Προς το περιεχόμενο

Αερόψυξη vs Υδρόψυξη

Agnostos__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω δοκιμάσει και τα 2 και η αερόψυξη με συγκινεί να το πώ ετσι περισσότερο και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο θερμοκρασίες και απο θόρυβο , τώρα αλλοι το έχουν σαν χόμπι οποτε απο αυτην την άποψη ειναι συναρπαστικό να το πω ετσι να δοκιμάζεις πράγματα οπως και έκανα.

Δές και εδώ Τι σύστημα ψύξης χρησιμοποιείτε στο κύριο pc σας ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα δεν προσεξεις και έχεις καμμια διαρροη ναι μπορεις να κανεις ζημια, γενικά την υδροψυξη πρεπει να την δεις σαν χομπυ , δεν νομιζω οτι κανεις την κάνει επειδη την χρειαζεται αλλά μαλλον περισσοτερο επειδη μπορεί :)     Και γω απο αυτούς τους καμενους είμαι με 2 ψυγεια και υδροψυκτα cpu kai gpus και 800 ανεμιστηρια , χαίρομαι με τις θερμοκρασίες και την ελλειψη θορυβου αλλά μία φορα τον χρόνο παίρνω αδεια απο την δουλεια μία ημέρα για να την κάνω συντήρηση +κόστος για τα νερά του κτλ κτλ....

Αμα θελεις να κανεις overclock την θελεις την υδροψυξη, αλλά εκει που τα βγαζει τα λεφτα της ειναι στις καρτες γραφικών που αυτες κανουν την πραγματικη φασαρια, αν έχεις τα λεφτα και την όρεξη εκει αξιζει περισσοτερο...

περιληπτικα

Δεν την χρειάζεσαι αλλά με τον καιρό την επιθυμεις... Αμα δεν ασχοληθείς ακόμα καλυτερα για σένα...

αεροψυξη..μου φαινεται καπως να γυρναει νερο γυρω απο το hardware που πληρωσα...

απο θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα με την αεροψυξη..

Αεροψυξη σιγουρα μιας και δεν εχει ιδιαιτερα μεγαλο κοστος σε σχεση με τις full custom υδροψυξεις σε αντιστοιχια με την αποδοση που προσφερουν.Ενα καλο κουτακι με καλο airflow και μια καλη αεροφυξη και το συστημα ειναι jet.Βεβαια για extreme overclocking μονοδρομος η liquid ψυξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...