revolver1990 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Όπως είχα γράψει και στον Linkin δεν μου άρεσε.Μετά το host που ήταν το πιο ποπ album τους(Είχαν πει ότι είχαν αναγκαστεί να βγάλουν αυτόν το δίσκο από την δισκογραφική τους) άρχισαν να σκληραίνουν τον ήχο τους.Καλά έκαναν.Ειδικά το In requiem ήταν δυνατό album.Αυτό το τραγούδι όμως φαίνεται άψυχο στα αυτιά μου(ρε μήπως είναι βουλωμένα?).Κιθάρες ωραίες,δυνατές αλλά χωρίς κάτι το τρελό(βλέπε over the madness).Τα φωνητικά μονότονα για μένα...τα χειρότερα που έχω ακούσει από holmes. Μάλλον ο πρώτος δίσκος τους που δεν θα αγοράσω.Μακάρι τα υπόλοιπα κομμάτια να δώσουν κάτι. Back to the roots they say...Μα πως να συγκριθεί με τα έπη gothic,As i die,Embers Fire?
alex_000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Οι PL έχουν αλλάξει στυλ αρκετές φορές και είναι από τους λόγους που τους γουστάρω. το one second είναι ο αγάπημένος μου δίσκος τους και μην μου τα ζάλισετε με ιεροσυλία κτλ, και τα πρώτα τους μου αρέσουν. Το συγκεκριμένο κομμάτι μου άρεσε, αλλά γουστάρω doom γενικά. Μου θυμίζει το gothic αν εξαιρέσουμε το αργό τεμπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα