Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Ψάχνω μια βάση για laptop γύρω στα 10 με 15€

Μέχρι τώρα έχω βρει αυτήν εδώ και απ' ότι έχω δει σε video έχει αρκετά καλή ψύξη και είναι αθόρυβη.

Έχετε μήπως να προτείνετε τίποτα άλλο?

Δημοσ.

Οι βάσεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα θα είναι τα πιο πεταμένα 15 ευρώ που θα έχεις δώσει.Αν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες μόνο ο εξονυχιστικός εσωτερικός καθαρισμός και η αλλαγή πάστας θα στο διορθώσει.Οι βάσεις μόνο καλύπτουν το πρόβλημα δεν το διορθώνουν.Αντί να πετάξεις λοιπόν 15 ευρώ δώσε τα διπλά και στείλε τον για καθαρισμό σε κάποιον τεχνικό.

Αν επιμένεις στην αγορά βάσεις το μόνο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να μην βρίσκει ο κάτω αεραγωγός του λαπτοπ στο πλαστικό κομμάτι της ψυκτρας γιατί δεν θα μπορεί να ρουφάει αέρα ο ανεμιστήρας του λαπτοπ με αποτέλεσμα να έχεις ακόμα πιο μεγάλες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Οι βάσεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα θα είναι τα πιο πεταμένα 15 ευρώ που θα έχεις δώσει.Αν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες μόνο ο εξονυχιστικός εσωτερικός καθαρισμός και η αλλαγή πάστας θα στο διορθώσει.Οι βάσεις μόνο καλύπτουν το πρόβλημα δεν το διορθώνουν.Αντί να πετάξεις λοιπόν 15 ευρώ δώσε τα διπλά και στείλε τον για καθαρισμό σε κάποιον τεχνικό.

Αν επιμένεις στην αγορά βάσεις το μόνο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να μην βρίσκει ο κάτω αεραγωγός του λαπτοπ στο πλαστικό κομμάτι της ψυκτρας γιατί δεν θα μπορεί να ρουφάει αέρα ο ανεμιστήρας του λαπτοπ με αποτέλεσμα να έχεις ακόμα πιο μεγάλες θερμοκρασίες.

Καθαρισμό κάνω και μόνος μου, πολύ καλό, ένα άλλο laptop με καθαρισμό μόνο το βελτίωσα κατά 25 βαθμούς, τώρα βάση θελω για να κραταει λιγο πολυ την θερμοκρασια γτ παιζω πολλά βαρια games...

Δημοσ.

Πάρε μια απο τις παραπάνω δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι κατι ακριβότερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...