Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο εχετε να προτεινεταί?Σιγουρα 4πυρηνο με 8 και πανω καμερα 4G 4.8 Ιντσων και πανω..και γενικα αξιολογο

Δημοσ.

Είμαι στην ίδια στιγμή και εγώ με διαφορά ότι έχω αποφασίσει.

Σε λίγες ημέρες θα βγεί το SONY Aqua M4. Εχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Τα χαρακτηριστικά του υπάρχουν στο site της SONY.

Γράφουν για τιμή κάτω από 300 ευρώ.

Μετά κάποιες ατυχίες με SAMSUNG και Κινέζικα θα δοκιμάσω κάτι άλλο.

Εύχομαι να κάνεις τη σωστή επιλογή. 

Δημοσ.

lg g2 Το εχω εγω οντως πολυ καλο..για την κοπελα μου θελω,οποτε μην εχουμε το ιδιο...κατι αλλο?

Δημοσ.

εκτός αν πετύχεις το moto x σε αυτην την τιμη(ενας φιλος μου το ειχε πετύχει στα 300 καπου) δεν εχεις αλλη επιλογή. G2 και ξερο ψωμί sorry... Αν θες να την εκνευρίσεις μπορείς να πάρεις το s4 :P

Μπορείς να της το πάρεις σε αλλο χρωμα...

Δημοσ.

τοτε Xperia Z1 Honami ..πολυ καλο κινητο...

G2 , Z1 ή S4 :D διαλεξε 

αα επισης και το Galaxy A5 πολυ καλο.

Δημοσ.

Πιο εχετε να προτεινεταί?Σιγουρα 4πυρηνο με 8 και πανω καμερα 4G 4.8 Ιντσων και πανω..και γενικα αξιολογο

Εφόσον δεν θέλεις το G2, γιατί το έχεις, αυτό εδώ τότε -> MEIZU M1 NOTE 32GB !?

Η Meizu είναι έμπιστη εταιρεία, το κινητό είναι πολύ καλό, οκταπύρηνο, 4G, βγαίνει και σε χρωματάκια για την κοπέλα σου, Gorilla Glass 3 και στα λεφτά σου....

Δημοσ.

αφού δεν θες g2 και είναι για κοπέλα (που συνήθως του2 ενδιαφέρει μόνο η κάμερα και η ομορφιά) το g3 στα 310 και πολύ καλό κινητο και όμορφο και πολύ καλή κάμερα

Δημοσ.

Κατι τετοιο με βλεπω να τις δινω το g2 και να παρω εγω κανενα μεχτρι 300 οχι παραπανω ομως

Δημοσ.

δεν δινω 350Ε αλλα η κοπελα μου ειναι το αντιθετο οσο πιο μεγαλο τοσο το καλυτερο,χαχαχαχαχαχα..εχει κατι μεγαλα αλλα απο αναλυση οθονης κυριος που ειναι χαλια,οποτε για αυτο ειπα 4.8 και πανω εως 5.κατι

μου αρεσαν Z1 και A5 να πω την αληθεια και κυριος το ζ1 νομιζω πιο καλα χαρακτηριστικα...αλλα παλι σε sony?δεν ειναι λιγο ξεπερασμενη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...