MAVELSAN Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 γεια σας μαγκες μολις μου ηρθε το lg g3 32GB και αδυνατο να βαλο την καρτα sim δεν χωραει με τιποτα τι κανω ?
Zapee995 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πηγαινε σε ενα καταστημα να στη κοψουν ή με 5 ευρω να βγαλεις καινουρια. 1
leo06 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ενα κοψιμο απλα στο φαρδος θελει ? είναι mini sim ή micro sim και απλά δεν χωράει,το g3 παίρνει micro sim,αν είναι micro και δεν χωράει δοκίμασε με γυαλόχαρτο ή λίμα απο ολες τις πλευρές τις sim εκτός απο αυτή με το chip
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 είναι mini sim ή micro sim και απλά δεν χωράει,το g3 παίρνει micro sim,αν είναι micro και δεν χωράει δοκίμασε με γυαλόχαρτο ή λίμα απο ολες τις πλευρές τις sim εκτός απο αυτή με το chip Καλό το Alpha?? Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο Lg G2
leo06 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλό το Alpha?? Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο Lg G2 αν δεν σε πειράζει η μικρή αυτονομία σε σχέση με το g2 είναι πολύ καλό,αν και περίμενα να με πειράζει το 720p της οθόνης αντί για 1080p το εχω συνηθίσει
GianniSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Άσε τις τσιγκουνιές δώσε 5Ε για νέα κάρτα να γλυτώσεις τα προβλήματα. Ούτε κόψιμο ούτε τίποτα. Απλά νέα κάρτα
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Άσε τις τσιγκουνιές δώσε 5Ε για νέα κάρτα να γλυτώσεις τα προβλήματα. Ούτε κόψιμο ούτε τίποτα. Απλά νέα κάρτα +1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω το τλφ αλλά αν είναι κουμπωτη τοτε δεν γίνεται με κόψιμο θέλει νέα κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα