Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν  συμφέρει να περιμένω για αγορά καρτας για μετά το καλοκαίρι? Αν αναμένουμε κάτι καινούριο στην κατηγορία mid-range ή όχι? Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

στην κατηγορια Mid-range, που θες, μονο Rebranded καρτες θα δεις.

Δλδ...... οσον αφορα την AMD

η R9 290(X) θα γινει R9 380(X)

η R9 280(X) θα γινει R9 370(X)

η R9 270(X) θα γινει R9 360(X)

κ.ο.κ

ΜΟΝΟ Η R9 390(X) θα ειναι η καινουρια...!! 

αντιστοιχα στην NVIDIA oi 980 - 970 ειναι οι καινουριες καρτες και η 960 μια "μικροτερη" 970...!

εσυ, αγοραζεις, αναλογα με το μπατζετ που θες να κινηθεις..!   το MID range εχει πολλα μοντελα..!

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα γενικως μην ψαχνεις για το ποτε ειναι καλη εποχη για καρτα...οτι καινουριο και να παρεις τωρα σε λιγο καιρο θα υπαρχει κατι καλυτερο η εξισου καλο με λιγοτερα χρηματα...δες τι αναγκες εχεις και τι budget και αποφασησε!Τα μονα καινουρια που θα βγουν τωρα οπως σου ειπε και ο φιλος απο πανω ειναι της AMD η σειρα που δεν ειναι καινουρια περα του high end μοντελου.

Πες μας λιγο budget και χρηση μπας και σε βοηθησουμε.

• Like 1
Δημοσ.

καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας παιδια.  Το θέμα της αγοράς καρτας γραφικών-αναβάθμηση δεν είναι καινούριο για εμένα. Απλά έχω να ασχοληθώ σοβαρά γύρω στα 3-4 χρόνια. 

Για την ώρα φοράω μια ΑTI 6850  η οποία αρχησε πλέον για τα καλά να δείχνει τα χρονάκια της. 

Ρωτησα για να περιμένουμε ή όχι γιατι αν διαβασα κάλά σε άλλα φόρουμ έτοιμαζόμαστε να πάμε σε τεχνολογία 20 nm πράγμα που συνεπάγεται με καινούριες και αποδοτικότερες κάρτες νέας γενιάς.  Αυτό που θέλω να αποφύγω  είναι όπως αναφέρατε είναι rebranded καρτες πού είναι ήδη τουλαχιστον 1 έτους τεχνολογία.

Το budget μου είναι στα 200+ ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...