Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Λοιπόν για το Γ1 κ Γ21 0.075 χωρίς εγγύηση κ χωρίς πάγιο κ χωρίς ανάγκη εμπρόθεσμης καταβολής.Γ1 με 24 μηνός συμβόλαιο Γ21 με 12 μηνο σε καλυψα; ακριβως εισαι ακομα και χωρις παγιο!
Depeche3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ακριβως εισαι ακομα και χωρις παγιο! Πες εσύ μια πιο φτηνή για κατανάλωση μέχρι 2500 χιλ kwh το 4μηνο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 πριν μερικες σελιδες εγραψα που με πηραν για προσφορα απο την Protergia στα 6,2 λεπτα κατω απο 2000kwh...Με παγιο 3,9 τον μηνα. Που ακομα και με το παγιο τους μου βγαινει πιο φτηνα απο την τιμη σου!
naive Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Πες εσύ μια πιο φτηνή για κατανάλωση μέχρι 2500 χιλ kwh το 4μηνο voltera με 0,072 ημερήσιο, 0.059 νυχτερινό, χωρίς δέσμευση, χωρίς όριο κατανάλωσης, χωρίς πάγιο, χωρίς (πρακτικά λόγω ορίου) ΟΤΣ
opera Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν,διακρίνω μία θολούρα να τη πω,ασάφεια, για το ποιά είναι η ποιό φτηνή και συμφέρουσα εταιρεία εναλλακτικού παρόχου. Μπορούμε να καταλήξουμε σαν φόρουμ κάπου ή εμπιστευόμαστε τυφλά τη πρώτη επιλογή του allazorevma;
naive Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Όλες είναι με εμπρόθεσμη καταβολή καμία χωρίς.....Εγώ αυτή η τιμή που είπα είναι από τον 1ο λογαριασμό κ το ξαναλέω την δίνει μόνο η green κ ίσως κ άλλη μια . και τι έγινε που είναι με εμπρόθεσμη, σιγά το πρόβλημα. 19 λεπτά πριν, opera είπε Λοιπόν,διακρίνω μία θολούρα να τη πω,ασάφεια, για το ποιά είναι η ποιό φτηνή και συμφέρουσα εταιρεία εναλλακτικού παρόχου. Μπορούμε να καταλήξουμε σαν φόρουμ κάπου ή εμπιστευόμαστε τυφλά τη πρώτη επιλογή του allazorevma; είναι τόσες εταιρείες με διάφορα συμβόλαια η κάθε μία. Ο σκοπός είναι να μάθουμε να συγκρίνουμε σωστά, δεν είναι ίδιες οι ανάγκες για να καταλήξουμε σε μια. Το alazorevma είναι καλό γιατί σου δίνει μια εικόνα πολλών εταιρειών, δε χρειάζεται να πας σε αυτή που σου βγάζει πρώτη.
Depeche3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, naive είπε και τι έγινε που είναι με εμπρόθεσμη, σιγά το πρόβλημα. είναι τόσες εταιρείες με διάφορα συμβόλαια η κάθε μία. Ο σκοπός είναι να μάθουμε να συγκρίνουμε σωστά, δεν είναι ίδιες οι ανάγκες για να καταλήξουμε σε μια. Το alazorevma είναι καλό γιατί σου δίνει μια εικόνα πολλών εταιρειών, δε χρειάζεται να πας σε αυτή που σου βγάζει πρώτη. Ξέρεις πολλούς που να πληρώνουν εμπροθεσμα;;; Εγώ λόγω δουλειάς που βλέπω πάρα πολύ κόσμο ελάχιστους, οι περισσότεροι χρωστάνε, για αυτό κ είναι μεγάλη υπόθεση να μην έχεις εμπρόθεσμη καταβολή, γιατί αν αργήσεις 1 μέρα έχεις χάσει την έκπτωση 4μηνου κ πληρώνεις την αρχική τιμή δηλ 0.089.....Η ΔΕΗ 0.094 ....
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Depeche3 είπε Ξέρεις πολλούς που να πληρώνουν εμπροθεσμα;;; Εγώ λόγω δουλειάς που βλέπω πάρα πολύ κόσμο ελάχιστους, οι περισσότεροι χρωστάνε, για αυτό κ είναι μεγάλη υπόθεση να μην έχεις εμπρόθεσμη καταβολή, γιατί αν αργήσεις 1 μέρα έχεις χάσει την έκπτωση 4μηνου κ πληρώνεις την αρχική τιμή δηλ 0.089.....Η ΔΕΗ 0.094 .... Εδω μιλαμε για εκπτωση συνεπειας στην ΔΕΗ που αν στην κοψει μπορει να κανει και 1 χρονο να στην επαναφερει και εσυ μας λες για εμπροθεσμα η οχι...Προφανως και πληρωνω εμπροθεσμα.
Depeche3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εδω μιλαμε για εκπτωση συνεπειας στην ΔΕΗ που αν στην κοψει μπορει να κανει και 1 χρονο να στην επαναφερει και εσυ μας λες για εμπροθεσμα η οχι...Προφανως και πληρωνω εμπροθεσμα. Εσύ πληρώνεις αλλά 8 στους 10 δεν πληρώνουν κ έτσι δεν έχουν ποτέ έκπτωση κ για αυτό οι εταιρίες δίνουν αυτό σαν προϋπόθεση για έχεις για χαζες; Γιατί λες Ακόμα κ στις μικρές καταναλώσεις πουλάνε το 0.065,0.066,0,064 με πάγιο 3.5 4.5 5.5 κ πάει λεγετε; Γιατί εκεί το τελικό ποσό είναι πιο υψηλό από μια σταθερή τιμή Ακόμα κ από την 0.089 την αρχική σε πολύ χαμηλές καταναλώσεις. Έχω δει λογαριασμό elpedison με Ρήτρα προσαρμογής πιο ακριβό από ΔΕΗ....
caveneo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω εχω αέριο απο το φυσικό αέριο Αττικής και σκέφτομαι να βάλω και ηλεκτρικό ρεύμα απο αυτούς. Γιατί εχει επιπλέον έκπτωση λένε. Έχει κανεις ιδία γνώμη από αυτήν την εταιρεία. Εχω ήδη νυχτερινό ρεύμα και καινούργιο ηλεκτρονικό μετρητή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Το topic είχε σκοπό να δίνει γενικές πληροφορίες για τους παρόχους κλπ και όχι να γίνει "μαγαζάκι" του καθενός. Οπότε ...ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις