La_MoRt Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια ιδέα για ενίσχυση σήματος WiFi
corsair04 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 πάρε ένα repeater για την ενίσχυση του σήματος δες αυτό απλό αλλά κάνει καλή δουλειά και εύκολη εγκατάσταση βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές με λίγα χρήματα επιπλέον
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μεαυτό πρέπει να είναι στον ίδιο πίνακα ρεύματος ή δεν έχει σημασία;
corsair04 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μεαυτό πρέπει να είναι στον ίδιο πίνακα ρεύματος ή δεν έχει σημασία; όχι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιησει το δίκτυο του ρεύματος άπλα βρίσκεις το δίκτυο και αυτό το ενισχύει
gate7re Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 το μονο ζητημε (εαν ξερει καποιος ας πει) ειναι το ζητημα της ακτινοβολιας υπαρχει θεμα ; ή ειναι ασφαλες ;
corsair04 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 δεν πειράζει ακτινοβολία έχει και το wifi τι δεν έχει σήμερα ακτινοβολία
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ok φίλε ευχαριστώ. Ναι όταν έχεις όλα τα κινητά μέσα στο σπίτι σου και το internet με wifi σπίτι σου είναι καλύτερα; Αυτό θα μα ς πειράξει;
corsair04 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 το μονο ζητημε (εαν ξερει καποιος ας πει) ειναι το ζητημα της ακτινοβολιας υπαρχει θεμα ; ή ειναι ασφαλες ; δεν πειράζει ακτινοβολία έχει και το wifi τι δεν έχει σήμερα ακτινοβολία
Federacion Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως δουλεύει το εν λόγω repeater; πχ πως θα δει το δίκτυο που χρησιμοποιώ και όχι κάποιο άλλο ;
corsair04 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) μόλις συνδεθείς στο repeater θα σου βγάλει τα διαθέσιμα δίκτυα θα επιλέξεις το δικό σου Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως δουλεύει το εν λόγω repeater; πχ πως θα δει το δίκτυο που χρησιμοποιώ και όχι κάποιο άλλο ; μόλις συνδεθείς στο repeater θα σου βγάλει τα διαθέσιμα δίκτυα θα επιλέξεις το δικό σου δες εδώ Επεξ/σία 14 Μαΐου 2015 από corsair04 1
Federacion Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το εδώ ως λινκ δε δουλεύει. Θα συνδέσω το repeater στο PC?
corsair04 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το εδώ ως λινκ δε δουλεύει. Θα συνδέσω το repeater στο PC? συγνώμη από βιασύνη τώρα δουλεύει πάτα εδώ
Shitty Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εγώ η αλήθεια είναι ότι πήρα ένα TP-Link με 20 ευρώ και κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως αν και δεν το έχω πολύ καιρό.Και όσο για την σύνδεση απλά έπρεπε να κρατήσω πατημένο το WPS κουμπί στο μοντεμ και στο repeater αντίστοιχα και σε ένα λεπτό έτοιμο.
Federacion Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Α, ωραία αν είναι έτσι! Το παρήγγειλα από τα used του eshop με 20 μήνες εγγύηση 18 ευρώ.
Federacion Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδιά σοσ βοήθεια δεν συνδέεται και τα νέυρα μου έχουν γίνει κρόσια.... Λοιπόν πάω να το συνδέσω με WPS όπως λέει απλά ο παραπάνω (και οι οδηγίες) και εμφανίζεται σαν ξεχωριστό δίκτυο! (gembirds)!! δεν ενισχύει το σήμα και δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο ούτε με τους κωδικούς του δικτύου μου, ούτε με τους κωδικούς που έχει το manual. Το κάνω reset στις εργοστασιακές (30 δεύτερα reset) δεν συνδέομαι με WPS με το ρουτερ μου, και δεν το βλέπει καν σαν δίκτυο!!!!!!!!! Τρέλα!!!! έχει κανείς ιδέα; το ρούτερ μου είναι ΖΤΕ περυσινή νέα σύνδεση του ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα