Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Οκ .αλλα για να μη το κάνω τζαμπα .υπάρχει κάπου preview της εκδοσης αυτου του bios για να το δω? screenshots δλδ Κάνε το update άνθρωπέ μου, 2 λεπτά θα σου πάρει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 οκ παω να το ετοιμάσω Μόλις τελείωσα το bios update μου δείχνει τώρα το cpu-z :f8f Αλλα στην μνημη ραμ μου λέει πάλι οτι έχω 10 GB -7.98 usable. Τί άλλο μπορώ να κάνω;
corsair04 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Βάλε την καινουρια με μια παλιά μνήμη και την Αλλη μόνη της Sent from my iPhone using Insomnia και δες και στο bios ποσό την δείχνει
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εβγαλα φωτογραφίες απο το bios μόλις τώρα.Αυτες είναι.Βλέπετε καμμια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω;
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγω λεω ασυμβατοτητα μεταξυ μνημων.Δες εαν μπορεις να την γυρισεις στο καταστημα και να παρεις καποια αλλη..Kingston κατα προτιμηση σαν τις αλλες που εχεις.. 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το χα ελεγξει απο πριν τις πάρω .συμβατες είναι 1866 εχουν και οι άλλες 9 9 9 24 εχουν και οι αλλες ddr3 είναι και οι άλλες
Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τσεκαρε, παρομοιο με σενα….. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2401273/ram-installed-10gb-show-windows-availiable-98gb.html http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=88310
8elwADSL Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δηλαδή έχεις βάλει πάνω 3χ4 και σου βγάζει 10gb αντί για 12. Αυτό σημαίνει ότι πιάνει και τα 3dimm αλλά από το 1 παίρνει μόνο τη μιση χωρητικότητα (2gb) εξου και τα 10. Μήπως φταίει κάποιο slot; Δοκίμασε κάθε dimm ξεχωριστά σε όλα τα σλοτ με τη σειρά.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μόλις μου κάηκε και το ups της APC λόγο οτι άλλαζα θέσεις στις RAM.μετα το φορματ μου συνέβει κι αυτό τώρα.
Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μόλις μου κάηκε και το ups της APC λόγο οτι άλλαζα θέσεις στις RAM.μετα το φορματ μου συνέβει κι αυτό τώρα. Με αναμενο το pc τις αλλαζες ??? προφανως δεν εχει καμια σχεση το ενα (μνημες) με το αλλο (ups)
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Οχι με κλειστό.Το χα βγάλει απο την πρίζα το pc.Αλλάζω θέση στις μνημες ,ξαναβάζω το pc στο ρεύμα και πέφτει η ασφάλεια και το ρέυμα με αποτελεσμα καμμένο UPS δλδ οκ Το UPS μόλις έγινε αυτό έκανε ένα μπιμπ όλη την ωρα.και μου έγραφε overload.Εβγαλα την μπαταρία και θα την αφήσω ένα 24ωρο να δω μηπως φτιάξει μόνη της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα