naive Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, efkola είπε @naive είσαι πολύ καλός, σ'ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Τείνω προς τα εκεί, προς τη volterra δηλαδή και το πρόγραμμα που φαίνεται στο screenshot παραπάνω... άλλωστε αυτό μου βγάζει ως πιο συμφέρον και το allazorevma. To άλλο που με ενδιέφερε και είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα ήταν από το site της Protergia το Protergia Οικιακό Έκπτωση 30% με τις πιο χαμηλές χρεώσεις από όλα αλλά αυτό έχει πάγιο και επίσης έχει ΟΤΣ με ανώτατο όριο το 55 ενώ στη volterra είναι το 70. Επίσης η volterra δεν έχει χρονική δέσμευση(ελάχιστη παραμονή). Και με το 10% που δίνει σε εμπρόθεσμες εξοφλήσεις, τα 0,079 της ημερήσιας κατανάλωσης γίνονται 0,0711 και τα 0.0661 της νυχτερινής πάνε κοντά στα 0,0595, αν δεν κάνω κάποιο λάθος. Επίσης αναφέρεται στους όρους ότι η εγγύηση είναι η μισή από αυτή που έχω δώσει στη ΔΕΗ(53€) άρα στα 26,5€. Σωστά. Το πρόγραμμα που έχω εγώ είναι 1 λεπτό πιο πάνω στο ημερήσιο, 0,080. Επίσης το allazorevma έδινε και 10ευρώ δώρο αν άλλαζες μέσω αυτών, δες αν το κάνει ακόμα αν πάρεις αυτό το πακέτο. Αν βάλεις πάγια εντολή στη voltera δεν δίνεις καθόλου εγγύηση, αλλά δεν υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες (τουλάχιστον μεχρι πριν κανα δυο μήνες που είχα ρωτήσει).
efkola Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, δίνει ακόμα τα 10€ για κάθε αλλαγή μέχρι 16/9. Άφησα τηλέφωνο και όνομα στο allazorevma για να με καλέσει άνθρωπος της volterra και να μιλήσουμε. Προτιμώ να μην πληρώνω με πάγια εντολή οπότε μάλλον θα τα πληρώσω τα χρήματα της εγγύησης,αρκεί να είναι 26,5€ όπως λέγαμε και προηγουμένως !
naive Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, efkola είπε Ναι, δίνει ακόμα τα 10€ για κάθε αλλαγή μέχρι 16/9. Άφησα τηλέφωνο και όνομα στο allazorevma για να με καλέσει άνθρωπος της volterra και να μιλήσουμε. Προτιμώ να μην πληρώνω με πάγια εντολή οπότε μάλλον θα τα πληρώσω τα χρήματα της εγγύησης,αρκεί να είναι 26,5€ όπως λέγαμε και προηγουμένως ! Καλά, μην αγχώνεσαι με τις προθεσμίες, πάντα τις ανανεώνουν, από πέρσι είναι. Μάλλον από το allazorevma θα σε πάρουν. Μέσω αυτών γίνεται η αίτηση, αλλά είναι αξιόπιστοι. Στέλνεις σκαναρισμένα τα δικαιολογητικά σε αυτούς και μετά με κούριερ και χρέωση δική τους τα πρωτότυπα. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, efkola είπε Κάνετε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε αλλά ομολογώ πως έχω μπλεχτεί πιο πολύ παρά έχω ξεμπερδευτεί 😁 Παρόλο που ξέρω τι περίπου καίμε κάθε τετράμηνο και ότι θα πληρώνω εμπρόθεσμα. Στην NRG δίνουν ένα πρόγραμμα (ΝRG Basic Nυχτερινό-18μηνης δέσμευσης)μέσω του allazorevma στο οποίο έχει ως προνόμιο το "5 ώρες δωρεάν ρεύμα κάθε μέρα για 5 μήνες". Αυτό υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκό αλλά δεν αναφέρει λεπτομέρειες.Ποιες ώρες;Ο πελάτης τις επιλέγει ή είναι προκαθορισμένες;! Το μόνο που γράφει είναι Οι δωρεάν ώρες αφορούν πάντα την ημερήσια κατανάλωση, ακόμη και σε παροχές με νυχτερινό τιμολόγιο. Και κάτι ακόμα για τη volterra...στο επίσημο site τους η τιμή για την ημερήσια κατανάλωση είναι 0,085 για το πρόγραμμα Home Night V1 αλλά στο allazorevma το πρόγραμμα μου βγαίνει στα 0,079. Αυτό είναι προσφορά του allazorevma και αν ναι, τηρείται κανονικά ή θα μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός με την κανονική χρέωση κ άντε βρες άκρη μετά; 0,085 είναι η τιμή τους και το λέει το site τους
efkola Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι αλλά στο allazorevma βγάζει χρέωση 0,079 όπως φαίνεται και στο screenshot.
Amlet Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παιδια αυτο με το νυχτερινο ρευμα πως γινεται? Δηλαδη πως το βρισκουν και το υπολογιζουν? Γενικα αξιζει να το κανει καποιος?
naive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Amlet είπε Ρε παιδια αυτο με το νυχτερινο ρευμα πως γινεται? Δηλαδη πως το βρισκουν και το υπολογιζουν? Γενικα αξιζει να το κανει καποιος? Όταν έχεις νυχτερινό, το ρολόι σου μετράει ξεχωριστά τις ώρες του νυχτερινού ωραρίου. Δηλαδή παίρνονται 2 μετρήσεις και όχι μία. Είναι διαφορετικό το ρολόι. Αν αξίζει, εγώ νομίζω ναι, αφού η χρέωση είναι μικρότερη, εκτός αν έχεις κάποιο συμβόλαιο που έχει ενιαία χρέωση. Στατιστικά το 25% της κατανάλωσης γίνεται εκείνες τις ώρες. Μπορείς να το αυξήσεις αν το επιδιώξεις, πχ προγραμματίζοντας τα πλυντήρια εκείνες τις ώρες. Επίσης το Χειμώνα είναι μέχρι τις 8 το πρωί και 3 με 5 το μεσημέρι, οπότε πιθανώς να μπορείς να κάνεις και το μαγείρεμα εκείνες τις ώρες, 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Το 0,061 που γράφεις δεν ισχύει . Είναι με εμπρόθεσμη πληρωμή. Επίσης δεν έγραψες και το μηνιαίο πάγιο Πάμε λίγο να δούμε λίγο γιατί επέλεξα εναλλακτικό ίσως να βοηθηθούνε κάποιοι . ΔΕΗ 94,6 αλλά αν περάσεις τις 2000 kWh γίνεται νταβατζιλίκι 10,2 για όλες τις κιλοβατώρες Παροχος 063,9 με 4,4 πάγιο τον μήνα Στις 2400 που καίω στην ΔΕΗ 245 περίπου στον πάροχο 171 περίπου ΑΣΧΕΤΑ αν θυμηθηκα να πληρώσω σην λήξη η αν το ξέχασα Αρα κερδίζω 74 χ 3 δηλαδή 210 τον χρόνο . Για 2 χρόνια που είναι το συμβόλαιο 420 Πηρα πίσω και την εγγύηση της ΔΕΗ τα 130€ αφού στο πάροχο έβαλα πληρωμή χρεωστική . Δηλαδη 540 € εκτος αυτού το πληρώνω μηνιαία και εχω τον έλεγχο και δεν περιμένω 4 ώρες στις ουρές για να κάνω την δουλειά μου . υ.γ στο σπιτι του πατέρα ούτε που δεν έχει Μεγαλη κατανάλωση έβαλα προγραμμα που πληρώνει 7% λιγότερο και πήρε πίσω και την εγγύηση . Καις υπερβολικα πολυ ρευμα για αυτο βγαινεις και κερδισμενος...Εμεις στο σπιτι ειμαστε κοντα στις 1500...Επισης το ξεχασα να πληρωσω λογαριασμο δεν παιζει αρα το 15% το εχουμε εδω και χρονια και τριτον στα ποσα που υπολογιζεις δεν βαζεις το νταβατζιλικι του παγιου καθε μηνα στους ενναλακτικους. Που κοντευει 4 ευρο και ουσιαστικα μας κανει ενα 50αρικο τον χρονο. Οπου συμφωνα με ταπαραπανω στοιχεια στο αλλαζω ρευμα μου εβγαζε οτι θα εξοικονομω ενα 70αρι το ετος αν τα 50 πανε στο παγιο αντε γεια...
caveneo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Σκέφτομαι και εγω να αλλάξω πάροχο, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος πάροχος που να σου δίνει τη δυνατότητα εκκαθαριστικού λογαριασμού κάθε μήνα; Εγω εχω νέο μετρητή, ηλεκτρονικό που υποστηρίζει net metering (αν λεγεται έτσι). Αλλα μπορώ και εγω ο ίδιος να καταχωρώ τις κιλοβατώρες κάθε μήνα.
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, naive είπε Η voltera έχει όριο 70, που στην ουσία δεν εφαρμόζεται, γιατί είναι απίθανο να φτάσει τόσο, αλλά και να φτάσει η επιβάρυνση που θα έχεις θα είναι μικρή. Αν δηλαδή πάει πχ 75, για ένα που έχει voltera η επιβάρυνση είναι 0,5 λεπτά η κιλοβατώρα, ενώ για κάποιον που έχει πχ όριο 55 στο συμβόλαιό του θα είναι 2 λεπτά Ευχαριστώ για την απάντηση Από Νοέμβρη που θα μαςκόψουν το ΚΟΤ θα το κοιτάξω πιο αναλυτικά
naive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, caveneo είπε Σκέφτομαι και εγω να αλλάξω πάροχο, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος πάροχος που να σου δίνει τη δυνατότητα εκκαθαριστικού λογαριασμού κάθε μήνα; Εγω εχω νέο μετρητή, ηλεκτρονικό που υποστηρίζει net metering (αν λεγεται έτσι). Αλλα μπορώ και εγω ο ίδιος να καταχωρώ τις κιλοβατώρες κάθε μήνα. Νομίζω ότι το υποστηρίζει ακόμα και η ΔΕΗ πλέον αυτό. Η voltera που είμαι το κάνει πολύ εύκολα. Η ΗΡΩΝ που ήμουν όχι, μάλιστα ήταν και ένας απο τους λόγους που έφυγα, γιατί ήταν παράλογος ο τρόπος που σου υπολόγιζαν τους έναντι και αρνούνταν να πάρουν δική σου ένδειξη. Από άλλους, protergia-ελπεντισον- nrg που είχα ρωτήσει, γενικά λένε ότι το κάνουν, αν και κάποιοι άτυπα, ότι το δίνεις μόνο τηλεφωνικά, χωρίς να γράφεται στους όρους κλπ, και δε μου γέμισε το μάτι. Ας πει κάποιος αν έχει ιδία εμπειρία. Ο μετρητής που έχεις είναι το μέλλον, αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει το σύστημα να τους υποστηρίζει. Αυτό είναι θέμα ΔΕΔΔΗΕ σε πρώτη φάση και όχι μόνο παρόχου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από naive 1
bjj-p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 voltera και απο εμενα. ουτε δεσμευσεις, ουτε τερτιπια στο λογαριασμο.Φευγεις οποια ωρα θελεις αν δεν σου αρεσει. Στις 8/9/2018 στις 7:52 ΜΜ, takoulou είπε Και σε αυτες τις εταιρειες δεν θα πρεπει να αφηνεις τον λογαριασμο απληρωτο.. Γιατι θα σου κοψουν το ρευμα.. δεν ισχυει αυτο που ειπωθηκε οτι στο κοβουν αν μεινει απληρωτος ο λογαριασμος. 13 ώρες πριν, efkola είπε @naive είσαι πολύ καλός, σ'ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Τείνω προς τα εκεί, προς τη volterra δηλαδή και το πρόγραμμα που φαίνεται στο screenshot παραπάνω... άλλωστε αυτό μου βγάζει ως πιο συμφέρον και το allazorevma. To άλλο που με ενδιέφερε και είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα ήταν από το site της Protergia το Protergia Οικιακό Έκπτωση 30% με τις πιο χαμηλές χρεώσεις από όλα αλλά αυτό έχει πάγιο και επίσης έχει ΟΤΣ με ανώτατο όριο το 55 ενώ στη volterra είναι το 70. Επίσης η volterra δεν έχει χρονική δέσμευση(ελάχιστη παραμονή). Και με το 10% που δίνει σε εμπρόθεσμες εξοφλήσεις, τα 0,079 της ημερήσιας κατανάλωσης γίνονται 0,0711 και τα 0.0661 της νυχτερινής πάνε κοντά στα 0,0595, αν δεν κάνω κάποιο λάθος. Επίσης αναφέρεται στους όρους ότι η εγγύηση είναι η μισή από αυτή που έχω δώσει στη ΔΕΗ(53€) άρα στα 26,5€. Να ρωτησω και εγω 2 πραγματα... Οταν αλλαζεις παροχο, υπαρχει διάστημα που μένεις χωρις ρεύμα; και αν δεν μενεις χωρις, μπορεις να το κανεις συχνα αυτο εκμεταλευομενος τις εκαστοτε προσφορες των παροχων; Η προσφορα που δινει το site allazw revma, το οποιο δεν γνωριζα, ισχυει για οσο εισαι πελατης στον παροχο ή μετα απο καποιο χρονικο διαστημα γυριζει στην κανονικη τιμη του παροχου; 4 ώρες πριν, naive είπε Όταν έχεις νυχτερινό, το ρολόι σου μετράει ξεχωριστά τις ώρες του νυχτερινού ωραρίου. Δηλαδή παίρνονται 2 μετρήσεις και όχι μία. Είναι διαφορετικό το ρολόι. Αν αξίζει, εγώ νομίζω ναι, αφού η χρέωση είναι μικρότερη, εκτός αν έχεις κάποιο συμβόλαιο που έχει ενιαία χρέωση. Στατιστικά το 25% της κατανάλωσης γίνεται εκείνες τις ώρες. Μπορείς να το αυξήσεις αν το επιδιώξεις, πχ προγραμματίζοντας τα πλυντήρια εκείνες τις ώρες. Επίσης το Χειμώνα είναι μέχρι τις 8 το πρωί και 3 με 5 το μεσημέρι, οπότε πιθανώς να μπορείς να κάνεις και το μαγείρεμα εκείνες τις ώρες, Διευκρινηση, αν δεν εχεις ηδη νυχτερινο μετρητη στην εγκατασταση, πρεπει να απευθυνθεις στην τοπικη ΔΕΔΗΕΕ να κανες αιτηση για μετρητη. Αυτο εκτος απο κόστος, εχει και αναμονη αναλογως την περιοχη. δηλ σε ερωτηση μου , η απαντηση ηταν μετα απο κανα χρονο... τελικα ειδα οτι δεν με συμφερει.
naive Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, bjj-p είπε Να ρωτησω και εγω 2 πραγματα... Οταν αλλαζεις παροχο, υπαρχει διάστημα που μένεις χωρις ρεύμα; και αν δεν μενεις χωρις, μπορεις να το κανεις συχνα αυτο εκμεταλευομενος τις εκαστοτε προσφορες των παροχων; Η προσφορα που δινει το site allazw revma, το οποιο δεν γνωριζα, ισχυει για οσο εισαι πελατης στον παροχο ή μετα απο καποιο χρονικο διαστημα γυριζει στην κανονικη τιμη του παροχου; Δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν αλλάζεις πάροχο, είναι εντελώς θεωρητική η αλλαγή. Στην αίτηση που κάνεις γράφεις επάνω τις ώρες του ρολογιού εκείνη τη στιγμή, και αυτές είναι το τέλος χρέωσης του προηγούμενου παρόχου και η έναρξη του επόμενου. Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό αλλαγών. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι ο διαχειριστής του δικτύου και όχι ο πάροχος. Αν πχ δεν πληρώσεις, ο πάροχος δίνει εντολή στο ΔΕΕΔΗΕ να στο κόψει, δε μπορεί μόνος του, δεν εμπλέκεται με το δίκτυο. Για το allazorevma, η προσφορά είναι από τον πάροχο. Η σύμβαση είναι με τον πάροχο, όχι με το allazorevma. Απλώς ο τελευταίος κάνει το μεσάζοντα και έχει εξασφαλίσει μια καλύτερη τιμή. Οπότε ισχύει ότι θα ίσχυε αν είχες πάρε αυτή την τιμή αρχικά από τον πάροχο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από naive
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, bjj-p είπε voltera και απο εμενα. ουτε δεσμευσεις, ουτε τερτιπια στο λογαριασμο.Φευγεις οποια ωρα θελεις αν δεν σου αρεσει. Δεν δεσμευεσαι από συμβολαιο? Με τι τιμη?
Gryzor Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Να πω ως προς το allazorevma πως όποτε έχω πάει να διασταυρώσω τις τιμές που αναφέρει με τους όρους, ποτέ δεν συμπίπτουν. Δεν λέω ότι δεν ισχύουν, αλλά.. προχειροδουλειά μάλλον. Μην τρελλαίνεστε όμως. Ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σου δώσει την τιμή ανεξαρτήτως καναλιού, οπότε απλά παίρνετε και τη ζητάτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις