Solaris91 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, επειδή θέλω να φτιάξω ένα pc και και ψάχνοντας τιμές στο skroutz πρόσεξα ότι το εν λόγο κατάστημα είναι ύποπτα φθηνό. Είναι αξιόπιστο? Δηλαδή τα προιόντα είναι κανονικά στο κουτί τους σφραγισμένα? Εγγύηση έχουν την κανονική? Γιατί αν ναι, μου βγαίνει κανα 80αρι λιγότερο από το να πάρρω τα κομμάτια από τα αμέσως επόμενα φθηνότερα καταστήματα.
hliastsek Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εχω αγορασει πολλες φορες απο easy buy world και ειναι αξιοπιστο!! Αν δεν κανω λαθος εχουν και δωρεαν μεταφορικα, οσο για την εγγυηση λογικα την λεει στο κατω μερος με τα χαρακτηστικα για καθε προιον
vasilis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγώ δυο τρεις παραγγελίες που έκανα από εκεί δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα
pape11 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Επίσης έχω αγοράσει και απο τα κεντρικά και απο το υποκατάστημα Βουλιαγμένης. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλά στο υποκατάστημα οι παραγγελίες αργούν 1 ημέρα παραπάνω και η τιμή είναι πιο υψηλή αν κάνεις παραγγελία τηλεφωνικά.
Solaris91 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Αλλά γιατί γράφει εγγύηση 12 μήνες σε προιόντα που όλα τα άλλα καταστήματα δίνουν 5 χρόνια? Αναφέρομαι στο τροφοδοτικό του υπολογιστή? Γενικά σχεδόν σε όλα τα προιοντα hardware, όσα κοίταξα, γράφει εγγύηση 12 μήνες.
vdeseris Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν ψάξεις λίγο δεν θα διαβάσεις τα καλύτερα λόγια. Μια φορά αγόρασα από αυτούς. Ποτέ ξανά... 2
Zergoulini Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Αλλά γιατί γράφει εγγύηση 12 μήνες σε προιόντα που όλα τα άλλα καταστήματα δίνουν 5 χρόνια? Αναφέρομαι στο τροφοδοτικό του υπολογιστή? Γενικά σχεδόν σε όλα τα προιοντα hardware, όσα κοίταξα, γράφει εγγύηση 12 μήνες. Απο εκει εχω παρει πραγματα πολλες φορες. Λοιπον με την εγγυηση γιατι ειχα αναρωτηθει και εγω, θα δεις οτι ποιο κατω λεει οτι η εγγυηση ειναι οσο λεει ο κατασκευαστεις στο καθε επισημο site του. Οποτε αν κατι εχει 5 χρονια εγγυηση εχει οντως 5 χρονια και ας γραφει κατω 2. Το μονο αρνητικο ειναι ο χρονος παραδοσης. Αργουνε καπως. Κατα αλλα μια χαρα. (και εγγυηση κατι που μου ειχε χαλασει αμεσως μου το πιστωσανε).
Zergoulini Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Με έβαλες σε δίλημμα τώρα Ποιο διλλημα? Αφου σου ειπα ολα κομπλε. Πως θα πληρωσεις με αντικαταβολη? Googlαρε για το κατάστημα και θα μάθεις πολλά. Οποιο καταστημα και να Googaρεις αρνητικα θα βρεις.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μακριά! Από προσωπική εμπειρία δικιά μου αλλά και γνωστών. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2015 από Indiko_Xoiridio
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εχω κάνει αρκετες αγορές από 'κεί, 100% αξιόπιστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα