Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ άλλαξα πάροχο και δε ζήτησε κανένας πιστοποιητικό. Για την επιστροφή στη ΔΕΗ από άλλο πάροχο  πάλι δε βλέπω πιστοποιητικό σαν απαιτούμενο https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti

Εαν δεν εχει ληξει το παλιο δεν ζητανε καινουργιο .Αλλα λεει βεβαια αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Εαν δεν εχει ληξει το παλιο δεν ζητανε καινουργιο .Αλλα λεει βεβαια αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.

Το δικό μου δεν έχω ιδέα αν έχει λήξει. Και μάλλον έχει λήξει, γιατί το σπίτι μου είναι 18 ετών.

Νομίζω σε περίπτωση επανασύνδεσης το ζητάνε, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα, αφού δεν αλλάζει κάτι για το ΔΕΔΔΗΕ με την αλλαγή παρόχου.

Δημοσ.

Το δικό μου δεν έχω ιδέα αν έχει λήξει. Και μάλλον έχει λήξει, γιατί το σπίτι μου είναι 18 ετών.

Νομίζω σε περίπτωση επανασύνδεσης το ζητάνε, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα, αφού δεν αλλάζει κάτι για το ΔΕΔΔΗΕ με την αλλαγή παρόχου.

Η ΥΔΕ δεν ειναι απλα για να την ζητανε  αλλα για να γινει ελεγχος εγκαταστασης σπιτιου μετα απο χρονια που θεωρω κι εγω απαραιτητο  και δεν υπαρχει αλλος τροπος να πιεσει ο ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι στην watt+wolt (κοινωνικο τιμολογιο λογω χαμηλου εισοδηματος)

Οι παροχοι χρεωνουν το ιδιο την kWh σε σχεση με την ΔΕΗ η αλλους παροχους?

Γιατι εχω διαφορετικες χρεωσεις στην kWh σε εναντι και Εκκαθαριστικους?

πχ Διαφορετικοι λογαριασμοι ΕΝΑΝΤΙ  με κοινωνικο τιμολογιο

1) Χρέωση Ενέργειας 260,80kWhx0,07883€/kWh 20,56€  

2) Χρέωση Ενέργειας 450,70kWhx0,07886€/kWh 35,54€  

(πριν το κοινωνικο τιμολογιο Χρέωση Ενέργειας για 214,50kWhx0,08500€/kWh 18,23€  )

Διαφορετικοι λογαριασμοι ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΙ με κοινωνικο τιμολογιο

1)  Χρέωση Ενέργειας 1355,00kWhx0,07885€/kWh 106,84€          

2)  Χρέωση Ενέργειας 786,00kWhx0,06452€/kWh 50,71€ 
σε εναν λογαριασμο που ηταν λιγο πανω απο 1500 kWhx  η χρεωση ηταν 0,08500€/kWh 
Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι στην watt+wolt (κοινωνικο τιμολογιο λογω χαμηλου εισοδηματος)

Οι παροχοι χρεωνουν το ιδιο την kWh σε σχεση με την ΔΕΗ η αλλους παροχους?

Γιατι εχω διαφορετικες χρεωσεις στην kWh σε εναντι και Εκκαθαριστικους?

πχ Διαφορετικοι λογαριασμοι ΕΝΑΝΤΙ  με κοινωνικο τιμολογιο

1) Χρέωση Ενέργειας 260,80kWhx0,07883€/kWh 20,56€  

2) Χρέωση Ενέργειας 450,70kWhx0,07886€/kWh 35,54€  

(πριν το κοινωνικο τιμολογιο Χρέωση Ενέργειας για 214,50kWhx0,08500€/kWh 18,23€  )

Διαφορετικοι λογαριασμοι ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΙ με κοινωνικο τιμολογιο

1)  Χρέωση Ενέργειας 1355,00kWhx0,07885€/kWh 106,84€          

2)  Χρέωση Ενέργειας 786,00kWhx0,06452€/kWh 50,71€ 
σε εναν λογαριασμο που ηταν λιγο πανω απο 1500 kWhx  η χρεωση ηταν 0,08500€/kWh 

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οι παροχοι η μονη διαφορα που εχουν ειναι στην τιμη της κιλοβατωρας αλλα υπαρχουν ψιλα γραμαματα που θελουν προζοχη μεγαλη οπως τιμη εγγγυημενη για 6 μηνες , ελαχιστη παραμονη καποιους μηνες κλπ

Εχουν και θα το ξερεις ολλες τις αλλες χρεωσεις που εχει και η ΔΕΗ για ΔΕΔΗΕ , ΑΔΜΗΕ , ΗΚΩ κλπ καθως και κρατικους και δημοτικους  φορους.Φυσικα και ΕΡΤ.

Για την διαφορα που λες ειναι καλτερα να ρωτησεις αυτους και μακαρι να παρεις σαφη απαντηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει κάποιος εμπειρία από αυτόν τον πάροχο;

www.volton.gr

Λένε ότι χρεώνουν 25% λιγότερο την τιμή του ρεύματος και δεν έχουν δεσμευτική παραμονή στην υπηρεσία τους. 

Άκυρο, στο site γράφουν ότι υπάρχει δέσμευση για ένα μήνα. 

http://www.dealnews.gr/roi/item/191163-%CE%93-KA%CE%ABMENAKH%CE%A3-%CE%94-M%CE%A0AKO%CE%A3-%C2%AB%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1#.WSMaHGjyhjE

Ο αστέρας Τρίπολης έμεινε στην Α' Εθνική ;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει κάποιος εμπειρία από αυτόν τον πάροχο;

www.volton.gr

Λένε ότι χρεώνουν 25% λιγότερο την τιμή του ρεύματος και δεν έχουν δεσμευτική παραμονή στην υπηρεσία τους. 

Άκυρο, στο site γράφουν ότι υπάρχει δέσμευση για ένα μήνα. 

http://www.dealnews.gr/roi/item/191163-%CE%93-KA%CE%ABMENAKH%CE%A3-%CE%94-M%CE%A0AKO%CE%A3-%C2%AB%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1#.WSMaHGjyhjE

Ο αστέρας Τρίπολης έμεινε στην Α' Εθνική ;  :P

Ενουν αλλα δεν το λενε καθαρα  μονο για το κοστος της κιλοβατωρας .Οι αλλες χρεωσεις ειναι ιδιες για ολους .Και την ΔΕΗ .

• Like 1
Δημοσ.

Κατ αρχάς ευχαριστώ. 

Σαφώς αφορά το κόστος της κιλοβατώρας.  Η απορία είναι αν πρόκειται για φερέγγυα εταιρία και αν τελικά αξίζει τον κόπο για ένα λογ/μο ΔΕΗ περίπου € 300 σύνολο. 

Δημοσ.

Κατ αρχάς ευχαριστώ. 

Σαφώς αφορά το κόστος της κιλοβατώρας.  Η απορία είναι αν πρόκειται για φερέγγυα εταιρία και αν τελικά αξίζει τον κόπο για ένα λογ/μο ΔΕΗ περίπου € 300 σύνολο. 

Αυτο θα το δειξει το μελλον.....Επισης προσοχη σε καποιες λεπτομερεις απο τους ορους.

Δημοσ.

Το ανέκδοτο με την ΗΡΩΝ συνεχίζεται. Πρόσθεσα όλους τους λογαρισμούς μέχρι τον εκκαθαριστικό από μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζουν ότι έχω χρεωθεί ~2000KWh περισσότερες απότι λέει η μέτρηση. Περιμένω την απάντησή τους για να σας πω λεπτομέρειες.

Ερώτηση για όποιον ξέρει: Στη ΔΕΗ η προκαταβολή (εγγύηση) που είχε ο λογαριασμός ήταν 60€. Αν ξαναγυρίσω τώρα,  το ποσό αυτό που θα μου κρατήσουν ως προκαταβολή θα είναι το ίδιο; Πώς υπολογίζεται;

Δημοσ.

Το ανέκδοτο με την ΗΡΩΝ συνεχίζεται. Πρόσθεσα όλους τους λογαρισμούς μέχρι τον εκκαθαριστικό από μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζουν ότι έχω χρεωθεί ~2000KWh περισσότερες απότι λέει η μέτρηση. Περιμένω την απάντησή τους για να σας πω λεπτομέρειες.

Ερώτηση για όποιον ξέρει: Στη ΔΕΗ η προκαταβολή (εγγύηση) που είχε ο λογαριασμός ήταν 60€. Αν ξαναγυρίσω τώρα,  το ποσό αυτό που θα μου κρατήσουν ως προκαταβολή θα είναι το ίδιο; Πώς υπολογίζεται;

Μαλλον το εχεις παρει πισω  οταν βγηκε ΤΕΛΙΚΟΣ λογαρασμος αφου εφυγες.Για κοιταξε τον τελικο λογαρασμο .

Δυστυχως οι εναλλακτικοι ειναι ου μπλεξεις αλλα καπιοι μονο με τη ΔΕΗ τα βαζουν.

Δημοσ.

Ναι, το έχω πάρει, ρωτάω αν ξαναγυρίσω στη ΔΕΗ αν θα ξαναπληρώσω το ίδιο. Γιατί νομίζω ότι σε κάθε πάροχο είναι διαφορετικό.

Δημοσ.

Ναι, το έχω πάρει, ρωτάω αν ξαναγυρίσω στη ΔΕΗ αν θα ξαναπληρώσω το ίδιο. Γιατί νομίζω ότι σε κάθε πάροχο είναι διαφορετικό.

Περιπου 0,50 ευρω ανα τετραγωνικο ειναι στη  ΔΕΗ για μονοφασικη παροψη .Για αλλους δεν ξερω .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...