SocialNetUsr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το ερώτημά μου προκύπτει μετά από την αγορά ενός smartphpne που έκανα εχθές από το συγκεκριμένο site και μου ήρθε το email της επιβεβαίωση από @gmail.com Κατά πόσο είναι αξιόπιστο το vickmall.com?? Δεν είναι περίεργο που έχει gmail?? Έκανα πατάτα ???
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Οχι δεν ειναι περιεργο, πολλά κινεζοσιτε έχουν σαν επίσημο Μάιλ τους το gmail
SocialNetUsr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι φάση!! Μα είδα κόσμο του insomnia να αγοράζει από το vickmall και όταν είδα το gmail λέω πάει η πιστωτική, θα βαρέσει κόκκινα φχαρστώ για την απάντηση !
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τι φάση!! Μα είδα κόσμο του insomnia να αγοράζει από το vickmall και όταν είδα το gmail λέω πάει η πιστωτική, θα βαρέσει κόκκινα φχαρστώ για την απάντηση ! Δεν πλήρωσες με Paypal!? Δεν λέω, το vickmall είναι ένα από τα αξιόπιστα μαγαζιά, αλλά στην σπάνια περίπτωση που σου κάτσει στραβή, πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω!? Δεν έχεις διαβάσει ότι Κίνα πληρώνουμε ΜΟΝΟ με Paypal!?
SocialNetUsr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Με Paypal έγινε η όλη διαδικασία για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Απλά έμαθα (από το insomnia ε!!!! ) όταν βλέπουμε site με email @gmail, @yahoo @blabla το αποφεύγουμε!!
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Με Paypal έγινε η όλη διαδικασία για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο. Απλά έμαθα (από το insomnia ε!!!! ) όταν βλέπουμε site με email @gmail, @yahoo @blabla το αποφεύγουμε!! Όχι, δεν έχεις πρόβλημα. Καλορίζικο τότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα