Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πιστωτικό από e-shop 70 euro και θέλω να πάρω ένα καλό ζευγάρι ακουστικών.(Το να έχει ή όχι μικρόφωνο δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ).Θα χρησιμοποιηθούν για gaming και για μουσική και μου αρέσουν τα μπάσα.Διάβασα κάποια reviews και γνώμες και είμαι μεταξύ αυτών : http://www.e-shop.gr...et-p-PER.503876 , και http://www.e-shop.gr...es-p-PER.500786 . Ποια από τα δύο έχουν τον καλύτερο ήχο; Αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση μπορώ να δώσω άλλα 30euro να πάμε στα 100 αρκεί να ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ από τα άλλα δύο ως προς την ποιότητα 1)ήχου και 2) κατασκευής και όχι ως προς τα διάφορα παρελκόμενα,όνομα, κλπ.

Δημοσ.

Για τα  creative δεν έχω άποψη. Αλλά είμαι κάτοχος των Cloud που είχα αγοράσει κι εγώ σε crazy sundays και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Στην μουσική δεν συγκρίνονται με τα razer kraken 7.1 που είχα.
Ποιότητα κατασκευής και ποιότητα ήχου για μένα άριστα.

Δημοσ.

Petran μην παρεξηγηθείς...αλλα έχω κουραστεί να διαβάζω απαξιωτικά σχόλια για την Razer γενικά. Έχω πλέον την εντύπωση ότι η Razer είναι όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα (οι Ολυμπιακοί και όλοι οι υπόλοιποι αντιΟλυμπιακοί).

Για να επανέλθω on topic, εγώ προτείνω να πας σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα όπου θα έχουν δείγματα. Φοράς, δοκιμάζεις και διαλέγεις. Το γούστο στο αυτό του καθενός είναι τελείως υποκειμενικό. Εγώ αυτο έκανα κι ενώ πήγα με budget 30-70 ευρώ, τελικά έσκασα ένα 100ρικο γιατί απο εκεί μέσα χωρίς τα Kraken Pro Chroma δεν έφευγα. Και δεν το έχω μετανιώσει εδώ και κάποιους μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Petran μην παρεξηγηθείς...αλλα έχω κουραστεί να διαβάζω απαξιωτικά σχόλια για την Razer γενικά. Έχω πλέον την εντύπωση ότι η Razer είναι όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα (οι Ολυμπιακοί και όλοι οι υπόλοιποι αντιΟλυμπιακοί).

Για να επανέλθω on topic, εγώ προτείνω να πας σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα όπου θα έχουν δείγματα. Φοράς, δοκιμάζεις και διαλέγεις. Το γούστο στο αυτό του καθενός είναι τελείως υποκειμενικό. Εγώ αυτο έκανα κι ενώ πήγα με budget 30-70 ευρώ, τελικά έσκασα ένα 100ρικο γιατί απο εκεί μέσα χωρίς τα Kraken Pro Chroma δεν έφευγα. Και δεν το έχω μετανιώσει εδώ και κάποιους μήνες.

Απλα οτι να ναι. Βρες μου εσυ καταστηματα εκτως Public,Πλαισιο,αντε και καμια Media markt ή Κωτσοβολο που να μπορεις να δοκιμασεις 2-3 ακουστικα να το ξερω. Γιατι και τα πρωτα μαγαζια ολως τυχαιως κυριως Razer φερνουν.

Οσο για τα Cloud που ειναι νομιζω και προσφορα στο Eshop ειναι τα καλυτερα ακουστικα για Gaming,και εχουν αλλωστε και αναλογα βραβεια. Οσο για τα Razer απο προσωπικης πειρας και με γνωστο μου με ποντικι,πληκτρολογιο και ακουστικα συμφωνω απολυτα με οτι αρνητικο λεγεται για την Razer,παρολο που τα Razer Hammerhead τα γουσταρω με 1000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα.Γιαυτό ζητάω τις γνώμες κάποιων που έχουν ακούσει τα συγκεκριμένα ή κάποια άλλα παρεμφερή.Όσο για τα razer και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι "χώμα" εντελώς.Ναι μεν αξίζουν αλλά όμως ότι είναι και λίγο(ως πολύ)υπερτιμημένα. 

Τα Creative είναι ακριβώς τα ίδια με τα Denon AH-D1001 .Ίδιος ΟΕΜ (Foster-Fostex) που έχουν την διπλάσια τιμή.

edit: Η κάρτα ήχου μου είναι η SoundBlaster Z και τα τωρινά μου ακουστικά τα Superlux hd681.Αξίζει η αλλαγή;Θα καταλάβω διαφορά; ή να πάρω κάτι άλλο με το πιστωτικό.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Φίλε τεο δεν είπα πουθενά ότι είναι μουφα τα kraken ούτε κράζω την razer. Έχω 3 περιφεριακα δικά της άλλωστε.

Εγώ είπα την προσωπική μου εμπειρία που λέει ότι έδωσα 100 για τα κρακεν 7.1, ήμουν ικανοποιημενος και μετά που ήθελα headset με καρφί και όχι usb έδωσα 67 για τα cloud κι έπαθα την πλάκα μου.

Φυσικά ο καθένας έχει άλλα γούστα και κριτήρια.

Δημοσ.

Φίλε τεο δεν είπα πουθενά ότι είναι μουφα τα kraken ούτε κράζω την razer. Έχω 3 περιφεριακα δικά της άλλωστε.

Εγώ είπα την προσωπική μου εμπειρία που λέει ότι έδωσα 100 για τα κρακεν 7.1, ήμουν ικανοποιημενος και μετά που ήθελα headset με καρφί και όχι usb έδωσα 67 για τα cloud κι έπαθα την πλάκα μου.

Φυσικά ο καθένας έχει άλλα γούστα και κριτήρια.

Και που ειναι το κακο να κραζεις μια εταιρια επειδη αυτο της αξιζει?? Ειδικα στα ποντικια ειναι για τα μπαζα(εχω και ενα Naga molten πισω μου χαλασμενο) ,στα gaming πληκτρολογια εβγαλε τους ακριβους Cherry mx εβαλε δικους της κινεζοδιακοπτες αλλα την τιμη δεν την εριξε και οσο για τα ακουστικα Kraken pro στα 50-55ευρω αντε και τα Hammerhead τα μονα που αξιζουν.

Η ψηφος μου και μενα στα http://www.e-shop.gr/kingston-khx-h3cl-wr-hyperx-cloud-headset-p-PER.503876κυριως λογω της τιμης τους. Απο τα καλυτερα ακουστικα στα χρηματα τους με αποσπωμενο μικροφωνο,δυνατη ποιοτητα κατασκευης και καλα αξεσουαρ ειναι σχεδον μονοδρομος οποιος μπορει να διαθεσει μεχρι 68ευρω.

Δημοσ.

Και που ειναι το κακο να κραζεις μια εταιρια επειδη αυτο της αξιζει?? Ειδικα στα ποντικια ειναι για τα μπαζα(εχω και ενα Naga molten πισω μου χαλασμενο) ,στα gaming πληκτρολογια εβγαλε τους ακριβους Cherry mx εβαλε δικους της κινεζοδιακοπτες αλλα την τιμη δεν την εριξε και οσο για τα ακουστικα Kraken pro στα 50-55ευρω αντε και τα Hammerhead τα μονα που αξιζουν.

Δεν μου αρέσει να κράζω απλά γιατί το πώς θα ξοδέψει ο άλλος τα λεφτά του είναι δική του υπόθεση. Αν ο άλλος έχει λόξα με τα razer(logitech,creative κτλ, απλά αναφέρω razer επειδή είναι πιο πολύ της μόδας τώρα για τους "gamers") και θέλει να παίρνει ότι βγάζει μόνο και μόνο για το όνομα ας πούμε τι λόγος μου πέφτει εμένα?

Εγώ απλά εκφράζω την άποψη μου, η οποία είναι ότι γι αυτά που προσφέρει η razer είναι απαγορευτικά ακριβή. Μόνο σε αυτό είναι η ένσταση μου, ούτε στην ποιότητα ούτε πουθενά.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να κράζω απλά γιατί το πώς θα ξοδέψει ο άλλος τα λεφτά του είναι δική του υπόθεση. Αν ο άλλος έχει λόξα με τα razer(logitech,creative κτλ, απλά αναφέρω razer επειδή είναι πιο πολύ της μόδας τώρα για τους "gamers") και θέλει να παίρνει ότι βγάζει μόνο και μόνο για το όνομα ας πούμε τι λόγος μου πέφτει εμένα?

Εγώ απλά εκφράζω την άποψη μου, η οποία είναι ότι γι αυτά που προσφέρει η razer είναι απαγορευτικά ακριβή. Μόνο σε αυτό είναι η ένσταση μου, ούτε στην ποιότητα ούτε πουθενά.

Αν ο αλλος εχει λοξα αγαπητε δεν θα κατσει καν να ρωτησει τι ακουστικα να παρει για το λογο που σωστα γραφεις. Επισης οπως ειπα και πιο πανω μιας και ασχολουμαι με τα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας σε σχεση με την Logitech,και εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα προιοντα κυριως λογω φιλων,μπορω να πω οτι ειναι υπερβολικα υπερεκτιμημενη εταιρια για αυτα που προσφερει. Εχει καποια αξιολογα προιοντα αλλα εχει και πολλη σαβουρα που την χρεωνει και πανακριβα κιολας. 

Τουλαχιστον τωρα πια δινει 2 χρονια εγγυηση γιατι παλια εδινε μονο 1 χρονο :P

Σου ειπα εχω τα Razer hammerhead αλλα και τα Electra που ειχα πιο πριν αρκετα αξιολογα,απλα πολυ υπερκοστολογημενα κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...