enidreiogmx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ELEPHONE VOWNEY PRO 4GB INTEL Z3580 2.3GHz Quad Core 5.5 Inch 2K IPS Screen Android 5.1 & Win10 4G LTE Smartphone Πριν μία εβδομάδα μια σειρά από κινεζικές μάρκες τηλεφώνων έκαναν ένα σύντομο ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ για το Global Source Mobile Electronics Fair. Ανάμεσά τους ήταν και η Elephone που μας έδειξε ένα μυστήριο 2K τηλέφωνο, ναυαρχίδα, στους πελάτες της. Η Elephone ανέλαβε ένα μεγάλο περίπτερο στο Χονγκ Κονγκ, όπου είχαν μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα τους μαζί με κάποιες επερχόμενη συσκευές όπως το Elephone P7000, Elephone G9 και μια νέα συσκευή μυστήριο. Είχαμε ακούσει φήμες ότι η Elephone θα απελευθέρωνε μια άλλη συσκευή στο τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα στοιχεία αυτά μέχρι σήμερα, όταν η πηγή μας, μας έστειλε φωτογραφίες από μία παρουσίαση και τις προδιαγραφές, για το επερχόμενο θηρίο της Elephone. Σύμφωνα με την πηγή μας, αυτό το νέο Elephone (εμφανίζονται σε χρυσό στις φωτογραφίες) διαθέτει μια οθόνη 2K, 4GB RAM, touch ID fingerprint security, και έναν επεξεργαστή της Intel για πρώτη φορά, ενώ μέχρι τώρα η Elephone είχε μόνο Mediatek. Η πηγή μας λέει ότι τα Android 5.0 και Windows 10 θα είναι διαθέσιμα για αυτό το τηλέφωνο! Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν αυτό θα είναι ένα dual boot ή αν θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του τηλεφώνου με το αντίστοιχο OS διαθέσιμο. Στο τμήμα κάμερα, η Elephone θα χρησιμοποιήσει ένα Sony IMX 230 αισθητήρα με 21 mega-pixel στην πίσω πλευρά, ενώ τα μπροστινά στοιχεία της κάμερας είναι άγνωστα ακόμα. Σήμερα είδα ότι βγήκε σε preorder στο reportspam στα 419.99$. Πιστεύω ότι για τα χαρακτηριστικά του και την μοναδική δυνατότητα του Dual Boot, είναι πολύ καλά! Τεχνικά Χαρακτηριστικά - 5.5 Inch 2K IPS Screen, 2560*1536 Pixel - INTEL Z3580 2.3GHz Quad Core - Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B9/B17/B18/B19/B20/B28/B29, Support 2G & 3G & 4G LTE Network - 4GB RAM + 32GB ROM - 21 MP Back Camera + 8 MP Front Camera - Android 5.1 & Win10 System - SIM Card Dual SIM Dual Standby - SIM Card Type Dual MIicro SIM Card - Βattery Capacity 3850mAh Πηγή: Neowin Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από enidreiogmx
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ισως μια απο τις πιο ενδιαφερουσες ειδησεις των τελευταιων ετων που εχουμε δει κυριως λογω Dual Boot και απο εταιρια που οι περισσοτεροι δεν το περιμεναμε ειναι σιγουρο.Specs φωτια(κυριως για το Android κομματι),μπαταρια που αλλες εταιριες την βλεπουν με τα κυαλα βαζοντας τα γυαλια σε αλλες εταιριες(ναι εσεις εκει στην Samsung που κανατε την πατατα και ανεβασατε την αναλυση ριχνοντας την μπαταρια, /facepalm) και με 4gb ram παρακαλω. Αν δεν εχει πολλα προβληματα λογω Dual Boot,το φερουν Ευρωπη σε μια λογικη τιμη σε σχεση με την παραπανω και υπαρξει και η σωστη προωθηση,μπορει να τα παει αψογα. 2
bestoftherest7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. η καλυτερη ειδηση των τελευταίων χρονων για μενα. μακαρι να το κανους ολες οι εταιριες αυτο. να διαλέγεις οποιο λειτουργικο γουστάρεις ειτε android ειτε windows ειτε ιος! 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. η καλυτερη ειδηση των τελευταίων χρονων για μενα. μακαρι να το κανους ολες οι εταιριες αυτο. να διαλέγεις οποιο λειτουργικο γουστάρεις ειτε android ειτε windows ειτε ιος! Ναι τωρα περιμενε εσυ να δωσει η Apple αδεια σε αλλη εταιρια 3
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. η καλυτερη ειδηση των τελευταίων χρονων για μενα. μακαρι να το κανους ολες οι εταιριες αυτο. να διαλέγεις οποιο λειτουργικο γουστάρεις ειτε android ειτε windows ειτε ιος! Το ios σβήστο απτην πρόταση
GianniSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γιατί εμένα τα 4 ραμ με παραπέμπουν σε κακογραμμένο software? από κει και πέρα ενδιαφέρουσα είδηση, αλλά για να δούμε την υλοποίηση...
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Γιατί εμένα τα 4 ραμ με παραπέμπουν σε κακογραμμένο software? από κει και πέρα ενδιαφέρουσα είδηση, αλλά για να δούμε την υλοποίηση... Όλες οι καινούργιες ναυαρχίδες που βγαίνουν έχουν πια 4GB Ram. Xiaomi Mi Note Pro, Asus ZenFone 2, LeTv S1 Pro, LeTV S1 Max, Huawei Honor 6 (H60-L02)! Όλες αυτές οι εταιρείες βγάζουν τα κινητά τους με κακογραμμένο λογισμικό!? Απλώς εδώ και καιρό φαίνεται ότι το 1GB Ram δεν φτάνει παρά για βασικά πράγματα, τα 2 είναι οριακά καλά και από τα 3 και πάνω πάει άνετα..... Ότι σαν υλοποίηση θα είναι ενδιαφέρον, είναι γιατί έτσι κάποιος μπορεί να έχει και Windows Κινητό, αλλά και Android μαζί. Βέβαια με την ευκολία που γίνονται πια port οι εφαρμογές στα Windows από το Android, δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται, αλλά σαν σκέψη και υλοποίηση είναι φοβερή! σαβούρα... Φοβερή επιχειρηματολογία! Ισως μια απο τις πιο ενδιαφερουσες ειδησεις των τελευταιων ετων που εχουμε δει κυριως λογω Dual Boot και απο εταιρια που οι περισσοτεροι δεν το περιμεναμε ειναι σιγουρο.Specs φωτια(κυριως για το Android κομματι),μπαταρια που αλλες εταιριες την βλεπουν με τα κυαλα βαζοντας τα γυαλια σε αλλες εταιριες(ναι εσεις εκει στην Samsung που κανατε την πατατα και ανεβασατε την αναλυση ριχνοντας την μπαταρια, /facepalm) και με 4gb ram παρακαλω. Αν δεν εχει πολλα προβληματα λογω Dual Boot,το φερουν Ευρωπη σε μια λογικη τιμη σε σχεση με την παραπανω και υπαρξει και η σωστη προωθηση,μπορει να τα παει αψογα. Δεν ξέρω εάν η OEBE Electric Hellas S.A. που εισάγει κανονικά τα τηλέφωνα της Elephone θα το φέρει, αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα χτυπήσει κανά 600-700€ σίγουρα, όταν Κίνα το βρίσκεις στα 400€ περίπου που το πρωτοείδα στο reportspam.
GianniSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το στοκ android μια χαρά δουλεύει και με 2 ραμ. Το θέμα μου φαίνεται περισσότερο σαν χάντρες για ινδιάνους παρά ουσία, όπως ακριβώς και οι 2κ οθόνες. το ios και τα WP που τρέχουν νεράκι με χαμηλότερα σπεκς δεν είναι στο θέμα λειτουργικού που γίνεται η διαφορά; επιμένω στην θέση μου, θέμα software είναι παραπάνω παρά hardware.
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και το βίντεο από την έκθεση... Το στοκ android μια χαρά δουλεύει και με 2 ραμ. Το θέμα μου φαίνεται περισσότερο σαν χάντρες για ινδιάνους παρά ουσία, όπως ακριβώς και οι 2κ οθόνες. το ios και τα WP που τρέχουν νεράκι με χαμηλότερα σπεκς δεν είναι στο θέμα λειτουργικού που γίνεται η διαφορά; επιμένω στην θέση μου, θέμα software είναι παραπάνω παρά hardware. Με 2GB Ram συμφωνώ, με 1 όμως αμφιβάλλω. Ξέρω για το Moto G, που έχει 1GB Ram και λες ότι τρέχει μια χαρά.... Διάβασε όμως και αυτό εδώ -> Γιατί οι Android συσκευές χρειάζονται 3GB μνήμης RAM και οι iOS συσκευές τα καταφέρνουν μόνο με 1GB;
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Το στοκ android μια χαρά δουλεύει και με 2 ραμ. Το θέμα μου φαίνεται περισσότερο σαν χάντρες για ινδιάνους παρά ουσία, όπως ακριβώς και οι 2κ οθόνες. το ios και τα WP που τρέχουν νεράκι με χαμηλότερα σπεκς δεν είναι στο θέμα λειτουργικού που γίνεται η διαφορά; επιμένω στην θέση μου, θέμα software είναι παραπάνω παρά hardware. Νομίζω κι εγώ ότι τα 4gb ram θα τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά...είναι και θέμα ανταγωνισμού, εντυπώσεων, κυνήγι specs κλπ. Για το λειτουργικό δεν θα έλεγα ότι φταίει τόσο το "κακογραμμένο" όσο το ότι απευθύνεται σε χιλιάδες διαφορετικά τηλέφωνα. Ενώ ios (κυρίως) και windows (κατά δεύτερο λόγο) απευθύνονται σε πολύ πιο περιορισμένο αριθμό συσκευών!
enidreiogmx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Νομίζω κι εγώ ότι τα 4gb ram θα τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά...είναι και θέμα ανταγωνισμού, εντυπώσεων, κυνήγι specs κλπ. Για το λειτουργικό δεν θα έλεγα ότι φταίει τόσο το "κακογραμμένο" όσο το ότι απευθύνεται σε χιλιάδες διαφορετικά τηλέφωνα. Ενώ ios (κυρίως) και windows (κατά δεύτερο λόγο) απευθύνονται σε πολύ πιο περιορισμένο αριθμό συσκευών! Υποθέτω η λογική είναι ίδια όπως και με τους υπολογιστές. Για να μπορείς να τρέξεις την τελευταία έκδοση του τάδε προγράμματος, θέλει πιο δυνατό επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη, αλλιώς δεν θα χρειαζότανε να αναβαθμίσουμε το σύστημά μας. Δηλαδή η ζήτηση είναι τεχνική. Κάνουν τα προγράμματα με περισσότερες απαιτήσεις, για να αναβαθμιστεί και η συσκευή. Μπορείς να τρέξεις πολλές εφαρμογές, βαριές, άνετα σε ένα κινητό με 1GB Ram..όχι, υπάρχει φυσικός περιορισμός! Και σίγουρα τα ίδια θα λέμε του χρόνου που θα βγούνε 6 ή 8 GB Ram! 1
dimtsef Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά κανα νεότερο με το συγκεκριμένο μοντέλο ? το μόνο που βλέπω προς διάθεση στο τέλος του Οκτώβρη είναι αυτό εδώ http://www.elephonestore.com/elephone-vowney-2k-screen-ram-4gb-phone-nfc.html οσο για το pro δε μπορώ να βρω τίποτα
newsformobiles Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εκτός την αναφορά του αρχικού poster, δεν εχω δει και εγώ άλλη αναφορά. Ωραία θα ήταν πάντως να βγει!
vdeseris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η elephone εχει σε preorder καμια 10αρια μοντελα. Κοιτουσα χθες πχ το M2 που μου αρεσε σαν συσκευη αλλα αμφιβαλω αν θα κυκλοφορησει ποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα