Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες με λιγα λογια,

ειμαι στην HOL 3 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα θελουν για 2η φορα να μου ανεβασουν την τιμη (για 24mbps) και δεν παιζει να κατσω.

Ρωτισα στην CYTA και μου καναν μια προσφορα με πληρωμενα τα εξοδα φορητοτητας στα 18,90.

Αξιζει να παω? Για Αθηνα μιλαμε. 

Γενικοτερα ασχολουμε με dowloading αλλα και gaming.

Ποσο σταθερες ειναι γραμμες της? Τι pings παιζουνε? 

Στην HOL το ιντερνετ δεν μου ειχε πεσει σχεδον ΠΟΤΕ. Στην cyta παιζει κατι τετοιο?

Δημοσ.

αν εισαι ευχαριστημενος με την hol τοτε κανε τους αντιπροταση να μεινεις σε αυτους με ιδια ή ακομα καλυτερη τιμη αλλιως θα φυγεις, δεν ειναι αναγκη να μπλεξεις με καινουργιο παροχο εκτος αν φτασει στα ορια.

Δημοσ.

Στη Cyta πέφτει κυρίως νυχτερινές ώρες (απ όσο ξέρω τότε κάνουν τις αναβαθμίσεις) - μετά τις 12 εννοώ

Δημοσ.

Στη Cyta πέφτει κυρίως νυχτερινές ώρες (απ όσο ξέρω τότε κάνουν τις αναβαθμίσεις) - μετά τις 12 εννοώ

Συμβαινει συχνα αυτο?

Δημοσ.

Συμβαινει συχνα αυτο?

Δεν ισχυει κάτι τέτοιο..

Ίσως κάνα βραδυ ν περάσουν κάνα update se fw sto router.Τ ξέρω αυτό γτ εμένα δεν έκατσε καλά κ brickare το ρουτερ

Αλλά όχι οτι κανουν εργασίες κ πέφτει η ταχύτητα

Δημοσ.

Το κακό με την cyta είναι το voip, τα τηλέφωνα συνδέονται πάνω στο router πράγμα που σημαίνει πως όταν δεν έχεις ίντερνετ για κάποιο λόγο ή έχει γίνει διακοπή ρεύματος δεν θα έχεις και σταθερό τηλέφωνο. Από άλλες πλευρές θεωρείται αξιόλογη εταιρία αν και προσωπική μου άποψη είναι πως όλες οι εταιρίες πλέον τα ίδια είναι και περισσότερο πρέπει να κοιτάς οικονομικά κάθε πακέτο που σου προσφέρουν παρά σε επίπεδο υπηρεσιών.

Δημοσ.

Το κακό με την cyta είναι το voip, τα τηλέφωνα συνδέονται πάνω στο router πράγμα που σημαίνει πως όταν δεν έχεις ίντερνετ για κάποιο λόγο ή έχει γίνει διακοπή ρεύματος δεν θα έχεις και σταθερό τηλέφωνο. Από άλλες πλευρές θεωρείται αξιόλογη εταιρία αν και προσωπική μου άποψη είναι πως όλες οι εταιρίες πλέον τα ίδια είναι και περισσότερο πρέπει να κοιτάς οικονομικά κάθε πακέτο που σου προσφέρουν παρά σε επίπεδο υπηρεσιών.

Αυτό. Υποχρεωτικό για να χεις τηλέφωνο είναι να χεις ρουτερ συνεχώς στην πριζα και αναμμένο. (άρα διακοπή ρεύματος-no phone). Ετσι δεν μπορείς να βάλεις και ότι ρουτερ θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...