Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινητο μεχρι 200 για την μανα μου παιδια. Ο,τι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. Moto g 2nd gen? Να βγάζει καλες φωτο.

Δημοσ.

Το Moto βγάζει αξιοπρεπείς φώτος για χρήση στα social media άμα είναι μέρα μια χαρά, το βράδυ ζορίζεται πολύ, αλλά αν θες κάτι καλύτερο μάλλον πρέπει να κοιτάξεις σε κάποιο windows phone, που δεν τα ξέρω καλά για να σου προτείνω.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε η μάνα σου, ειδικά τόσα χρόνια παντρεμένη, θα εκτιμήσει την ελευθερια. Οπότε ή το moto g που το έχει η πεθερά του Γιάννη από πανω ή το lg l90. Αν εκτιμάς ότι δεν πρόκειται να περνάει custom roms (σπάνιο να μην το κάνει, απλά το αναφέρω) δες και τα Lumia 730/735.

• Like 1
Δημοσ.

Το 925 φαινεται καλο. Ξεχασα να αναφερω πως πριν είχε το 620 lumia αλλα εσπασε. Υπαρχει μεγάλη διαφορα έτσι? Ως προς την ταχυτητα κλπ.(με το 620)

Δημοσ.

Το 925 φαινεται καλο. Ξεχασα να αναφερω πως πριν είχε το 620 lumia αλλα εσπασε. Υπαρχει μεγάλη διαφορα έτσι? Ως προς την ταχυτητα κλπ.(με το 620)

Αν θέλεις μεγάλη οθόνη τότε πας σε Lumia 640XL ειδάλλως αν θες κανονικό μέγεθος πας σε Lumia 730.
Δημοσ.

φίλε πολύ καλό είναι το moto g που κοστίζει 170 άλλα αξίζει να δώσεις αλλα 40(δηλαδι 240) για να πάρεις lg g2 που έχει τις δυνατότητες κινητω που κοστίζουν 350+ ευρω

Δημοσ.

Αν μπορείς να πας πιο ψηλά τότε το LG G2 στην τιμή του παίζει μόνο του από android όπως και το Μότο για πιο χαμηλά

Δημοσ.

Το g2 το χω κ εγω παιδια εδω κ 1,5 χρονο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειχα δει πως επεσε η τιμη τοσο. Φυσικά θα παω σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...