ενα mario, donkey kong, kirby, yoshi ή οποιονδηποτε αλλον exclusive τιτλο σε smartphone/tablet είναι το λιγότερο αποτυχία εαν σ ενδιαφέρει το gameplay. Απο οικονομικής απόψεως, κάτι τέτοιο θα ηταν χρυσορυχειο αλλά χαίρομαι που δεν ξεφτυλιζει τους τιτλους της για το χρήμα.

Δεν ξέρω με τι παιχνίδια μεγάλωσες εσύ αλλά εγώ παίζω παιχνίδια εδώ και περίπου 20 χρόνια και έχω παίξει ελάχιστα splatter/zombier κλπ. Δεν χρειάζομαι τη Nintendo για χαλαρωτικά παιχνίδια, υπάρχουν χιλιάδες άλλα από άλλους που παίζουν και στο PC.

• Like 3

Δεν ξέρω με τι παιχνίδια μεγάλωσες εσύ αλλά εγώ παίζω παιχνίδια εδώ και περίπου 20 χρόνια και έχω παίξει ελάχιστα splatter/zombier κλπ. Δεν χρειάζομαι τη Nintendo για χαλαρωτικά παιχνίδια, υπάρχουν χιλιάδες άλλα από άλλους που παίζουν και στο PC.

Μεγαλωσα με gameboy και nintendo 64. Έπειτα αγόρασα playstasion 3 και xbox 360 τα οποία βαρέθηκα σχεδον απ την αρχή.

Περα απο car/football/splatter games δεν θυμάμαι καποιον αλλον τίτλο που να μου χε τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δεν ειμαι ο μανιακός gamer που καίγεται στα παιχνίδια αλλα στα 28 μου προτιμώ να παίξω με παρέα mario party 10 & super smash bros και να το φχαριστηθω.

Άλλο θεμα για μενα ειναι η ποιότητα των γραφικων και στο xbox 360 και στο ps3.

Αγόρασα πριν κανα μηνα το mario bros u(παιχνίδι του 2012) και χαίρομαι να το παιζω στην fhd 46tv στο σαλόνι γιατι τα γραφικά του ειναι άριστα.

• Like 2

Ισχυει μπορει να ειναι δυνατοτερα σε 2 χρονια τα Samsung κινητα, αλλωστε πως θα παιζεις Candy Crash εαν δεν εχεις 128bit 16core με 32GB ram κινητο?

Εσυ μπορει να λες αστειες τις κονσολες τις, εγω λεω αστειους gamer οσους παιζουν σε κινητα videogames.

Τιποτα προσωπικο, γενικα αναφερομαι...

• Like 5

Επισκέπτης

"Super Nintendo HD"

Μεγαλε...απλα σε αγαπω!

Επισκέπτης

to S6 ειναι σιγουρα παντως πιο αδυναμο απο το Wii U

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...