dimpa16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους. Εχω βαλει στο ματι το xiaomi mi4 64gb. Δεν ξερω ομως,καποιο ασφαλες μαγαζι,για να το παραγγειλω (ελπιζω και σε μια λογικη τιμη). Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Και κατι αλλο.Υπαρχει υποστηριξη για Ελλαδα (γλωσα και οτιδηποτε αλλο)?
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Για μαγαζί μπαίνεις στο kimovil -> http://goo.gl/dVBpVzκαι κοιτάς που το έχει και πόσο. Υποστήριξη σε θέμα λογισμικού, όλα τα Xiaomi κινητά, έχουν από το ελληνικό φόρουμ της MIUI. Για service, εφόσον δεν εισάγονται επίσημα Ελλάδα, δεν έχουν, οπότε όπου βρεις εδώ ή στην σπάνια περίπτωση που πάθει κάτι (η Xiaomi ξέρω ότι είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία), το στέλνεις πίσω Κίνα.
dimpa16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σ`ευχαριστω φιλε.Θα κοιταξω Πω πω,ξενερωσα... 140 ευρω,διαφορά,τα 16GB με τα 64GB. Νομιζα οτι θα ηταν στο 50αρικο. Ή αγοραζω τα 16 ή περιμενω να πεσουν οι τιμες στα 64GB
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σ`ευχαριστω φιλε.Θα κοιταξω Πω πω,ξενερωσα... 140 ευρω,διαφορά,τα 16GB με τα 64GB. Νομιζα οτι θα ηταν στο 50αρικο. Ή αγοραζω τα 16 ή περιμενω να πεσουν οι τιμες στα 64GB Ειναι λιγα τα 16 αδερφε η οσα τελως παντων σου μενουν ελευθερα απο τα 16.Καλυτερα περιμενε να πεσουν οι τιμες η δες καμια αντιστοιχα αξιολογη συσκευη αναλογα με το μπατζετ σου
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγώ θα σου έλεγα κοίτα και το Mi3 64GB. Είναι πιο παλιό, αλλά είναι φοβερό κινητό. Το έχει ο αδερφός μου και είναι πολύ ικανοποιημένος.
dimpa16 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το Mi3,ηταν στα πλανα μου απο την αρχη,μεχρι που ειδα το Mi4. Οπως λεει και ο kataramenos,νομιζω και γω οτι τα 16GB ειναι ΄΄λιγα΄΄. Δεν εχω αμεση αναγκη για αγορα κινητου και απο την αλλη, ειμαι ανθρωπος που οταν βαλω στοχο,θα τον πετυχω...οπότε...αναμένω,μεχρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα