@ngelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Έχω αυτό το κουτί : http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/centurion-590/ και επεξεργαστή τον i7 4790k. Τώρα με το ανέβασμα της θερμοκρασίας χτυπάει κάτι 95άρια βαθμούς στην CPU. Επειδή δεν μπορώ να πάρω καινούριο κουτί, ποια είναι η καλύτερη ψήκτρα που μπορώ να βάλω στον επεξεργαστή μου και να χωράει στο κουτί μου; Τώρα έχω την μαμά πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ότι κουτί και να'χεις, ότι ψύκτρα και να'χεις, ακόμα και την πιο χάλια, το να χτυπάς 95 βαθμούς είναι πολύ ανησυχητικό. Κάτι παίζει.... ή δεν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα στη cpu, ή η πάστα που έχει είναι ανύπαρκτη ή ακατάλληλη, ή το ανεμιστηράκι της ψύκτρας γυρνάει πολύ αργά ή για κάποιο λόγο παίρνεις λάθος ένδειξη απο τον αισθητήρα.. Ψάξτο γρήγορα για να μην ψάχνεις για ολόκληρο σύστημα στο τέλος αντί για ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πως μπορώ να δω το ανεμιστηράκι αν γυρνάει αργά ; Ποιες είναι οι κανονικές στροφές και πως τις αλλάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κάρτα γραφικών έχεις την GTX980 ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πως μπορώ να δω το ανεμιστηράκι αν γυρνάει αργά ; Ποιες είναι οι κανονικές στροφές και πως τις αλλάζω; Άνοιξε το κουτί και δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Βασικά αν όντως γυρνάει αργά θα είναι μάλλον απο τη σκόνη που θα έχει μαζέψει (μπούκωσε). Γενικά η ψύκτρα πρέπει να καθαρίζεται κάθε 4-5 μήνες ειδικά αν δουλεύει πολλές ώρες. Εγώ έχω πάρει φυσητήρα (blower), το βγάζω στο μπαλκόνι και με το blower το καθαρίζω. Συνήθως βγαίνει σύννεγο σκόνης, γίνεται καλή δουλειά όμως. Σε πρώτη φάση βγάλε το καπάκι στο πλάι και κοιτα την ψύκτρα όσο είναι αναμένο. Αν όντως πιάνει 95 βαθμούς πάντως η ψύκτρα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ζεστη όταν την αγγίζεις. Έτσι θα καταλάβεις τουλάχιστον ότι δεν παίρνεις λάθος ένδειξη και το 95 ισχύει όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κάρτα γραφικών έχεις την GTX980 ? Ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν μπορώ να κρατηθώ θα την πω την κακία μου. Τρολάρουμε εδώ η στην αγορά ? Έχει πάρει κάρτα GTX 980 των 700+ και έχει για κουτί αυτό το χρέπι ? Μήπως αν όντως ισχύουν αυτά θα έπρεπε να πας σε μια 970 με τα μισά χρήματα και από τα ρέστα να έδινες 100-150 για ένα καλύτερο κουτί ? Και η διαφορά 970 από την 980 είναι ένα 15% σε επιδόσεις που δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φίλε μου μην την λες την κακία σου γιατί η 980 δεν ξέρεις πως έφτασε στα χέρια μου. Φυσικά και δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για κάρτα γραφικών.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ωχχχ κάποια αποθήκη την κλαίει LOL (αστειεύομαι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν και έψαξα δεν μπόρεσα να βρω πόσο είναι το μέγιστο ύψος ψύκτρας που μπορεί να μπει στο κουτί σου. Μια τίμια πρόταση για τα λεφτά της είναι αυτή. Πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις? Και 95 βαθμούς με τι χρήση βλέπεις? Σε παιχνίδι ή σε stress test? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ακόμα και σε stress test να τη βλέπει πάλι πρόβλημα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ωχχχ κάποια αποθήκη την κλαίει LOL (αστειεύομαι) Είναι δώρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ακόμα και σε stress test να τη βλέπει πάλι πρόβλημα έχει. Με το prime σε haswell επεξεργαστές τόσο χτυπάει όσο καλή ψύξη και να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φίλε μου μην την λες την κακία σου γιατί η 980 δεν ξέρεις πως έφτασε στα χέρια μου. Φυσικά και δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για κάρτα γραφικών.... Πούλα την όσο είναι καιρός και πας εδώ https://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html https://www.skroutz.gr/s/4992532/NZXT-H440.html?keyphrase=NZXT+440 Για ψύκτρα θα σου έλεγα για αερόψυκτρα για χαμηλότερο κόστος. Το κουτί σου είναι πολύ παλιό και σου δίνει λίγες επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα