Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είχα αγοράσει το sony xperia z3 και μου βγήκε ελαττώματικο στην μπαταρία το πήγα πίσω και μου δώσαν καινούργιο z3 και το καινούργιο μου βγήκε και αυτό ελλατωματικό όταν μιλούσες ακουγόταν κάτι από μεσα σαν να εχει ξεκολησει το ξαναπηγα πίσω λοιπόν και μου είπαν η θα παρετε παλι καινουργιο z3 η θα παρετε τα λεφτα σας πισω και εγω πηρα τα λεφτα μου πισω δεν ξερω πιστευω πως το κακο με την sony ειναι πως σε ολα τα xperia βαζει το ιδιο ui στο λειτουργικο και το βαριεσαι ασπουμε εγω ειχα ποιο παλια το sony xperia t και μολις πηρα το z3 πιστευα πως θα εβλεπα και κατι διαφορετικο στο λειτουργικο αλα ειδα το ιδιο ακριβως πραγμα και αν βλεπεις το ιδιο πιστευω το βαριεσαι και σκευτομαι να παω σε samsung η να ξαναπαρω το z3? και αν παω σε samsung ειμαι αναμεσα σε 2 στο s5 η στο note4 στο n910c η στο n910f?

Δημοσ.

για εμενα φιλε μου windows phone δεν κολλανε με τιποτα και κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος

και αν εχεις λευτα γυρος τα 230 ευρο παρε το lumia 830 τελειες φωτογραφιες οθονη και δεν lagaρι  με τιποτα μακρια απο adroid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...