mr ok21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα εχω ενα iphone 5s και εχω αποθηκευμενες φωτογραφιες και βιντεο. Θελω αν μπορει να με βοηθησει και αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω στο κινητο ωστε αν κανω επαναφορα να μην τις χασω. Εαν ξερετε εναν τροπο εκτος απο το να τις αποθηκευσω στον υπολογιστη μπορειτε να με βοηθησετε αναλυτικα;;
atheatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα εχω ενα iphone 5s και εχω αποθηκευμενες φωτογραφιες και βιντεο. Θελω αν μπορει να με βοηθησει και αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω στο κινητο ωστε αν κανω επαναφορα να μην τις χασω. Εαν ξερετε εναν τροπο εκτος απο το να τις αποθηκευσω στον υπολογιστη μπορειτε να με βοηθησετε αναλυτικα;; Cloud ή ασύρματος σκληρός.
mr ok21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα εχω ενα iphone 5s και εχω αποθηκευμενες φωτογραφιες και βιντεο. Θελω αν μπορει να με βοηθησει και αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να αποθηκευσω τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω στο κινητο ωστε αν κανω επαναφορα να μην τις χασω. Εαν ξερετε εναν τροπο εκτος απο το να τις αποθηκευσω στον υπολογιστη μπορειτε να με βοηθησετε αναλυτικα;; Cloud ή ασύρματος σκληρός. ενοεις μεσω icloud?Sent from my iPhone using Insomnia
atheatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ενοεις μεσω icloud?Sent from my iPhone using Insomnia Eννοω dropbox κτλ. Αν εννοούσα icloud θα το έγραφα. Ξέρω Ελληνικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα