BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Από έναν φίλο. Πηρα ένα φίλο τηλεφωνο άλλα έχει παλιο pc και δεν έχει συμβατες ram να μου δώσει και άλλους 2 που ξέρω έχουν πολύ παλια pc Αλλο pc για να δοκιμασεις τις μνημες εχεις ? Εχω ένα άλλο άλλα είναι πολύ παλιο pc και δεν παίρνει ddr3 μνημες ακυρο Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από BLuE_PaNtHeR
TheELF Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 αυτο μου δειχνει στο boot options και οταν το chekaρω μου πάει μεχρι 10240 Τα 10.240Mb = 10gb δηλαδή σου την βλέπει όλη,ή έστω βλέπει και της τρις,και δεν υπάρχει κανένα θέμα με ασυμβατότητα και bios update και τάσεις και ιστορίες για αγρίους,τσέκαρε αυτό το μάξιμουμ κάνε reset και δες αν την βλέπει όλοι,αν όχι ξετσέκαρε το ξανά και κάνε ξανά reset,ή με τον πρώτο ή με τον δεύτερο τρόπο θα την εμφανίσει όλοι. Είδες μπας και η καινούργια είναι double sided σε αντίθεση με της άλλες και ίσως για αυτό να βλέπει μόνο την μισή; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τα 10.240Mb = 10gb δηλαδή σου την βλέπει όλη,ή έστω βλέπει και της τρις,και δεν υπάρχει κανένα θέμα με ασυμβατότητα και bios update και τάσεις και ιστορίες για αγρίους,τσέκαρε αυτό το μάξιμουμ κάνε reset και δες αν την βλέπει όλοι,αν όχι ξετσέκαρε το ξανά και κάνε ξανά reset,ή με τον πρώτο ή με τον δεύτερο τρόπο θα την εμφανίσει όλοι. Ώπα Ώπα Ώπα! Αυτό που μου λες είναι το μόνο που δε δοκίμασα.Αλλά έτσι οπως το γράφεις μπερδευτηκα Μπορείς να το γράψεις πιο κατανοητά? Τι θα τσεκάρω πρώτα?Τι μετά .Τί πραγμα θα κάνω reset? Aυτην πηρα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=0bb67943-821b-403f-b570-d84a97ee4b0e
TheELF Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Απλά θα κάνεις μια φορά επανεκκίνηση του Η/Υ με αυτό τσεκαρισμένο,και αν βλέπει πάλι 8gb θα το ξετσεκάρεις και θα κάνεις ξανά επανεκκίνηση. 1
NeraRosa Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Είδες μπας και η καινούργια είναι double sided σε αντίθεση με της άλλες και ίσως για αυτό να βλέπει μόνο την μισή; Δύσκολο μωρε. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=0bb67943-821b-403f-b570-d84a97ee4b0e Simm;;;;;
TheELF Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δύσκολο μωρε. Ναι, τώρα έκατσα και διάβασα τα στοιχεία από το passmark ,σχετικά με αυτό ίδιες είναι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν άλλαξε τίποτα. έκανα όλες τους πιθανούς συνδυασμούς .δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν θα βγάλεις άκρη..Γύρισε την crucial πίσω κ πάρε μια Kingston ίδια με τις υπόλοιπες...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Είναι ντροπή να την γυρίσω πίσω εφόσον την ανοιξα και την χρησιμοποιησα .Δεν είμαι τετοιος ανθρωπος
Πέτρος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ε? Αφού δείχνει να είναι ασύμβατη με το σύστημά σου! Στο κάω-κάτω, πήγαινε τον πύργο στο κατάστημα, να διαπιστώσουν και οι ίδιοι πως δεν...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ε? Αφού δείχνει να είναι ασύμβατη με το σύστημά σου! Στο κάω-κάτω, πήγαινε τον πύργο στο κατάστημα, να διαπιστώσουν και οι ίδιοι πως δεν... Το θέμα είναι καθάρα θέμα της μητρικής μου,δοκίμασα και μία άλλη μνημη ραμ που είχα και ουτε αυτη την αναγνωριζε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα