darktranquility Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γεια σε ολους θελω να αγορασω το Ζ2 εδω και καιρο αλλα μου εχει μπει στο μυαλο και το Ζ3 εχω βρει το Ζ2 σε αψογη κατασταση στα 250 αλλα δεν ξερω αν θα επρεπε να κανω υπομονη να πεσει λιγο ακομα το Ζ3(και μεταχειρισμενο και καινουργιο) για να παρω αυτο! απο οτι εχω δει εχουν πολυ μικρες διαφορες ελαχιστες βασικα απλα σιγουρα το Ζ3 ειναι πιο καινουργιο! τι πιστευεται?
StigmaX Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν πιάσεις στο χέρι σου το Ζ3 θα δεις πως οι διαφορές είναι μεγάλες. Οθόνη,μπαταρία Αλλά σημαντικότερο όλων ή αίσθηση στο χέρι. Δεν έχεις πλέον τις τετραγωνες γωνίες του Ζ2. 1
darktranquility Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 αληθεια εε? στο κρατημα οι γωνιες του Ζ2 μου αρεσουν ωστοσο και το Ζ3 που το επιασα λιγο ειναι τρομερο! σε ταχητυτα και καμερα? ειναι τα ιδια? ειδα οτι ο φακος ειναι ακριβως ο ιδιος και στο Ζ2 και στο Ζ3 ,ωστοσο το Ζ3 εχει καλυτερη καμερα? επισης δεν εχω ακουσει και διαβασει πολλα για το Ζ3 σε αντιθεση με το Ζ2 που εχω διαβασει αψογα πραγματα για το κινητο με μοναδικο μειον ας πουμε τις φωτο το βραδυ που ειναι μετριες προς καλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα