iCyd Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπερα στην παρεα και παλι. Με εφερε ενα φιλαρακι να του κανω φορματ στο λαπτοπ του αλλα θελω μια βοηθεια,γιατι οσο και εψαξα στο θεματα εδω περα δεν βρηκα κατι να μου κανει. Για αρχη θελω να κανω ανακτηση του product key για να του περασα παλι τα αυθεντικα windows. Δοκιμασα προγραμματακια απο το νετ αλλα ολα βγαζουν λαθος product key,αυτο το τεσταρα στο δικο μου pc. Απο κει και περα προσπαθησα να βρω το key μεσω της διαδρομης Run>regedit>HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Microsoft>Windows>CurrentVersion αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο Productid για να το δω απο κει μεσα. Εχετε να μου προτεινετε τιποτα εσεις? Περιμενω.. Ξεχασα να αναφερω πως δεν εχει τιποτα απο την αρχικη συσκευασια του λαπτοπ
iCyd Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Belarc Advisor Ειναι το μονο που δεν ετρεξα. Σε μενα που το ετρεξα,οταν τελειωνει το σκαναρισμα με πεταει σε νεο tab στο chrome,οταν το τρεχω στο φιλο μου αντι για tab του ανοιγει το σημειωματαριο και ειναι ολα γραμμενα σε κωδικα HTML.
corsair04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 και δεν σου γεννήθηκε η απορία γιατί δεν έχει κολλημένο στικερ από κάτω το laptop ??? είναι ήδη περασμένο το product key στο bios λύση εδώ
iCyd Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 παιδια το πηρα το prodect key,σας ευχαριστω και τους 2 σας. Τωρα κολλησα αλλου,οταν παω να βαλω το key μου λεει αυτο "this product cannot be used to install a retail version of windows 8.1" . Τι μπορει να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα