Alexandros7474 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καις υπερβολικα πολυ ρευμα για αυτο βγαινεις και κερδισμενος...Εμεις στο σπιτι ειμαστε κοντα στις 1500...Επισης το ξεχασα να πληρωσω λογαριασμο δεν παιζει αρα το 15% το εχουμε εδω και χρονια και τριτον στα ποσα που υπολογιζεις δεν βαζεις το νταβατζιλικι του παγιου καθε μηνα στους ενναλακτικους. Που κοντευει 4 ευρο και ουσιαστικα μας κανει ενα 50αρικο τον χρονο. Οπου συμφωνα με ταπαραπανω στοιχεια στο αλλαζω ρευμα μου εβγαζε οτι θα εξοικονομω ενα 70αρι το ετος αν τα 50 πανε στο παγιο αντε γεια... Εμένα για να σου πω την αλήθεια και να μην κέρδιζα θα έφευγα από την ΔΕΗ , η από τον παλιό ΟΤΕ η όπου μπορώ να μην πληρώνω τον κάθε αφισοκολητη και συνδικαλιστή που κοροϊδεύει και που πληρώνω τόσα χρόνια άσκοπα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τοσα χρονια ασκοπα αυτος πηγε ρευμα και στο τελευταιο χωριο της επαρχιας ομως. Σε καθε νοσοκομειο και σε καθε γηροκομειο. Και περα απο τις μιζες που παιρναν οι συνδικαλιστες υπηρχαν αλλοι 10 απο κατω που δουλευαν και πηγαιναν παντου για να φτιαξουν την βλαβη. Και για καθε εναν τετοιο υπηρχαν και 10 νοικοκυρια που δεν ειχαν να πληρωσουν αλλα δεν τους κοβαν το ρευμα...Αλλα αυτα τα ξεχανμε ευκολα μου φαινεται. Και βγαινουν τωρα σαν μαργαριτες ολοι οι ιδιωτες και το παιζουν μαγκες. Που ηταν πριν οχι 50 χρονια αλλα πριν 20? Λοιπον ας μην κανουμε πολιτικη την κουβεντα αλλα οπως σε παιρνει το γαμωτο εναντιον του συνδικαλισμου της ΔΕΗ και του καθε καραγκιοζη που εξυπηρετει να σε παιρνει το γαμωτο και για αλλα θεματα. Οχι μονο οπου μας συμφερει! Δεν ειδα να σε πειραζει ο αλλου ειδους συνδικαλισμος για τα ελληνοπουλα που ηταν φυλακισμενα 6μηνες στην τουρκια οπως γραφεις στο διπλα θεμα. Ουτε για τους πιλοτους στα Ιμια...Ουτε τις χοντρες μιζες του στρατου ουτε τιποτα...Οχι 2 μετρα και 2 σταθμα σε παρακαλω! ΥΓ: ασχετο με το παρον θεμα αλλα μου ηρθαν 3 ειδοποιησεις απο εσενα σε λιγα λεπτα και ειπα να το εκμεταλλευτω και να ταιριαξω τα θεματακια Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 2
nvel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 αφού είσαι ενεργειακός σύμβουλος της ΚΕΝ και υποστηρίζεις ότι δεν έχει ρήτρα ΟΤΣ να τους πεις να αφαιρέσουν το άρθρο περί ρήτρας ΟΤΣ από το έγγραφο των γενικών όρων σύμβασης 1
Gryzor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδή η τιμή της ΚΕΝ δεν περιλαμβάνει τη νομική υποχρέωση για CO2?
naive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αμα σας λέω ότι ούτε οι πωλητές το ξέρουν... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από naive 2
Gryzor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ, όχι ευκαιρία για άγρα πελατών ..
naive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Πιστεύω ότι αν θέλει κάποιος πραγματικά να ενημερώσει, είναι ευπρόσδεκτος, και είναι καλλυτερο που δήλωσε ότι είναι και επαγγελματίας, από το να έκανε γκρίζα προώθηση. Έτσι και αλλιώς ψάχνοντας πάμε. Όμως το "τα λέω μόνο σε προσωπικό μήνυμα" δεν κολλάει σε αυτό το σκεπτικό. 1
nvel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Αν θες να σου εξηγήσω κάποια πράγματα σαν ενεργειακός Σύμβουλος της ΚΕΝ στείλε μου μνμ να σου λύσω όλες τις απορίες σου . δεν έχω κάποια απορία σε ενεργειακό θέματα που μπορείς να μου λύσεις, αν είχα θα είχα και σοβαρό επαγγελματικό πρόβλημα
vasilk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Depeche3 είπε Η ΚΕΝ δεν έχει ΟΤΣ ούτε CO2 "Η ΚΕΝ δεν έχει ΟΤΣ......" Από την Αίτηση - Σύμβαση που υπογράφει ο καταναλωτής με την ΚΕΝ "............ 9.10. Ο Προμηθευτής θα αναπροσαρμόζει την Χρέωση Προμήθειας όπως αυτή αναγράφεται στον Τιμοκατάλογο ακολουθώντας τις διακυμάνσεις: α. Της Οριακής Τιμής του Συστήματος (ΟΤΣ), όπως προκύπτει από τον Ημερήσιο Ενεργειακό Προγραμματισμό και ........." ".......... ούτε CO2" Κανένας προμηθευτής δεν χρεώνει CO2 (το μόνο που χρεώνουν ΟΛΟΙ, και η ΚΕΝ, καθώς είναι ρυθμιζόμενη χρέωση και όχι χρέωση προμήθειας είναι το ΕΤΜΕΑΡ αλλά φαντάζομαι δεν εννοείς αυτό)
Alexandros7474 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τοσα χρονια ασκοπα αυτος πηγε ρευμα και στο τελευταιο χωριο της επαρχιας ομως. Σε καθε νοσοκομειο και σε καθε γηροκομειο. Και περα απο τις μιζες που παιρναν οι συνδικαλιστες υπηρχαν αλλοι 10 απο κατω που δουλευαν και πηγαιναν παντου για να φτιαξουν την βλαβη. Και για καθε εναν τετοιο υπηρχαν και 10 νοικοκυρια που δεν ειχαν να πληρωσουν αλλα δεν τους κοβαν το ρευμα...Αλλα αυτα τα ξεχανμε ευκολα μου φαινεται. Και βγαινουν τωρα σαν μαργαριτες ολοι οι ιδιωτες και το παιζουν μαγκες. Που ηταν πριν οχι 50 χρονια αλλα πριν 20? Λοιπον ας μην κανουμε πολιτικη την κουβεντα αλλα οπως σε παιρνει το γαμωτο εναντιον του συνδικαλισμου της ΔΕΗ και του καθε καραγκιοζη που εξυπηρετει να σε παιρνει το γαμωτο και για αλλα θεματα. Οχι μονο οπου μας συμφερει! Δεν ειδα να σε πειραζει ο αλλου ειδους συνδικαλισμος για τα ελληνοπουλα που ηταν φυλακισμενα 6μηνες στην τουρκια οπως γραφεις στο διπλα θεμα. Ουτε για τους πιλοτους στα Ιμια...Ουτε τις χοντρες μιζες του στρατου ουτε τιποτα...Οχι 2 μετρα και 2 σταθμα σε παρακαλω! ΥΓ: ασχετο με το παρον θεμα αλλα μου ηρθαν 3 ειδοποιησεις απο εσενα σε λιγα λεπτα και ειπα να το εκμεταλλευτω και να ταιριαξω τα θεματακια Όχι φίλε δεν τα πήγαν άσκοπα . Πληρώθηκαν Γι αυτό με με μισθούς , παροχές και έξτρα πολύ μεγαλύτερα από ότι ίσχυε στον ιδιωτικό τομέα , και όποτε δεν του άρεσε κάτι απεργούσε και με την μονιμότητα είτε έκανε κάτι καλά η όχι δεν τον ενδιέφερε Πριν 20 και 50 χρόνια ήταν μονοπωλείο και και να ήθελαν δεν τους άφηναν Εσυ εχεις μονιμότητα στην δουλειά σου φίλε ; Όταν θα κάνουν οι στρατιώτες απεργία για να έχουν 50% έκπτωση στο ρεύμα και για όλα τα επιδόματα που έχουν απεργήσει οι δεητζηδες που αν τα διαβάσεις νομίζεις ότι είναι για τον πρωθυπουργό της Ελβετιας τότε θα τους βάλω στο ίδιο καζάνι Για να τα λέμε όπως είναι υ.γ no problem για τα 3 θέματα που έπιασες . Άλλωστε απόψεις ανταλλάσουμε . Κάποιες φορές σωστές κάποιες λάθος . Άνθρωποι είμαστε Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Alexandros7474 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Εσυ εχεις μονιμότητα στην δουλειά σου φίλε ; Οχι φυσικα, και με τη δουλεια που κανω ,σημερα εχω και αυριο δεν εχω...Καμια σχεση με τους ΔΕΗτζιδες και με τους στρατιωτες δηλαδη... Καλως η κακως αυτη ηταν η κατασταση τοτε και βοηθησε αρκετα στο να αναπτυχθουν μερη της χωρας...Το οτι αυτο το εκμεταλευτηκαν καποιοι για να γινουν βασιλικοτεροι του βασιλεως μειωνει το εργο της ΔΕΗ τοσα χρονια?Η μηπως ολοι οι υπαλληλοι ηταν οι διευθυνταδες και αλλοι υψηλοβαθμοι με τους τεραστιους μισθους και συνταξεις? Το θεμα ειναι οτι καταλαβαινω το μενος σου για αυτους ομως δεν μπορεις να τα ισοπεδωνουμε ολα...Ουτε η ΔΕΗ φταιει που το κρατος εκανε τις αυξησεις ολα αυτα τα χρονια και πληρωνουμε ΕΡΤ σχεδον 30 ευρο η τον ΕΝΦΙΑ μεσω αυτης και εγινε πολυ κακια η ΔΕΗ...
Depeche3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, vasilk είπε "Η ΚΕΝ δεν έχει ΟΤΣ......" Από την Αίτηση - Σύμβαση που υπογράφει ο καταναλωτής με την ΚΕΝ "............ 9.10. Ο Προμηθευτής θα αναπροσαρμόζει την Χρέωση Προμήθειας όπως αυτή αναγράφεται στον Τιμοκατάλογο ακολουθώντας τις διακυμάνσεις: α. Της Οριακής Τιμής του Συστήματος (ΟΤΣ), όπως προκύπτει από τον Ημερήσιο Ενεργειακό Προγραμματισμό και ........." ".......... ούτε CO2" Κανένας προμηθευτής δεν χρεώνει CO2 (το μόνο που χρεώνουν ΟΛΟΙ, και η ΚΕΝ, καθώς είναι ρυθμιζόμενη χρέωση και όχι χρέωση προμήθειας είναι το ΕΤΜΕΑΡ αλλά φαντάζομαι δεν εννοείς αυτό) Αφού δεν ξέρεις μην σχολιάζεις, η watt χρεώνει ξεχωριστά στο πεδίο συμπληρωματικές χρεώσεις το co2 όχι σε όλους βέβαια κ όχι στο liberty γιατί από εκεί τα παίρνει χοντρά κ προκαταβολικά.....Η ΚΕΝ στα τιμολόγια μας δεν τα χρεώνει!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για την την Οριακής Τιμής του Συστήματος την πάπια ενεργειακός σύμβουλος της ΚΕΝ ? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Dark_son20 1
Gryzor Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Αφού δεν ξέρεις μην σχολιάζεις, η watt χρεώνει ξεχωριστά στο πεδίο συμπληρωματικές χρεώσεις το co2 όχι σε όλους βέβαια κ όχι στο liberty γιατί από εκεί τα παίρνει χοντρά κ προκαταβολικά.....Η ΚΕΝ στα τιμολόγια μας δεν τα χρεώνει!!!! Να χαρώ ύφος "συμβούλου"... Κάθε πάροχος το χρεώνει. Αν η V&W το χρεώνει ΚΑΙ ξεχωριστά τότε είναι νομικό το θέμα. Από εκεί και πέρα, να σημειώσω πως προσκλήσεις του τύπου "στείλε μνμ (βλάβλη στο πληκτρολόγιο προφανώς) να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε" είναι ύποπτες. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι παράνομο να δώσεις τιμή άλλη του επίσημου τιμολογίου. Τα τιμολόγια πρέπει, βάσει νόμου, να είναι κοινά για όλους και να είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Η μόνη περίπτωση που μπορεί κάποιος νόμιμα να σου δώσει καλύτερη τιμή είναι αν έχεις πάνω από 3 ή 4 παροχές (δεν θυμάμαι ακριβώς). Τί σημαίνει τώρα αυτό για τον εμάς; Μπορούμε όντως, έστω και στη ζούλα, και εκμεταλλευόμενοι παράνομες πρακτικές, να πάρουμε καλύτερη τιμή. ΑΛΛΑ αν π.χ. το φιλαράκι μου πάρει μία τιμή η οποία δεν υπάρχει σε τιμοκατάλογο, έχω δικαίωμα να πάω και να απαιτήσω την ίδια.
Depeche3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Gryzor είπε Να χαρώ ύφος "συμβούλου"... Κάθε πάροχος το χρεώνει. Αν η V&W το χρεώνει ΚΑΙ ξεχωριστά τότε είναι νομικό το θέμα. Από εκεί και πέρα, να σημειώσω πως προσκλήσεις του τύπου "στείλε μνμ (βλάβλη στο πληκτρολόγιο προφανώς) να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε" είναι ύποπτες. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι παράνομο να δώσεις τιμή άλλη του επίσημου τιμολογίου. Τα τιμολόγια πρέπει, βάσει νόμου, να είναι κοινά για όλους και να είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Η μόνη περίπτωση που μπορεί κάποιος νόμιμα να σου δώσει καλύτερη τιμή είναι αν έχεις πάνω από 3 ή 4 παροχές (δεν θυμάμαι ακριβώς). Τί σημαίνει τώρα αυτό για τον εμάς; Μπορούμε όντως, έστω και στη ζούλα, και εκμεταλλευόμενοι παράνομες πρακτικές, να πάρουμε καλύτερη τιμή. ΑΛΛΑ αν π.χ. το φιλαράκι μου πάρει μία τιμή η οποία δεν υπάρχει σε τιμοκατάλογο, έχω δικαίωμα να πάω και να απαιτήσω την ίδια. Είσαι νομικός κ ξέρεις ότι είναι παρανομο; Οι ασφαλιστες που έχουν άλλες τιμές από τις εταιρίες στον κατάλογο τους είναι παρανομοι; Δουλειά κάνουν κ φέρνουν κόσμο στις εταιρίες όπως κ εμείς που για ν φέρουμε τον κόσμο θα πρέπει να του δώσουμε κάτι που η εταιρία δεν το έχει στον τιμοκατάλογο της κατάλαβες κύριε έξυπνες που τα ξέρεις όλα; Κ όσο για την βατ Ναι το χρεώνει ξέχωρα κ είναι νόμιμο όπως κ είναι νόμιμο η κάθε εταιρία να χρεώνει στον πελάτη αυτό που μπορεί άσχετα αν χάνει από αυτό. Κερδίζει από το μεγαλύτερο μέγεθος σε πελάτες που θα πάρει αν είναι ευχαριστημένοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις