The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Προσπαθώ να συνδεθώ με ένα υπολογιστή μέσω teamviewer. Η σύνδεση γίνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Κάθε φορά όμως που πάω να κάνω μια ενέργεια που απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή, δεν μου εμφανίζει το παράθυρο για login όπως θα έπρεπε. Το παράθυρο αυτό εμφανίζεται κανονικά στον χρήστη που βρίσκεται στον client* που θέλω να ελέγξω αλλά από την δική μου πλευρα βλέπω ένα teamviewer processing... και σαν να κολλάει εκεί. Δοκίμασα και με 2-3 ακόμη προγράμματα (remote utilities). Ομοίως μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα. * ο client που συνδέομαι είναι απλός restricted user.
KenJiNx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ίσως θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή να δώσει τα δικαιώματα στο παράθυρο που του εμφανίζεται.
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν είναι αυτή η φυσιολογική συμπεριφορά όμως για ένα remote πρόγραμμα. Αν ο χρήστης δεν είναι εκεί, πρέπει εγώ να πάω να πάρω ταξί ή αεροπλάνο για να βάλω τον κωδικό;
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Κι όμως, είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Προφανώς ο χρήστης έχει ενεργοποιημένο το uac (είτε εν γνώση του, είτε όχι) ή έχει περιορισμένο χρήστη. Είναι φυσιολογικό να περιμένει το tv την ανταπόκριση του χρήστη σε περίπτωση που ο remote user προσπαθεί να κάνει κάτι που μπορεί να επιφέρει σοβαρές αλλαγές στο σύστημα. Πες στον χρήστη να τρέξει το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής) ή να μπει σε χρήστη με πλήρη δικαιώματα και από εκεί να τρέξει το tv, μήπως και δεν ζητάει μετά επιβεβαίωση. 1
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν μου έχει βγάλει όμως το ίδιο πρόβλημα σε άλλους υπολογιστές (με uac και restricted user). Πιθανόν θα χρειάζεται να περαστεί από admin το remote πρόγραμμα στον host. Αυτό είναι κατά 90% το πρόβλημα όπως είπε και ο micos000. Δεν μου δουλεύει όμως και το remote desktop των windows. Ισως όμως να είναι απενεργοποιημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα