voltmod Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Από ότι φαίνεται, η LG έχει στα σκαριά μία "μικρότερη" και οικονομικότερη έκδοση του G4 που θα έχει την ονομασία LG G4c.Το LG G4c, διαθέτει 5,0 ιντσών οθόνη LCD IPS με ανάλυση 720 x 1280 pixels (294ppi) και βασίζεται στο τετραπύρηνο SoC (system-on-chip) της Qualcomm, Snapdragon 410. Η συσκευή εφοδιάζεται με 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ η συσκευή εξοπλίζεται με WiFi, Bluetooth, GPS κ.ά. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2540mAh. Στην πρόσοψη, διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Το λογισμικό θα βασίζεται στο Android 5.0 Lollipop πάνω από το οποίο η LG θα έχει προσαρμόσει το δικό της UX 4.0. Το κόστος της συσκευής αναμένεται να βρίσκεται μεταξύ $279 και $300. Σημείωση: Στην φωτογραφία δεν βλέπετε το πραγματικό προϊόν. Με τα χαρακτηριστικά επίσης θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Site: Engadget
ChimairaX Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Βγάζω αυτήν την στιγμή μπαλτά και κόβω το μόριό μου μπροστά σας, ότι τα specs είναι μούφα. Όπως επίσης αυτό στην φωτογραφία είναι το LG Spirit . 3
chakotay7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 πάντως απο τη φωτογραφία φαίνεται εντυπωσιακό οφείλω να παραδεχθώ...
ChimairaX Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ορίστε παιδιά, έφτιαξα κι εγώ το "LG G4c" στο Photoshop σε καλύτερη ανάλυση. 5
SIP1995 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και γιατί να μη πάρω το lumia640 ή το 830 που είναι φθηνότερα ή άλλο android phone (πάλι φφθηνότερο)
voltmod Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Βγάζω αυτήν την στιγμή μπαλτά και κόβω το μόριό μου μπροστά σας, ότι τα specs είναι μούφα. Όπως επίσης αυτό στην φωτογραφία είναι το LG Spirit . H φωτογραφία σίγουρα δεν αποκαλύπτει το προϊόν και θα βάλω υποσημείωση. Για τα χαρακτηριστικά, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος (πρόκειται για φήμες άλλωστε).
johnsig Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το θεωρώ μαλακία να βγάλει τέτοια έκδοση για το G4! Και συμφωνώ, 5 ίντσες δεν τη λες και μικρή έκδοση...
ChimairaX Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 H φωτογραφία σίγουρα δεν αποκαλύπτει το προϊόν και θα βάλω υποσημείωση. Για τα χαρακτηριστικά, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος (πρόκειται για φήμες άλλωστε). Ναι μαν δεν είπα κάτι, απλά επειδή απ αυτήν την υπόθεση ευνοείται μια ιστοσελίδα (μια Γερμανική η οποία διατηρεί κατάστημα, η οποία διαφημίζεται κατ αυτόν τον τρόπο) παράγοντας φήμες οι οποίες δεν βασίζονται πουθενά (και το phonearena & engadget τις αναπαράγουν - κακώς - ) Και σαν κινητάς να το πάρεις, αυτά τα specs δεν αντικατοπτρίζουν καθόλου συσκευή του 2015 που θα κυοφορεί την ονομασία G4.
voltmod Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ναι μαν δεν είπα κάτι, ... (και το phonearena & engadget τις αναπαράγουν - κακώς - ) Σε πληροφορώ ότι αν δεν ήταν στο Engadget, η είδηση δεν θα βρισκόταν στην κεντρική. Βεβαίως, και αυτοί κάνουν λάθη, και εμείς... απλώς σου εξηγώ το σκεπτικό.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ιδια specs με το LG G3s(mini) με την διαφορα οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη 410 VS 400. Αλλα το κυριοτερο ειναι οτι θα εχει 5 mp μπροστινη καμερα.Αλλιως δεν πας πουθενα χωρις selfies.Που τολμανε καποιοι και βγαζουν κινητα με μπροστινη καμερα 0.8-1.3 mp. Ας βγει τελοσπαντων για να πεσει η τιμη του LG G3s.Στην αρχικη τιμη που το κοστολογουν ειναι υπερεκτιμημενο.Αν ειναι να δωσει καποιος τοσα χρηματα παιρνει περσινο κινητο ναυαρχιδα πολυ καλυτερο.
pcos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Βγάζω αυτήν την στιγμή μπαλτά και κόβω το μόριό μου μπροστά σας, ότι τα specs είναι μούφα. Όπως επίσης αυτό στην φωτογραφία είναι το LG Spirit . εσυ τουλαχιστον εχεις μοριο, εγω που εχω ατομο τι να κοψω? καρα-απατο!
lizardous Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σίγουρα αυτά τα specs δεν παίζουν και δεν θα υπάρχει λόγος για κάποιον που απο την στιγμή που πλέον βρίσκει το g3s σε μαγαζιά από skroutz στα ~180 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα