Federacion Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τέλοσπάντων με πάρα πολύ κόπο κατάφερα να το συνδέσω... Δεν κάνει την παραμικρή διαφορά, παρόλο που ενσωματώθηκε στο δίκτυο που ήθελα, το είδα και μ ένα εργαλείο που λεγεται inSSIder. Πεταμένα λεφτά και κόπος πραγματικά...
corsair04 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τέλοσπάντων με πάρα πολύ κόπο κατάφερα να το συνδέσω... Δεν κάνει την παραμικρή διαφορά, παρόλο που ενσωματώθηκε στο δίκτυο που ήθελα, το είδα και μ ένα εργαλείο που λεγεται inSSIder. Πεταμένα λεφτά και κόπος πραγματικά... το συγκεκριμένο είναι πολύ εύκολο στο σεταρισμα
Federacion Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μετά από μια ημέρα χρήσης μπορώ να πω πως χειροτερεύει το σήμα με το repeater παρά το αντίθετο. Το είδα και με software αλλά και σαν αίσθηση. Έχω χωρίς repeater -60 και με το repeater -45..... Κανείς καμία καλή ιδέα; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
corsair04 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μετά από μια ημέρα χρήσης μπορώ να πω πως χειροτερεύει το σήμα με το repeater παρά το αντίθετο. Το είδα και με software αλλά και σαν αίσθηση. Έχω χωρίς repeater -60 και με το repeater -45..... Κανείς καμία καλή ιδέα; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App δεν το σεταρισες σωστά το πας πίσω στο eshop πιθανόν να είναι ελαττωματικό εχω περασει κανα δυο τετοια και να παρεμβάλλονται τοίχοι και παιζει σωστα
Federacion Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Θα το πάω πίσω. Παίζει ρόλο που το router του ΟΤΕ δίνει 150 και το repeater 300; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Θα το πάω πίσω. Παίζει ρόλο που το router του ΟΤΕ δίνει 150 και το repeater 300; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App και εγώ σε τέτοιο μόντεμ το έχω και δεν έχει πρόβλημα μάλλον είναι προβληματικό γι αυτό ήταν στο stock house το επέστρεψε ο προηγούμενος εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζα άλλα δεν ήταν από σε ένα x8 (2.3) επειδή είχε παλιά έκδοση android μερικές φορές δεν μπορούσε να συνδεθεί άλλα από ότι διάβασα και άλλα repaeter το κάνουν αυτό στις υπόλοιπες εκδόσεις android παίζει κανονικά 1
Federacion Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μήπως παίζει ρόλο ότι το έχω σε πρίζα ακριβώς δίπλα στο laptop; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 To γύρισα πίσω τελικά και μου δώσανε πιστωτικό Όμως στα σχόλια στο eshop υπάρχει αυτό: Για όσους παραπονιούνται οτι η ταχυτήτα πεφτει στο μισό. Είναι φυσιολογικό. Στο wifi γινεται καταμερισμός του bandwidth αναλογα με πόσες συσκευες συνδεονται ασυρματα στο router. (και το repeater ειναι μια απο αυτές). πχ 1 repeater + 1 laptop συδεμενα σε Ν300 router έχουν απο 150mbps το καθένα... Και ουτο καθεξής 2 κινητά στο repeater θα έχουν από 75mpbs το καθένα. Δυστηχώς εχει να κάνει με νόμους της φυσικής και όχι οτί η συσκευη δεν ειναι καλή.Τώρα σαν ποιότητα 7. Το μαραφέτι είναι μόνο για καλύπτει τυφλα σημεία μέσα μικρό χώρο (πχ στο ιδιο δωμάτιο την περιοχή πίσω από τη κολώνα ή το ενυδρίο...). Μην περιμένετε να έχεται σήμα στον κήπο. Για την τιμή του είναι πολύ καλό. Δηλαδή τι μας λέει; Ότι το repeater σαν ενδυνάμωση του σήματος από το υπόγειο στο ισόγειο πχ, δεν κάνει δουλειά! Είναι τόσο τραγικό, που μπαίνοντας στο δίκτυο χωρίς το repeater, είχα καλύτερη ταχύτητα! Καταλαβαίνω κάτι λάθος; Μήπως να μην πάρω πάλι repeater αν είναι να μην κάνεις δουλειά; [κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη]
rfc Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Φιλε τα repeater ετσι δουλευουν δυστυχως, Αν δε βαλεις καλωδιο με ΑΡ προκοπη δε θα βρεις. 1
Federacion Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Α, μάλιστα... Δυστυχώς το laptopάκι του ισογείου δεν έχει κάρτα ethernet. Μπορώ να βάλω εξωτερική; Θα κερδίσω κάτι σε ταχύτητα πιστεύτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα