kostas8080 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ή αν ξέρετε κανα site που να δημοσιεύσει Premium accounts για το droid VPN
kostas8080 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 φίλε έχει Unlimited bandwidth? και αν ναι είναι free Εγώ χρησιμοποιώ το Hotspot Shield VPN Το δοκίμασα και τίποτα πρέπει να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις; τις εχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές και δεν δουλεύει καμία εκτοςβτο droid VPN που το χρήσιμοποιω εφω και καιρο... δίνει 100mb/μέρα άλλα είναι λιγο αργό
arc Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά αν θέλουμε κάτι με unlimited bandwidth, γρήγορο και καλό τότε δεν θα ειναι free. Αν ειναι free τοτε κάτι αλλο «παίζει». Μια φθηνή premium συνδρομή και καθάρισες.
kostas8080 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά αν θέλουμε κάτι με unlimited bandwidth, γρήγορο και καλό τότε δεν θα ειναι free. Αν ειναι free τοτε κάτι αλλο «παίζει». Μια φθηνή premium συνδρομή και καθάρισες. Το Droid VPN έχει 100mb/μέρα για free υπάρχει κάποια άλλη που να έχει και αυτή κάποια mb για free μήπως βρω κάτι παραπάνω απο 100mb...εσύ ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;
arc Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το Droid VPN έχει 100mb/μέρα για free υπάρχει κάποια άλλη που να έχει και αυτή κάποια mb για free μήπως βρω κάτι παραπάνω απο 100mb...εσύ ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς; cyber ghost vpn. Το περισσότερο διάστημα ως premium member αλλά και κάποια διαστήματα ως fre member.
tarantules Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 φίλε έχει Unlimited bandwidth? και αν ναι είναι free Το δοκίμασα και τίποτα πρέπει να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις; τις εχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές και δεν δουλεύει καμία εκτοςβτο droid VPN που το χρήσιμοποιω εφω και καιρο... δίνει 100mb/μέρα άλλα είναι λιγο αργό Όχι δεν είναι free.Εμένα μου το έφερε ένας θείος μου.Να ναι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα