stathis08 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Οι εταιρίες θα πληρώσουν! Αν και την τελευταία πενταετία όλο και πιο πολλά εταιρικά προγράμματα βγαίνουν σε linux. Καλή ώρα στην δικά μου δουλειά. Ο οικιακός χρήστης δεν πρόκειτε ποτέ να πληρώσει για λειτουργικό. Ουτε 20 € το χρόνο. Αν το δώσει τζάμπα πάλι καλά. Αν όχι , πάντα θα βγαίνουν iso για τους νέους υπολογιστές, αυτά κατά ένα περίεργο τρόπο θα διαρρέουν και κτλ κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisCorsa Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι μου την σπάει πάρα πολυ;Οτι όλοι οι τζαμπατζήδες που δεν έχετε πληρώσει ούτε μια φορα για software και την βγάζετε συνέχεια με σπασμένα, γκρινιάζετε και λέτε οτι δεν θα δώσετε λεφτά στην οποιαδήποτε Χ εταιρεία.... ...σαν να μην έφτανε αυτό εξυμνητε το open source, που και αυτό δεν είναι "τσάμπα", έχει άλλου είδους πληρωμή. Contribute έχετε κάνει ποτέ; Ή στο τσάμπα και εκεί; ...με κάνετε και συγχίζομαι και έχω μπει και σε επικυνδυνη ηλικιά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δε θα αγοράζεις λογισμικό πλέον, θα το ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ!!!Στο τέλος θα μας βγάζει μήνυμα, insert coin to turn on your PC!Πείτε μου οτι θα πετύχει το steam o/s να παίζω τα παιχνιδάκια μου χωρίς νταβατζηδες ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!!Και το λέγαν οι παλιοί, ρε πάτε Linux, τιποτε εμείς εκεί, μη χάσουμε τα παράθυρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis08 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και software πληρώσαν οι πιο πολλοί εδώ μέσα και πολλά άλλα. Αλλά βάλε να λες : ΔΕΗ τοσα, ΟΤΕ τοσα, Ενοίκιο τόσα....ωχ ξέχασα να πληρώσω το λειτουργικό αυτό το μήνα. Το software δεν είναι υπηρεσία. Η υποστήριξη ναι. Το αγοράζεις και είναι δικό σου . Δεν το νοικιάζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mustercoo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ότι τα κάναν τέλεια δηλάδη και λέμε, ώπα εδώ είμαστε. άντε να δούμε τι θα ακολουθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τα Windows ρεον OS. Εζησα να το διαβασω και αυτο Ως χρηστης ρεουσας GNU/Linux διανομης, μονο θετικα μπορω να χαρακτηρισω την κινηση αυτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μάλλον για windows δωρεάν και πλερώ για εφαρμογές από το store θα πάει η κατάσταση. μάλλον πιο πολύ σε windows365 βλέπω εγώ. Και τίποτα κουλές υπηρεσίες με virtual machines, που θα χρειάζεται να έχεις μόνο κάποιο zero client.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 1. Και τα 10 ΔΕΝ μου αρέσουν διότι έχουν υποχρεωτικά metro, και μαζί με εμένα πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άλλοι. Γι' αυτό θα μείνω στα 7 όπου και όσο μπορώ. 2. Αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση ξανά μετά από χρόνια σε παλιό PC, πως θα την κάνεις αφού θα υπάρχει μόνο η "τρέχουσα" "τελευταίας κοπής" έκδοση Windows; Τι θα γίνει με το παλιότερο hardware και το reinstallation; 3. Αν τολμήσει να βάλει συνδρομή, έφυγα κατευθείαν σε linux όπου και όσο μπορώ (δηλ. στο 90% των περιπτώσεων). Κάποια στιγμή θα χαλάσει αυτό με τα 7άρια. Και τι θα κάνεις τότε; Θα πάρεις καινούργιοοο. Και σιγά μη βάλεις linux ... Ειδικά αν είναι καλό μηχανάκι, ή αν δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sepsekasan Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τα 10 συνδορμιτικα θα ειναι αφου λεει ο πρωτος χρονος δωρεαν ακομα και γιαυτους που εχουν πειρατικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 - Ποια Windows θα βάλεις τελικά; - Τα 9... Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα να βάλω τα 11... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkairiakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 βαρέθηκα τα σχόλια σε αυτό το άρθρο. Ας βγούνε τα ρημαδοδεκάρια να τα δουμε και ας βάλει και λουκέτο ο Βασίλης μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Για μένα η Microsoft θα είναι προς το σωστό δρόμο αν εκτός από το δωρεάν update σε 10 να δώσει τα 10άρια σε πολύ χαμηλή τιμή για να τραβήξει χρήστες που δεν έχουν windows ή έχουν παλιά σαν τα XP και να έχει συνδρομητικό μοντέλο σε cloud υπηρεσίες όπως office 365. Με την παραπάνω κίνηση με τα 10αρια πιστεύω οτι ένα μεγάλο μέρος της πειρατείας θα σταματήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ... Με την παραπάνω κίνηση με τα 10αρια πιστεύω οτι ένα μεγάλο μέρος της πειρατείας θα σταματήσει. Ε ναι, αφου θα σταματήσουμε πρώτα να τα χρησιμοποιούμε οι χρήστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ε ναι, αφου θα σταματήσουμε πρώτα να τα χρησιμοποιούμε οι χρήστες! Στο καλό, και με XP. Δεν θα μας λείψετε!!! Farewell! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 XP και πάλι XP. Ούτε € στην Micro$oft! Από την στιγμή που μας άφησε χωρίς DX12 τελείωσε για μένα. Βρε ΛΙΝΟΥΞ λέμε! Εκεί είναι το μέλλον! Φαντάζομαι δουλεύεις μόνο με 32bit επεξεργαστές και μέχρι 2GB Ram, σωστά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα