Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μπερδευτεί λίγο με το τι κάνει το καθένα, βοηθήστε:

g+Drive..... φορτώνω όποιες φωτο θέλω εγώ και τις βάζω σε φακέλους. τις βλέπω αν είμαι συνδεδεμένος με το g+ σαν σε σκληρό δίσκο, σωστα;;;;

g+photos.... οτι ανεβάζω στον τοίχο του g+ (Μοιραστείτε ότι νέο υπάρχει/Φωτογραφίες) ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ;;;;; βλέπω πολλές φωτο εκεί μέσα που εγώ δεν τις έβαλα.  :angry:  :angry:  :angry:  πως έγινε αυτό;;; (και μέσα στο g+Docs έχει έγγραφα που δεν έκανα κάτι εγώ για να είναι εκεί). συγχρονίζετε με το smartphone;

dropbox....δεν το χρησιμοποιώ. είναι διαφορετικό από το Drive; προσφέρει κάτι άλλο αν το βάλω;

photobucket..... παίρνει link η φωτο και την παρουσιάζω σε forums κτλ, σωστά;;;;; μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα από g+Drive ή από g+photos;

αυτό που θέλω είναι να έχω φωτογραφίες κάπου και να τις βλέπω και στο pc και στο smartphone ή να τις ανεβάζω σε forum αλλά όχι να βλέπουν όλοι ότι φωτογραφία τραβάω!! έπαθα πλάκα με το g+photos τι έχει μέσα. αυτά τα βλέπουν όλοι;

παρακαλώ για βοήθεια!!!

Δημοσ.

Εγω εχω το Google Drive τα εχω ολα μεσα(apk,photo,music κ.λ.π) απλος τα εχω σε ξεχωριστους φακελους.

Και ειναι και το πιο ασφαλες...

Δημοσ.

Εγω εχω το Google Drive τα εχω ολα μεσα(apk,photo,music κ.λ.π) απλος τα εχω σε ξεχωριστους φακελους.

Και ειναι και το πιο ασφαλες...

ok καλά κάνεις εσύ αλλά τα ερωτήματα για βοήθεια είναι άλλα...

Δημοσ.

Λοιπόν :

To g+Drive που λες (φαντάζομαι εννοείς το Google Drive) μπορείς όντως να ανεβάζεις ότι θέέις και να το βλέπεις σαν σε σκληρό δίσκο.

Το g+Photos (φαντάζομαι εννοείς το Google Plus) όντως συγχρονίζεται με το smartphone και προφανώς οι φωτογραφίες που δεν έβαλες μόνος σου εκεί μπήκαν επειδή έχεις ενεργοποιήσει το αυτόματο upload. To αν θα τις βλέπου οι άλλοι εξαρτάται από εσένα (υπάρχει ρύθμιση). Το καλό του Google Plus Photos είναι οτι οι φωτογραφίες που ανεβάζεις (μέχρι κάποια συγκεκριμένη διάσταση), ΔΕΝ μετράνε στον χώρο που σου δίνει το Google Plus, οπότε ουσιαστικά δε χαλάς χώρο όσς και να ανεβάσεις. Υπάρχει ρύθμιση πάλι που μπορείς να κάνεις downgrade όλες τις φωτογραφίες σου καθώς τις ανεβάζεις για να μην σου πιάνουν χώρο.

Απόσο ξέρω το Google Drive δεν έχει ΑΚΟΜΗ την επιλογή να μην σου πιάνουν χώρο οι φωτογραφίες. Αν κατάλαβα όμως καλά, επειδη το Google Plus πάτωσε ετοιμάζει η Google ειδικό φάκελο στο Google Drive για φωτογραφίες (Ο φάκελος υπάρχει ήδη στο Drive σαν Google Photos, αλλά αν τον ανοίξεις γράφει "Stay tuned. Your photos are coming soon")

Dropbox δεν έχει κάποια συγκεκριμένη διαφορά με το Google Drive. Είναι θέμα προτίμησης.

Για Photobucket δενέχω ιδέα τι παίζει.

Εγώ προσωπικά προ το παρόν χρησιμοποιώ το Google Plus Photos ( βρίσκω μεγάλο ατού να μην σου πιάνουν χώρο). Αλλά επειδή το θεωρώ αισχρό σαν application (για διάφορους λόγους) περιμένω πως και πως το Photos του Google Drive.

Αυτά τα ολίγα από εμένα. 

Δημοσ.

Λοιπόν :

To g+Drive που λες (φαντάζομαι εννοείς το Google Drive) μπορείς όντως να ανεβάζεις ότι θέέις και να το βλέπεις σαν σε σκληρό δίσκο.

ναι αυτό εννοώ

Το g+Photos (φαντάζομαι εννοείς το Google Plus) όντως συγχρονίζεται με το smartphone και προφανώς οι φωτογραφίες που δεν έβαλες μόνος σου εκεί μπήκαν επειδή έχεις ενεργοποιήσει το αυτόματο upload. To αν θα τις βλέπου οι άλλοι εξαρτάται από εσένα (υπάρχει ρύθμιση). Το καλό του Google Plus Photos είναι οτι οι φωτογραφίες που ανεβάζεις (μέχρι κάποια συγκεκριμένη διάσταση), ΔΕΝ μετράνε στον χώρο που σου δίνει το Google Plus, οπότε ουσιαστικά δε χαλάς χώρο όσς και να ανεβάσεις. Υπάρχει ρύθμιση πάλι που μπορείς να κάνεις downgrade όλες τις φωτογραφίες σου καθώς τις ανεβάζεις για να μην σου πιάνουν χώρο.

εννοώ αυτό που σε μένα το λέει ''φωτογραφίες'' και είναι στο ίδιο σημείο επιλογής εφαρμογής που είναι και το Drive αλλά πιο κάτω που λέει περισσότερα.

εσύ το γράφεις Google Plus και πιο κάτω Google Plus Photos ενώ εγώ g+.

το ίδιο δεν εννοούμε;

Απόσο ξέρω το Google Drive δεν έχει ΑΚΟΜΗ την επιλογή να μην σου πιάνουν χώρο οι φωτογραφίες. Αν κατάλαβα όμως καλά, επειδη το Google Plus πάτωσε ετοιμάζει η Google ειδικό φάκελο στο Google Drive για φωτογραφίες (Ο φάκελος υπάρχει ήδη στο Drive σαν Google Photos, αλλά αν τον ανοίξεις γράφει "Stay tuned. Your photos are coming soon")

Dropbox δεν έχει κάποια συγκεκριμένη διαφορά με το Google Drive. Είναι θέμα προτίμησης.

Για Photobucket δενέχω ιδέα τι παίζει.

Εγώ προσωπικά προ το παρόν χρησιμοποιώ το Google Plus Photos ( βρίσκω μεγάλο ατού να μην σου πιάνουν χώρο). Αλλά επειδή το θεωρώ αισχρό σαν application (για διάφορους λόγους) περιμένω πως και πως το Photos του Google Drive.

Αυτά τα ολίγα από εμένα. 

ευχαριστώ για τον χρόνο σου

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...