grnrg Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπάρχουν όντως δυο κατηγορίες αυτοί που έχουν iPhone και αυτοί που θα ήθελαν να έχουν αλλά δεν μπορούν Σιγα την περιουσια ρε φιλε... πανω απο τους μισους χρεωνονται για να παρουν ακριβα κινητα και εσυ ακομη εισαι με την ιδεα οποιος το εχει, τα εχει...? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!! 3
nickelodeon Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που ικανοποιούνταν με αυτό που έχουν και αυτοί που για να ικανοποιηθούν πρέπει να αποκτήσουν το ακριβότερο και στο τέρμα πάλι ανικανοποίητοι μένουν. Φτάνουν δε σε σημείο να αγοράζουν πανάκριβα αντικείμενε με λεφτά που δεν έχουν, δανικά, κάρτες τα γνωστά. 2
Lomar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπάρχουν όντως δυο κατηγορίες αυτοί που έχουν iPhone και αυτοί που θα ήθελαν να έχουν αλλά δεν μπορούν Ισχύει ειδικά για τους επαγγελματίες που έχουν Note4 ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να πάρουν iPhone. Φαντάζομαι δεν τους το επέτρεψε η Apple να το αγοράσουν επειδή δεν ήταν εκπληκτικά δημιουργικά άτομα, ε; Υ.Γ. μου θύμισες εναν πελάτη που έχουμε με βίλες ο οποίος όχι απλά δεν μπόρεσε ποτέ να μάθει πως να απαντήσει σε email απο το iPhone 5S του, αλλά κάθε φορά που ήθελε να μας πάρει στο κινητό έψαχνε τις κάρτες μας στις τζέπες του. Κατα τ'άλλα στην καφετέρια παριστάνει τον μπίζνεσμαν και λέει πως μόνο με το iPhone μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ισχύει ειδικά για τους επαγγελματίες που έχουν Note4 ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να πάρουν iPhone. Φαντάζομαι δεν τους το επέτρεψε η Apple να το αγοράσουν επειδή δεν ήταν εκπληκτικά δημιουργικά άτομα, ε; Υ.Γ. μου θύμισες εναν πελάτη που έχουμε με βίλες ο οποίος όχι απλά δεν μπόρεσε ποτέ να μάθει πως να απαντήσει σε email απο το iPhone 5S του, αλλά κάθε φορά που ήθελε να μας πάρει στο κινητό έψαχνε τις κάρτες μας στις τζέπες του. Κατα τ'άλλα στην καφετέρια παριστάνει τον μπίζνεσμαν και λέει πως μόνο με το iPhone μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Έχω γνωστό που το πενακι του Ν4 το λέει ηλεκτρονικός στυλός
xtrim Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπάρχουν όντως δυο κατηγορίες αυτοί που έχουν iPhone και αυτοί που θα ήθελαν να έχουν αλλά δεν μπορούν Το ότι η μόνη χρήση του account σου είναι να πεις δύο σαχλαμάρες και να το παίξεις "κάποιος" δείχνει πολλά για το σύνδρομο κατωτερότητάς σου. Το ότι είσαι ιδιοκτήτης και (θέλω να πιστεύω ότι κατάφερες και άντεξες να είσαι και) χρήστης iPhone ταυτόχρονα παίζει να είναι και σύμπτωση. Επίσης, το κινητό πολλών χρηστών φτάνει και ξεπερνάει την τιμή των iPhone. Αλλά ξέχασα, είσαι στην κατηγορία των ανίδεων και δεν μπορείς να το χωνέψεις, κρίμα γιατί άτομα σαν κι εσένα χαλάνε την εικόνα των χρηστών και της μεν εταιρίας και της δε.
Lomar Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Έχω γνωστό που το πενακι του Ν4 το λέει ηλεκτρονικός στυλός δε πάει να το λέει και γαϊδουροκωστάρα, το θέμα είναι να ξέρει και όντως να το χρησιμοποιεί. νεόπλουτοι βλάκες υπάρχουν με κάθε είδους συσκευή στο χέρι. δε κάνει η συσκευή τον επαγγελματία. ούτε η ορολογία ή η προφορά τον άνθρωπο έξυπνο ή βλάκα Το ότι η μόνη χρήση του account σου είναι να πεις δύο σαχλαμάρες και να το παίξεις "κάποιος" δείχνει πολλά για το σύνδρομο κατωτερότητάς σου. Το ότι είσαι ιδιοκτήτης και (θέλω να πιστεύω ότι κατάφερες και άντεξες να είσαι και) χρήστης iPhone ταυτόχρονα παίζει να είναι και σύμπτωση. Επίσης, το κινητό πολλών χρηστών φτάνει και ξεπερνάει την τιμή των iPhone. Αλλά ξέχασα, είσαι στην κατηγορία των ανίδεων και δεν μπορείς να το χωνέψεις, κρίμα γιατί άτομα σαν κι εσένα χαλάνε την εικόνα των χρηστών και της μεν εταιρίας και της δε. ψιλιάζομαι τρόλ ή απλά νεόπλουτο ποζερά, άδικα ασχολείσαι όπως και να έχει
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπάρχουν όντως δυο κατηγορίες αυτοί που έχουν iPhone και αυτοί που θα ήθελαν να έχουν αλλά δεν μπορούν Υπαρχουν 3 κατηγοριες χρηστων: 1)Αυτοι που εχουν i-Phone γιατι οι γονεις τους εχουν πολλα χρηματα και απλα θελουν το ακριβοτερο κινητο.Γαιτι χψρις αυτο δεν μπορουν να πανε στην καφετερια με τους νεοπλουτους. 2)Αυτοι που για να παρουν i-Phone μαζευουν για μηνες χρηματα η και δανειζονται με σκοπο να κανουν φιγουρα αλλα μετα δεν εχουν καρτα 3)Αυτοι που εχουν τα χρηματα να το αγορασουν και τα εχουν βγαλει δουλευοντας οι ιδιοι αλλα δεν παιρνουν i-Phone.Παιρνουν κινητο με τα ιδια η και καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα στην μιση τιμη.Γιατι δεν τους νοιαζει η φιγουρα αλλα να κανει το κινητο τους συγκεκριμενα πραγματα. Το 70-80% των κατοχων -Phone δεν γνωριζουν το λειτουργικο και γενικα τις δυνατοτητες του κινητου.Σαν τον αλλον που του εκλεψαν το i-Phone και δεν ηξερε τιποτα περι ασφαλειας για το τι μπορει να κανει μετα.Στο μυαλο τους σκεφτονται:Ειναι το καλυτερο,το πιο ομορφο" Σιγουρα υπαρχει και το ποσοστο που εκμεταλευεται πληρως το λειτουργικο και τις δυνατοτητες του κινητου. Εσυ μαλλον παιζεις η στην 1 η στην 2 κατηγορια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που ικανοποιούνταν με αυτό που έχουν και αυτοί που για να ικανοποιηθούν πρέπει να αποκτήσουν το ακριβότερο και στο τέρμα πάλι ανικανοποίητοι μένουν. Φτάνουν δε σε σημείο να αγοράζουν πανάκριβα αντικείμενε με λεφτά που δεν έχουν, δανικά, κάρτες τα γνωστά. Η πιστωτική κάρτα για να την έχεις προυποθέτει και την ανάλογη φορολογική δήλωση...Μη λέτε ό,τι νά' ναι.
marsias Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 αμα έχει android απατο θα πάει.....αλλο ένα καλό κινητό για να σε ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα ήμαρτον πια με το android ή διορθώστε τα θέματα με το lag την υπερθέρμανση και το battery drain ή καταργήστε το να τελειώνουμε χαχαχαχαχα
iluvatar0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Υπαρχουν 3 κατηγοριες χρηστων: 1)Αυτοι που εχουν i-Phone γιατι οι γονεις τους εχουν πολλα χρηματα και απλα θελουν το ακριβοτερο κινητο.Γαιτι χψρις αυτο δεν μπορουν να πανε στην καφετερια με τους νεοπλουτους. 2)Αυτοι που για να παρουν i-Phone μαζευουν για μηνες χρηματα η και δανειζονται με σκοπο να κανουν φιγουρα αλλα μετα δεν εχουν καρτα 3)Αυτοι που εχουν τα χρηματα να το αγορασουν και τα εχουν βγαλει δουλευοντας οι ιδιοι αλλα δεν παιρνουν i-Phone.Παιρνουν κινητο με τα ιδια η και καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα στην μιση τιμη.Γιατι δεν τους νοιαζει η φιγουρα αλλα να κανει το κινητο τους συγκεκριμενα πραγματα. Το 70-80% των κατοχων -Phone δεν γνωριζουν το λειτουργικο και γενικα τις δυνατοτητες του κινητου.Σαν τον αλλον που του εκλεψαν το i-Phone και δεν ηξερε τιποτα περι ασφαλειας για το τι μπορει να κανει μετα.Στο μυαλο τους σκεφτονται:Ειναι το καλυτερο,το πιο ομορφο" Σιγουρα υπαρχει και το ποσοστο που εκμεταλευεται πληρως το λειτουργικο και τις δυνατοτητες του κινητου. Εσυ μαλλον παιζεις η στην 1 η στην 2 κατηγορια. αντε γεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nickelodeon Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Η πιστωτική κάρτα για να την έχεις προυποθέτει και την ανάλογη φορολογική δήλωση...Μη λέτε ό,τι νά' ναι. Εγώ έχω πιστωτική κάρτα που την έχω βγάλει τον πρώτο χρόνο που έπιασα δουλειά με εγγυητή τον πατέρα μου και ακόμη την ίδια έχω μετά από 15 χρόνια χωρίς να με ξανά ενοχλήσουν και να ζητήσουν νεότερα φορολογικά στοιχεία. Άλλος είναι άνεργος 14 μήνες και φορτώνει στην κάρτα, μην λέμε ότι να ναι. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου όταν λέω ότι άνεργοι πάνε και αγοράζουν iPhone με δώσεις, είναι πράγματα που βλέπω να γίνονται γύρο μου. Δεν ισχύει αυτό το στερεότυπο όποιος έχει iPhone έχει και λεφτά και όποιος το κράζει δεν έχει λεφτά για να το αποκτήσει. Στην πιάτσα [ακριβό τηλέφωνο (για να βάλω και τα υπόλοιπα μαζί) + επιταγή = 50% πιθανότητα να είναι ακάλυπτη], εσύ που ζεις δεν βλέπεις τι γίνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα