Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Και μετά 2.6 δις ληξιπρόθεσμα στη ΔΕΗ αν δεν κάνω λάθος Και μεσα σε αυτά παρα μα παρα πολλα από Δημοσιες Υπηρεσίες .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ο καλύτερος πελάτης όπως πάντα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πηγαν και εκοψαν το ρευμα στο μεγαρο Atrina (Bωβος) περυσι συνάδελφοι και παρα λιγο να πεσει η κυβερνηση αν δεν το ξανασυνδεαν σε λιγες ωρες .!!
greekparot Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Η elpedison σημερα εβγαλε ενα πακετο προσφορας λογω Χριστουγεννων που προσφερει ρευμα χωρις εγγυηση, χωρις παγιο και μια επιταγη απο γνωστες αλυσιδες κατ/των αξιας 100€ και κατι για εκπτωση εως 21% αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο.. αραγε αξιζει το κοπο να κανω αιτηση; Ειναι καποιος μελος απονεδω πελατης της elpedison να μας πει την εμπειρια του γενικοτερα; Εδω το λινκ : http://www.elpedison.gr/xmasbonus/elpedison.html
Anorymous Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα με πήρε η protergia και μάλιστα με απόκρυψη που μου έκανε κακή εντύπωση, με επριξε και όταν στο τέλος τους είπα ότι έχω κοινωνικό τιμολόγιο μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει προσφορά. 1
marios f Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το έκαναν μεχρι 30/6. Οι 3000KW αναφέρονται σε 4μηνη κατανάλωση. Λογικά (υποθέτω) το 1€/ημέρα θα αφορά ακόμα και αν δεν κάταναλώσεις τπτ!... δλδ θα σου στείλουν λογαριασμό στο 4μηνο 120€ (ρεύμα)... δηλαδή θα σου χρεώσουν περίπου 1300+KWh. Αν καταναλώνεις παραπάνω λογικά συμφέρει. Αν όχι τότε δε συμφέρει. Το καλοκαίρι που ένα μέσο σπίτι θα πιάσει τις 1800-2000KWh, πιθανώς να συμφέρει! Όροι Προωθητικής Ενέργειας: - Η Προωθητική Ενέργεια «Με την ELPEDISON ξενοιάζεις» αφορά Οικιακούς Πελάτες συνδεδεμένους στο δίκτυο χαμηλής τάσης και ισχύει για συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που συνάπτονται με την ELPEDISON από τις 15.04.2016 έως 30.06.2016 - Η χρέωση ένα ευρώ (1€) την ημέρα αφορά μόνο στην αξία Προμηθείας Ηλεκτρικής Ενέργειας, θα εφαρμόζεται για τους πέντε πρώτους μήνες προμήθειας από την ELPEDISON και αφορά τις προϊοντικές σειρές “Energy Family” και “Energy Family Plus” - Η προωθητική ενέργεια «Με την ELPEDISON ξενοιάζεις» αφορά καταναλώσεις μέχρι 3000kWh το τετράμηνο (πολιτική ορθής χρήσης) - Ο πελάτης πριν αποδεχθεί τους όρους της προωθητικής ενέργειας «Με την ELPEDISON ξενοιάζεις!» οφείλει να επιλέξει πρώτα το Τιμολόγιο Προμήθειας της αρεσκείας του - Μετά το πέρας των πέντε πρώτων λογαριασμών ο πελάτης θα χρεώνεται για την κατανάλωση του με βάση το Τιμολόγιο Προμήθειας που έχει επιλέξει - Ελάχιστη διάρκεια σύμβασης προμήθειας 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της σύμβασης των 24 μηνών ο πελάτης θα επιβαρυνθεί την χρηματική διαφορά που θα προκύπτει ανάμεσα στην χρέωση της προωθητικής ενέργειας και την χρέωση προμήθειας του τιμολόγιου προμήθειας που έχει επιλέξει. ακριβως αυτο!!εγω ειμαι ενας απ αυτους που την πατησαν..βεβαια κανεις δε με ενημερωσε οταν μου το πουλησαν..αυτη τη στιγμη με νορμαλ καταναλωσεις πληρωνω λιγο παραπανω απ οτι εδινα στη ΔΕΗ..το αστειο ειναι οτι οταν τους παιρνω μου λενε τοτ κοσμου τις παπατζες οτι κανω 2πλασιες καταναλωσεις απο οτι εκανα!!!(τρελω μουφα)αυτο που θα προτεινα ειναι ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 είμαι στο elpedison simple, 3000kwh για 4 μήνες είναι 1ευρω τη μέρα 120x1=120 ELPEDISON Simple 3000x0.08590=257,7ευρω ΔΕΗ 3000x0.10252=.307.56 .μια χαρά Δεκέμβριο -Μάρτιο θα περάσω χωρίς να σκέφτομαι να κλείσω το aircondition 3000kwh για 120 μέρες είναι 25kwh τη μέρα. με στεγνωτήριο, aircondition, θερμοσίφωνα και φούρνο full μαγείρεμα με το ζόρι φτάνω 19-20kwh τη μέρα. με τους υπολογισμούς που έκανα πριν την αλλαγή είδα ότι πρέπει να είσαι 1200+kwh για να δεις κάποια σοβαρή διάφορα στο λογαριασμό. σπίτια που είναι στις 700-800kwh δεν αξίζει τον κόπο και για να μιλάμε με νούμερα για 38 μέρες έχω κάψει 810kwh (21 τη μέρα με να αφήνω και το aircondition και όταν φεύγω να μην κρυώσει το σπίτι) με τη ΔΕΗ αυτό σημαίνει 0,9460χ810=76,626ευρω. με την προσφορά σημαίνει 38 ευρω με την ΔΕΗ με τόσο μεγάλη κατανάλωση κιόλας θα πλήρωνα 0,10252 τη kwh οπότε τελική 83,0412 + 4,80 πάγιο 87,8412. οπότε από τις πρώτες 38 μέρες έχω 49,84 κέρδος
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Η elpedison σημερα εβγαλε ενα πακετο προσφορας λογω Χριστουγεννων που προσφερει ρευμα χωρις εγγυηση, χωρις παγιο και μια επιταγη απο γνωστες αλυσιδες κατ/των αξιας 100€ και κατι για εκπτωση εως 21% αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο.. αραγε αξιζει το κοπο να κανω αιτηση; Ειναι καποιος μελος απονεδω πελατης της elpedison να μας πει την εμπειρια του γενικοτερα; Εδω το λινκ : http://www.elpedison.gr/xmasbonus/elpedison.html το εχει ψαξει κανεις?
idomeneas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήγα πριν λίγες μέρες, πρακτικά είμαι σε αυτούς τώρα αλλά δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό. Δεν πήγα με τα 100 ευρω όμως αλλά με προσφορά εργαζομένων του ομίλου που μου έβγαινε πιό φτηνό και έχει ένα χρόνο δέσμευση (αυτό έχει δύο). Στα θετικά πληρώνω ίδιο το νυχτερινό, δεν έχω εγγύηση εφόσον πληρώνω με πάγια εντολή, δεν έχω πάγιο και η κατανάλωση χρεώνεται -20% από τη ΔΕΗ. Καμία σχέση με κοινωνικό που είχα βέβαια αλλά αφού μου το κόψανε αυτό ήταν το καλύτερο που βρήκα. Οι λογαριασμοί είναι μηνιαίοι μου είπαν, δεν με νοιάζει αλλά νομίζω είναι καλύτερο για κάποιον που θέλει να ελέγχει καλύτερα την καταναλωση και τις χρεωσεις του.
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Συμφερει κι αν εχεις την εκτπτωση 15% της ΔΕΗ για τους καλοπληρωτες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήγα πριν λίγες μέρες, πρακτικά είμαι σε αυτούς τώρα αλλά δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό. Δεν πήγα με τα 100 ευρω όμως αλλά με προσφορά εργαζομένων του ομίλου που μου έβγαινε πιό φτηνό και έχει ένα χρόνο δέσμευση (αυτό έχει δύο). Στα θετικά πληρώνω ίδιο το νυχτερινό, δεν έχω εγγύηση εφόσον πληρώνω με πάγια εντολή, δεν έχω πάγιο και η κατανάλωση χρεώνεται -20% από τη ΔΕΗ. Καμία σχέση με κοινωνικό που είχα βέβαια αλλά αφού μου το κόψανε αυτό ήταν το καλύτερο που βρήκα. Οι λογαριασμοί είναι μηνιαίοι μου είπαν, δεν με νοιάζει αλλά νομίζω είναι καλύτερο για κάποιον που θέλει να ελέγχει καλύτερα την καταναλωση και τις χρεωσεις του. Κατσε να παρεις πρωτα λογαριασμο και μετα να κρινεις !!!Μην "ξεχαστεις" και αφησεις απληρωτο λογαριασμο καποιων ευρω γιατι θα δοθει εντολη διακοπης στον ΔΕΔΔΗΕ . Ουτε δοσεις ουτε τιποτα.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πάντα πληρώνω την μέρα που εκδίδεται οπότε δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Συμφέρει ακόμα και με το -15% της ΔΕΗ έτσι όπως τα υπολόγισα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφερει κι αν εχεις την εκτπτωση 15% της ΔΕΗ για τους καλοπληρωτες? Θα ήταν ωραία να είχαμε όλοι μετρητές που στέλνουν αυτόματα (μέσω gsm ή 3G) τα δεδομένα στην ΔΕΗ για να βγάζει κατευθείαν μόνο εκκαθαριστικούς και να μπαίνει εκεί η έκπτωση του 15%. Τώρα στους έναντι που μπαίνει μόνο, meh... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2016 από ThReSh
nvel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί η έκπτωση προϋποθέτει την πληρωμή του εκκαθαριστικού, η δεη δεν έχει μηχανή του χρόνου για να ξέρει τι θα κάνεις στο μέλλον έτσι ώστε να σου κάνει προκαταβολικά την έκπτωση
idomeneas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Θα μπορουσε να την κανει και αν αργησεις να χρεωσει μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις